Heel tevreden

Nu al een aantal keer geweest bij fatima heel tevreden ze neemt echt de tijd luistert goed eindresultaat is super heel blij mee Botox en lipfiller

Altijd professioneel advies en kundige artsen

Altijd goede ervaringen bij verschillende filialen. Ze geven goed advies en het zijn allemaal kundige artsen.

Fijn advies

Mooi natuurlijk resultaat

Uitstekende service, uitleg en artsen.

Er werd geluisterd naar wat ik graag wilde. Er werd advies gegeven en de behandeling was snel en kundig uitgevoerd.

Deskundig en zorgvuldig

Nemen de tijd, leggen alles goed uit en zijn zorgzaam

goede ervaring

ik ben duskundig en vriendelijk geholpen.

mijn wensen zijn goed geinventariseerd

heel prettig geinformeerd en geadviseerd, deskundig

In één woord geweldig

Ik kom al jaren bij Cityclinics, ik kom er eigenlijk altijd voor dezelfde behandeling, lekker een beetje opfrissen met botox.. Ik ben zo ontzettend tevreden, er word naar je wensen en behoeften gekeken, maar er wordt ook meegekeken van wat kan en mss niet kan. Heel erg fijn. Top kliniek!! Aanrader...

Super ontspannen en professioneel

Zo positief! Wij komen zeker terug!

Ik ben al lang een klant van City clinics en altijd zeer tevreden!

Goede service en resultaat

Goede ervaringen

Zijn eerlijk en mee denkend. Ben super fijn geholpen

Prima ervaring. Hele goede voorlichting en een fantastisch resultaat.

Fantastisch.

Heel goed

Heel goed

Professioneel

Vriendelijk en luisteren goed naar wat jij wil Realistisch

Top!

Ik kom hier inmiddels al wat jaartjes, dat zegt toch genoeg, voor mij een zeer vertrouwde clinic :-)))

Friendly practitioner, bad advise and CS

I went to this clinic in the past and everything was smooth. This time, the new practitioner was friendly but the information and advises I received weren’t complete, making the end result extremely disappointing

Eerlijk en goed advies

Ik ben nub3 x geweest en ben zeer positief over de deskundigheid en het eerlijke advies. Niet commercieel maar oprecht.

Okay.

helaas liep het een beetje mis met het profhilo spuitje aan 1 kant van mijn wang, maar ik werd super lief geholpen om de blauwe plek zo goed mogelijk te minimaliseren, wel ruim twee weken met flinke blauwe plek gelopen op mijn wang. maar het resultaat aan de andere kant van mijn gezicht is goed te zien en ook echt mooi. De spuitjes zijn ook redelijk venijnig, de dag dat ze gezet zijn kun je beter geen andere afspraak hebben want je ziet goed waar er ingespoten is. Al met al een redelijk goede ervaring met wat nadelen die je kunt verwachten.

Verkeerd geprikt

Duidelijk verkeerd geprikt. 2.5 week met blauw oog gelopen. Antwoord: dat kan gebeuren.

Aanrader

Super vriendelijk personeel die eerlijk advies geven. Echt een aanrader!

Top !

Keurig verzorgd, vriendelijk, meedenkend en met een goed resultaat kortom, een goede ervaring met een dito resultaat! Ik ga zeker weer!

Ik ben zeer tevreden over Juultje .. Ze heeft de tijd luisterd naar je en ...... Geeft je een eerlijk advies

15 minuten moeten wachten, terwijl ik de eerste op de dag was.

Jammer dat ze niet even naar mij toe waren gekomen om dit te melden. De afspraak in die ik eerder had ingepland werd last minute afgezegd. Ben al vaker bij jullie geweest maar eerder betere service ervaren helaas

Zeer nette arts, eerlijk en betrouwbaar, zegt je precies wat er gedaan moet worden, en doet niet meer dan nodig is. Ben ook zeer tevreden met het resultaat. Gr Diane polhuis.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen