super fijne mensen met goed advies

ze adviseren je goed maar willen je niet meer geld laten uitgeven dan dat je nodig hebt .....nu 2x geweest en een vaste klant hebben zeer nu weer bij

Gewoon top

Top zoals altijd

Fijne professionele mensen, laagdrempelig en betaalbaar

Goed en capabel geholpen . Ben erg tevreden.

Goede service, uitstekend resultaat.

De arts in Arnhem doet geweldig werk, hij heeft overduidelijk veel ervaring en zijn expertise zorgt voor een comfortabele behandeling, met een uitmuntend resultaat, vooral ten aanzien van mijn verzoek om de lichte a-symmetrie vooral te corrigeren. Zeer tevreden met het mijns inziens perfecte resultaat.

Professioneel en vriendelijk

Vriendelijke ontvangst in prachtige, nieuwe praktijk. De behandeling is deskundig, vlot, persoonlijk en ontspannen.

Helemaal top!

Ik ben super blij met het het resultaat! Masr ook het ontvangst en de informatie en de adviezen voorafgaand aan de behandeling ben ik erg tevreden over.

Prettige ervaring

Mijn behandeling verliep prima. Ik werd ontzettend vriendelijk geholpen en de arts en assistente waren super lief (ik was heel zenuwachtig). Een klein nadeel: ik kreeg weinig informatie mee over wat ik na de behandeling beter niet kon doen.

Heel gastvrij, goede uitleg en professionele behandeling.

Heel prettig en het resultaat is 🔝

Goede prijs kwaliteit ben super blij met het resultaat !!!

Wat ik wel jammer vindt is dat ik altijd via de mail jullie aanbiedingen kreeg ik heb daarover meerdere keren gebeld dat ik die nu niet meer krijg en ook niet de korting in verband met mijn verjaardag maar het is nooit opgelost.

Een slechte ervaring dit keer!

Ik kom al meerdere jaren bij City Clinics en elke keer heel verschillend resultaat doordat er telkens een andere behandelaar is. Ik geef bij mijn afspraak duidelijk aan op dezelfde manier geprikt te willen worden maar toch hanteert ieder zijn eigen manier. Hierdoor is het resultaat elke keer weer af te wachten, soms heel goed, de laatste keer ronduit heel slecht! Vandaag precies 2 weken geleden botox kraaijenpootjes behandeling gehad en nog steeds een blauw oog, niet een blauw prikplekje wat normaal kan zijn maar een blauwe vochtzak onder het oog, die alle kleuren inmiddels gehad heeft, en nu 2 weken later nog niet geheel weg is, heel vervelend en totaal niet nodig!

Heel slecht geprikt dit keer! (botox kraaijenpootjes)

Een slechte ervaring deze keer!

Een slechte ervaring deze keer!

Heel slecht geprikt dit keer! (botox kraaijenpootjes)

Erg goed voorgelicht en geholpen!

Erg goede ervaring!

Zeer geschrokken van het resultaat

Ik heb eerder botox gehad . Nu heb ik vocht boven en onder de ogen en een boze blik. Voor mij geen botox meer . Ik hoop dat het weg trekt .

Goede behandeling

Prettig en voelde mij op m’n gemak. Resultaat ook bevredigend

Heel kundig en vriendelijk geholpen 👍

Super fijn en professioneel

Erg bekwame arts heeft mijn behandeling gedaan. Luistert goed naar je wensen en geeft goed advies. Ik ben erg tevreden over het resultaat en za zeker terugkomen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen