Erg fijn contact

Afspraak snel gemaakt. Goede voorlichting. Geen lange wachttijd. Vriendelijke mensen. Betaalbaar en Super resultaat.

Prachtig resultaat!

Ik ben in Maastricht geweest en het was wederom een geweldig resultaat. Heb de marionettelijnen en de lippen laten filleren deze keer. Hoewel ik een flinke hematoom (blauwe plek) deze keer had. Maar nogmaals, mijn mond ziet er prachtig uit!

Op je gemak voelen

De eerste keer bij city clinics,ik vond het uitstekend, professioneel, laagdrempelig, ik heb mijn tweede afspraak alweer gemaakt

Uitstekend weer

Gewoon helemaal goed, niet aan toevte voegen!

Ik ben heel erg tevreden

Ik heb nu een paar keer mijn lippen opgevuld en één keer me traangootjes laten doen, (bij Thomas) ik ben zeer tevreden er word goed geluisterd naar mijn wens en ben dus blij met het resultaat!

Prima service!

Ik kom vaker in deze kliniek. Laagdrempelig en vriendelijk personeel. Fijne arts. Voelt altijd als een uitje om behandeld te worden bij City Clinics.

redelijk

Ik had een intake met behandeling ingepland. Er is was echter misverstand en daardoor weinig tijd. Mijn vragen zijn beantwoord en de behandeling is gedaan. Er is geen follow up gepland. Ik ben tevreden over de botox in de frons. Het resultaat van de filler in mijn kin is zeer teleurstellend. En dat terwijl ik 4 dagen met hamsterwangen (hele erge zwelling) heb gelopen.

Redelijk

Behandelingen zijn prima. Jammer dat je vaak erg lang moet wachten en dan geen koffie oid krijgt. Het loopt altijd uit. Zonde want verder goede kliniek .

Love my new younger look

dr Tessa Drijkoningen made for me botox on forehead wrinkles. This was my first botox ever. I was not expecting such an amazing effect. My forehead is smooth now and I regret that I haven't done it before. Thank You!

Deskundig en eerlijk!

Vriendelijke en duidelijke uitleg, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kom er graag

Prima behandelfd

Mijn ervaring is top met diegene die mijn Botox gezet heeft. Wel jammer dat mijn frons toch nog wat zichtbaar is na 3 weken.

Ik denk iets te weinig botox gebruikt

Rimpels niet helemaal weg

Minder te vreede dan vorige jaar

Ik ben helaas niet echt blij met de resultaat

Ontevreden

Nog steeds niet het juiste resultaat bereikt na zo veel bezoekjes en geld betaald en vooral jammer dat niet na een oplossing wordt gekeken!!!

Betaalbaar en altijd prima

Elke 3/4 maanden kom ik terug voor babybotox of mijn frons. Ben altijd binnen een minuut weer klaar :) Goede prijs! Maakt het betaalbaar voor iedereen.

Blij

Ik ben heel blij! Een paar jaar geleden heb ik ook een keer botox gehad en kreeg toen hele zware/hangende wenkbrouwen dus vond het best spannend. Door een ongeluk heb ik al een hangende wenkbrouw en ooglid en daar krijg ik vaak opmerkingen over maar nu kreeg ik ren paar keer te horen dat ik er zo uitgerust uitzag! Het voelt ook echt lichter bij die wenkbrouw, ik ben echt heel blij! Het is nu 3 weken geleden en kan nog wel iets bewegen,klopt dat? Mvg, L. Vink.

prima, niet meer niet minder

Het was prettig dat ik dezelfde arts had als vorige keer, zo ook had ik dezelfde behandeling (botox fronsrimpel en wenkbrauwenlift). Snel gebeurd, pijnloos en verder prima eigenlijk, routineklusje voor mij inmiddels.

Fijn ontvangst. Goede uitleg. Tevreden

Professioneel en kundig. Afgestemd op mijn wens

In Apeldoorn was het de laste keer geweldig

Vriendelijke en rustgevende benadering. Persoonlijke benadering was super leuk en gezellig. Ik ben er steeds meer op mijn gemak. Heel erg bedankt! Zeker An M. Rademaker

Goede uitleg, mooi resultaat

Fijn

Zeer vriendelijk en bekwaam.

Fijn

Fijn Botox behandeling gehad.

Goed advies gegeven bijna pijnloos geprikt top

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen