Klantgericht en mooi resultaat.

Ziet er natuurlijk uit en ik voel me beter.

Profesioneel

De doktoren zijn vriendelijk en geven goed advies.

Helemaal prima!

Fijn en professioneel. Gewoon waarvoor ik kwam. Geen opdringerige praatjes over wat ik allemaal nog meer zou kunnen/moeten doen. Vanwege dat laatste gevlucht van vorige kliniek.

Fijn

Prettige arts en assistente nemen de tijd voor je. Vertrouwen mooi resultaat

Geschoold personeel

Vriendelijke mensen, perfecte behandeling

Het personeel is super vriendelijk en neemt van te voren alles met je door zodat je alles weet wat je moet weten. Heel tevreden met het resultaat en ik ga zeker terug!

Super!

Ervaren, maar vooral super vriendelijk en klantvriendelijk!

Goede informatie

Prettig en deskundig

Niet tevreden

Ik ben niet tevreden over het resultaat.

was ok

vond de arts niet echt vriendelijk beetje droog en kortaf

Perfect!

Service en resultaat is precies wat ik er van verwacht had.

Snel en pijnloos

Eerste keer daar geweest, dank je Dana voor het resultaat.

Voor 2de keer terug gegaan en super tevreden !

zeer goed gedaan Niet blauw dit keer

zeer goed

Super!

De behandeling voldeed aan mijn verwachting. Duidelijke uitleg, vriendelijk geholpen. Ben heel tevreden met het resultaat!

Prettig, vriendelijk en professioneel

Vriendelijk, goed advies , professioneel

Tot nu toe erg tevreden!!

2 x kort achter elkaar 1 ml bolotero in lippen laten zetten. Mooi resultaat. Wat me opvalt is dat artsen toch verschillende technieken toepassen. Maar als t resultaat mooi is, vindt ik t prima!! Botox ook goed gezet. Helaas wel 2 x bijna een uur moeten wachten! Dat is balen als je in Amsterdam voor 6 euro per uur parkeer geld betaald!

Netjes goed

Ontvangst was een beetje vreemd. Eerst wachten in de gang toe toch naar binnen. Was de eerste keer dus was wat onwennig.

prima behandelingen.

Ik vind dat de behandelingen goed worden behandeld met passie en geduld ,luisteren goed naar jou wensen en het mede leven van de prikjes die voor mij een klein beetje of nauwelijks pijn doen. met vriendelijke groet, Milan Trommel.

Deskundig, aimabel en tevens eerlijk advies

Elke keer goede ervaring met goede uitleg !

geweldig!

In Den Haag geweest bij Dr. Dena de Block. Gisteren terug geweest voor de nacontrole na 2 weken, ik kan niet anders zeggen dan geweldig! Het ziet er heel mooi uit, en er is gisteren zelfs een beetje filler bij gedaan omdat ik nog niet helemaal tevreden was, ook dat was geen probleem! Echt een aanrader!

Ik ben super blij met city clinics

Zeer professioneel en gastvrij ontvangen! Ik ben zeer tevreden. Alles wordt goed uitgelegd.

Dikke prima

Vriendelijk en kundig

top

leuke dikter heel vaardig dena

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen