Altijd vriendelijk en goede behandeling.

Zeer goed en netjes.

Goed verzorgde behandeling Een tevreden klant .

Mooi resultaat

Mooi resultaat. Altijd vriendelijke behandeling.

Lieve assistente en goed advies van de arts

Echt leuke ervaring

Goed behandeld allen ik kom bespreken de resultaat.

Professionals!

Bij city clinics beland op zoek naar een goede plek om mijn fronsje te behandelen. Ik heb gedegen advies gehad, bij deze kliniek weigeren ze zelfs als je te ver gaat. Ze gaan voor een natuurlijke look. De Botox werkte snel en blijft goed zitten!

GE WEL DIG

Dokter AWAT IS DE BESTE❤️ Altijd eerlijk en oprecht advies . Een hele lieve eerlijke vrouw ..

Frons en wenkbrauw lift botox

zeer tevreden en de behandelende arts heeft goed geluisterd wat Ik graag wil, ik kom zeker terug

Duidelijke uitleg en naar wens behandelt.

Geen op- of aanmerkingen op de wijze van behandelen. Resultaat naar wens. Ruime openingstijden en gemakkelijk een afspraak te maken.

Prima behandeling en goed resultaat

De eerste indruk was iets minder, we moesten 5x bellen en lang wachten voordat de deur open ging. De assistent had een joggingpak aan dat kwam bij ons niet echt professioneel over. Maar eenmaal bij de arts was het allemaal perfect verlopen. En komen zeker als het weer nodig is terug

Zeer vriendelijk!

Zeer vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Resultaat ook perfect, zoals gewenst! Tot over 3 maanden :)

Kundig, met aandacht en efficiënt

Ontvangst ging goed, corona tijd vraagt even wat aanpassingen aan ontvangst en route in het pand, verliep allemaal goed. Informatie over de behandeling en de behandeling zelf was ook goed. Zeer tevreden ben ik!

Zeer tevreden goed gehoplen

Tevreden goed geholpen en vriendelijk.

Botox frons

Hele fijne ervaring gehad in Amsterdam. Deed helemaal geen pijn! Dokter deed ook nacontrole. Het resultaat is duidelijk zichtbaar! Ik kom er zeker nog!

Heel goed

Heel goed

Fantastisch

Snelle en goede service.

Super Clinic

Ben bij 2 dokters geweest in Maastricht en ben super goed geholpen en advies gekregen wat wel en niet nodig zou zijn. De personeel naast de dokters zijn ook allemaal heel aardig en lief. Je voelt je op je gemak en profiteert door de resultaten.

Beste ervaringen mee

Klantvriendelijk en mooie resultaat

Gewoon blij mee

Klantvriendelijk en eerlijk.

Prima kwaliteit prijsverhouding

Vriendelijke en professionele behandeling gehad.

vriendelijk en goed gedaan

Ik vind het fijn dat het zo lekker efficient gaat. De arts en assistent zijn erg aardig en het resultaat is prima.

Heel ontspannen en professioneel

Zeer ervaren personeel op een hele fijne locatie!

Goede service en klantvriendelijk. Ze nemen alle tijd voor je!

Vriendelijke dames en snel klaar

Als enige punt vind ik de wachtkamer waar de rest v h gebouw doorheen loopt, gewoon de gang dus, niet prettig

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen