Vriendelijke dames en snel klaar

Als enige punt vind ik de wachtkamer waar de rest v h gebouw doorheen loopt, gewoon de gang dus, niet prettig

Na een aangename ontvangst werd ik wederom uitstekend behandeld door dr Amir, een arts die het beste resultaat wil behalen, kundig en zeer betrokken.

mooie resultaten.

Botox laten zetten. Echt super mooi resultaat. Aanrader!

Professioneel en eerlijk, voelt vertrouwd en veilig

hele prettige kennismaking en keurig advies! Ik ben erg tevreden over de behandeling, over 4 maanden kom ik zeker terug!

Heel tevreden over de clinic en behandeling. Indien je als klant nog niet tevreden bent, kan je altijd op controle komen bij de dr en kijken jullie gezamenlijk om het resultaat bijgewerkt kan worden.

Goede service!

Ik ben voor botox in het voorhoofd en frons bij City Clinics langs gegaan. Ik werd fijn ontvangen. Er wordt goed naar je gekeken en de uitleg over de behandeling is duidelijk. Behandeling ging op een fijne rustige manier. Zeer tevreden!

Anders dan gewend

Dit gaat over het botox spuiten in Rotterdam. Tis corona tijs dus alles is anders, dat weten we. Maar de wacht ruimte is in Rotterdam groot genoeg om er met zijn 2en te zitten en dan nog 3 mrt er tussen te hebben, dat mocht niet vriendin moest buiten in de regen en kou wachten. De assistent was een andere en deze is niet zo aardig. Meer kijk mij ik ben al mooi. Ook stond er nergens dat wij voor de aanbiedingsprijs geboekt hadden terwijl dat duidelijk aan de telefoon besproken was. Ook het spuiten was nu anders heb t idee dat mijn oogleden een beetje naar beneden hangen of gedrukt worden. Wat ik normaal nooit eerder gevoeld heb.

Prima arts en duidelijke uitleg

Helaas was de behandeling niet in 1x goed dus nog een keer terug geweest. Netjes wat botox bij gespoten. Hopelijk nu goed, ik wacht nog af want is het 4 dagen geleden

Prima advies en behandeling, aanrader.

Bij binnenkomst wordt eerst besproken wat de wensen zijn en op verzoek geeft de arts advies. Het contact is altijd prettig en de arts erg bekwaam.

Professioneel, veilig en snel!

Altijd een goede, fijne en snelle behandeling bij City clinics. De artsen zijn professioneel en vriendelijk, en nu tijdens Corona extra hygiënisch (ze houden rekening met alle extra regels etc). Ik heb al meerdere vrienden doorgestuurd naar city clinics (Apeldoorn)

een vertrouwd gevoel met mega resultaat!

Hele fijne lieve artsen en gastvrouwen allemaal even aardig. Ze stellen je op je gemak en denken met je mee, en baseren echt hun advies op jouw wensen!! En dan heb ik het nog niet eens over hoe happy je de deur uitgaat. Inmiddels vaste klant haha!!!

Heel goed geadviseerd

Blij met het resultaat

Mijn ervaring is / was goed

Hartstikke goed!

Heel goed geïnformeerd door Mandy en fijn geholpen.

goed resultaat

Prettig gesprek. Behandeling heeft goed resultaat, natuurlijke look, rustige uitstraling.

Was goed behandeld

Vriendelijke Oprecht

Tweede keer al niet het gewenste resultaat

Ik ben afgelopen jaar een keer voor Botox gewest en had toen al aangegeven dat ik mijn wenkbrauwen wel nog wou bewegen, dat ik die “frozen look’ niet mooi vond. Het bleek dus te veel Botox gewest te zijn zei de arts zelf tegen mij en dat we de volgende keer een ‘baby Botox’ moesten doen en dan komt het goed. 7 maanden verder kom ik weer bij de zelfde arts. Geboekt had ik dus de baby Botox want dat had ik naar meer dan een half jaar nog onthouden. Hij keek in zijn systeem en zei nog tegen mij dat hij kan zien dat ik de laste keer niet tevreden was dus dat we minder gaan zetten. Ik heb ook de tweede keer weer herhaald wat ik toen niet mooi vond en dat ik mijn wenkbrauwen aan de buitenkant wel nog wou kunnen bewegen. Dus hij beginnt met aantekenen en ik zeg het nog een keer of die buitensten injecties wel nodig zijn. Hij zegt ja en zet de Botox. Dan vraagt hij meer dan double van wat ik heb geboekt. Ik had dus de Baby Botox geboekt maar hij heeft twee zones bij mij gedaan zonder dat met mij vooraf te bespreken of mijn akkoord te vragen. Ik heb dat vriendelijk aangeven. Hij pakt dus zijn tekeningen en spier monsters en wil mij uitleggen hoe Botox werkt. Dat is ook prima En help zeker om het te begrijpen waarom hij dit heeft gedaan maar ik had niet het idee dat op mij wordt ingegaan of dat hij zijn fout wou toegeven. Heel slecht is natuurlijk dat nergens terug te vinden is welke behandeling de patiënt oorspronkelijk gekozen heeft. Niet in zijn systeem en ook niet in mijn e-mail bevestiging. Hij heeft mij dan een kleine korting aangeboden. Dat was voor mij oké. Niet over enthousiast maar ik wou hier ook geen streit over beginnen. Waar ik wel een probleem mee heb en waarom ik nu naar 2 behandelingen alleen maar 1 ster geef is het feit dat ik mijn wenkbrauwen weer niet kan bewegen. Ik heb al eerder Botox laten doen, daar deed het daar geen pijn en ik kon mijn wenkbrauwen nog deels gebruiken. Ik ben voor de tweede keer heel ongelukkig met die behandeling.

Topteam

Altijd vriendelijk en correct

Prima behandelingen en fijne artsen

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen en het resultaat . De sfeer is prettig en er wordt tijd gemaakt voor een goed gesprek over de eventuele procedure van de benadeling . Ik laat mij al jaren met een goed resultaat mooier maken en ben dus zeer tevreden.

Zeer goede kliniek

Ben al een aantal keren behandeld in de kliniek in Rotterdam. Kan niet anders zeggen dan Geweldig. Je wordt zeer vriendelijk geholpen, luisteren goed naar je wensen, je voelt je op je gemak. De behandelingen worden uitgevoerd door zeer deskundige artsen.Ben altijd heel blij met het resultaat. Dus van mij een dikke 10

Heel positief

Heel positief , goed geholpen , vriendelijk echt aanrader alleen de wenkbrauwlift vindt ik niet geweldig zie eigenlijk geen verschil jammer

Super..

Zeer vriendelijke meiden! Hele goede uitleg hoe ze het gaan doen wat ze gaan doen! Stellen je gerust! Echt super fijn..

deskundig

Een goed advies gekregen en ben erg blij met het resultaat.

Zeer tevreden met resultaat

Goed geregeld, veel persoonlijke aandacht en geen “tijd is geld mentaliteit“. Verder wordt er goed geluisterd en constructief meegedacht en het belangrijkste: zeer tevreden met eindresultaat.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen