Een luisterd oor goede adviezen en prachtig resultaat

Ik heb hier botox laten doen in me kraaienpootjes. Met 1 woord prachtig

TOP

Goed ontvangen Professioneel geholpen GEWELDIG resultaat!

het was een respectvolle en pijnloze behandeling met goed resultaat

het was een respectvolle en pijnloze behandeling met goed resultaat

Dik tevreden

Aardige mensen, duidelijk en zeer tevreden met het resultaat

Professionele en heel vriendelijke gastvrouw en arts. Ik ben heel tevreden!

Ik heb botox laten zetten en toen het resultaat na 2 weken nog niet optimaal was heeft de arts zonder bijkomende kosten de behandeling nogmaals herhaalt. Iedereen is super vriendelijk en professioneel.

Kundig en zeer klantvriendelijk

Een prettige sfeer, zeer kundige behandeling en uitermate vriendelijk. Een echte aanrader.

Erg goed

Erg goed

Fijn ontvangen relext fijne arts,dirt was mn eerste keer,op naar de volgende keer!

Zeer kundig en verfijnd in de behandelingen

Ik ben zeer tevreden

Prima service, vriendelijke arts, alle aandacht!

Zowel filler als botox. De aanwezige arts is attent, heeft alle tijd en aandacht.

Zoals elke keer, prima en professioneel geholpen.

Ik nog niet helemaal tevreden. Moet nog bellen voor afspraak '. Afwachten wat er gebeurt

Correct

netjes geholpen en als je niet tevreden bent kun je altijd terugkomen.

Geweldige ervaringen voor een hele goede prijs. Echt een aanrader!

Deskundig en vriendelijk geholpen!

Prima ervaring, ik ben deskundig, vriendelijk en vlot geholpen.

Betrouwbaar

Ik vond het spannend, was de 1e keer. Na een duidelijke uitleg, direct een baby Botox behandeling gehad. Resultaat is top. Mijn oogleden Lijken wel iets “zwaarder” Dat merk ik vooral met opmaken mijn oogleden lijken wat dikker.

Niet geweldig

Voorgaande keren was ik meer te vrede dan de laatste keer. Weet niet of ik nog naar jullie terug kom

Goede ervaring van goed kwaliteit

Ben zeer tevreden , aardig en deskundig personeel.Hele fijne aanbiedingen

meerderee keren geweest, is prima

Al meerdere keren geweest, wat mij betreft prima

prettig

goede uitleg, vriendelijk personeel, kundige arts

Goed en netjes geholpen

Ik werd goed en netjes geholpen, hygiënisch en een goede uitleg, ik ben blij met het resultaat.

Lieve mensen

Lieve mensen, voelt je thuis en tevreden resultaat

Uitstekende behandeling, nemen echt de tijd voor je.

Super!

Awat is en blijft zeer kundig, duidelijk in wat verwacht kan worden en een ontzettend lief en warm mens. Echt een topper!

fijne arts .

Het wachten was vervelend om op de trap te zitten. Was druk. Geen water koffie of iets dergelijks. Wachtruimte was dus zeker een onvoldoende. Intake gesprek was wel duidelijk. Maar werd niet gekeken en gevoeld naar de huid van het gezicht.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen