Ik neem contact op om te vertellen dat ik niet geheel tevreden ben over behandeling vd fronsrimpel. De telefoniste leest dat ik ook al voor nacontrole ben geweest, dus 2x . Zij vertelt er niet bij, dat de arts sws niet in zo n korte tijd nog eens botox erin kan spuiten.. dus ben ik (voor2e keer) sinds ik bij jullie ga voor niets geweest. De telefonistes dienen meer kennis te hebben van de behandelingen. Niet zomaar iets plannen. Kost mij tijd en ergernis omdat er toch niets aan te doen is.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij nemen persoonlijk contact met u op over de geplaatste review. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Floor is een gezellige meid en altyd in voor een praatje maakt duidelijk prijs en wat kan allemaal superblij elke keer als ik geweest ben
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat leuk dat u dit deelt met ons. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Voor herhaling vatbaar
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat goed te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
In het prachtige pand voelt het allemaal al heel luxe, en er wordt heel goed geluisterd naar wat je wilt en dan vervolgens wordt er goed meegedacht. Vriendelijke en fijne sfeer, hygiënisch en professioneel
Erg goede ervaring. De arts was zeer kundig en begrijpt goed wat ik wil, maar ook wat ik absoluut niet wil.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Altijd fijn te horen dat u tevreden bent met de service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Af en toe tracht ik mijn huidveroudering wat tegen te gaan door 1 zone met Botox te laten behandelen. Ik ga meestal op de zaterdagochtend en tref dan steeds dezelfde arts waar ik inmiddels alle vertrouwen in heb! City Clinics heeft een filiaal bij mij in de buurt en ik maak gebruik van de leuke aanbiedingen die regelmatig worden aangeboden. Uiterst tevreden klant!
Eerder kon de hoeveelheid verdeeld worden. Dat mogen de artsen niet meer Hierdoor neemt de frequentie af dat je gaat. Komt twijfel.of je niet moet veranderen van kliniek.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent met de behandelingen. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
It's been a great experience with multiple people I've been in contact with and some who I got treatment from. I highly recommend City Clinics.
Ze zijn er heel vriendelijk, altijd op tijd geholpen met een goed resultaat.
Altijd goede resultaten bij Nicky!
I'm very happy with treatment from doctor Nada. Very professional and kindly person. Thank you!
Altijd vriendelijke ,professionele dames die je kundig helpen.
Heb verder geen klachten over de behandelingen. De resultaat is mooi. Het enigste wat me erg stoort is dat als ik ruim van te voren afspraak in plan , dat ik vlak ervoor steeds wordt afgebeld. En dat er dan op dat moment geen ander afspraak kan worden ingepland op korte termijn of dat ik me in alle bochten moet wringen om alsnog geholpen kan worden. De reden is vaak dat er geen beschikbare arts beschikbaar is. Waarom dan steeds meer klinieken openen terwijl jullie met personeel tekort zitten?
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet geheel tevreden bent. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics
Mijn ervaring is dat ik goed word behandeld en tevreden weer weg ga.
Zeer vriendelijk behandeld, juiste uitleg. En de drempel hierdoor verlaagd.
Mijn ervaring met de behandeling is goed. Mijn ervaring met de overeengekomen tijdsafspraak is niet goed. Ik heb meer dan een half uur moeten wachten. Hierdoor raakte ik bijna in de problemen met een vervolgafspraak elders.
Voor de eerste keer botox gedaan voor mijn frons. Ik was paar dagen eerder begonnen met zink slikken, dat zou goed zijn voor de werking van botox.. Maar de botox sloeg heel snel aan binnen 1 dag merkte ik al verschil en met 1 week zat er geen beweging meer in. Ik ben nu iets meer dan maand verder en ben echt super tevreden.
Ik ben een vaste klant. De vorige x heeft er 6 maanden tussen gezeten en ik was zeer tevreden, Ik heb het idee dat ze dat niet zo oke vonden en minder botox dan normaal hebben ingespoten. Dat ik eigenlijk na een maand alweer mijn brow rimpels zie. Dus deze x helaas niet zo tevreden
Professioneel advies en behandelingen
Goede uitleg,Ben tevreden.Alleen een dag van te voren een afspraak afzeggen omdat jullie geen arts hadden vind ik niet oké.Mijn dochter had er speciaal voor vrij genomen enen dan verzetten jullie de afspraak.Dat was even een minpuntje.
Ik heb goede ervaringen bij jullie , wel heb ik wisselende artsen gehad , ik hou ervan bij een vast iemand terecht te kunnen. Dit probeer ik altijd te plannen maar lukt niet altijd .
ik ga altijd in maastricht superrrrr fijne mense en zeer eerlijk
Altijd goed van advies gediend en uitstekend goed geholpen . Meedenkend , vriendelijk en in een goede ambiance. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Fijne duidelijke uitleg. Jammer dat de Botox erg kort werkt.. ik heb dat nog nooit eerder ergens mee gemaakt dat het zo snel uitwerkt. De medewerkers zijn super lief en komen erg professioneel over.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend dat u niet tevreden bent met de resultaten. We delen uw feedback met betreffende afdeling voor verdere optimalisatie van onze service. Met vriendelijke groet, Team City Clinics