Wat de behandeling betreft uitstekend echter de gastvrouw die is uitermate onvriendelijk

Zaterdag 4-7 heeft mijn zus op mijn aanraden een Botox behandeling gehad bij cityclinik Nijmegen . Over de behandeling niets dan lof . Echter de gastvrouw was uitermate onvriendelijk en arrogant. Dus absoluut niet klantvriendelijk, toch jammer.

prima, zie onder

Alleen jammer dat wordt geadverteerd met wenkbrauw lift en 1 botox zone naar keuze, wanneer dit dan alleen glabella kan zijn, en ik daar geen botox nodig had

Vriendelijke mensen, goed resultaat (botox)

Klantvriendelijk en goede uitleg

beste, Ik heb as vrijdag een afspr na mijn gevoel is het bij mij niet helemaal gelukt. Geen probleem 1 belletje en ik vrijdag al terecht. Bij de een lukt t meteen en bij de andere niet helaas. Zeker ga ik het mijn vrienden aanbevelen Mijn afspr staat vast voor september. Mvg latifa

Netjes vriendelijk goed advies

Netjes, vriendelijk, goed advies. Werd optijd geholpen, duidelijk uitleg. Alles schoon.

Redelijk

Het personeel is zoals altijd uitermate vriendelijk ! De behandeling zonder pijn uitgevoerd Het resultaat vind ik erg tegenvallen Koste 549 euro Ik zie zelf weinig verschil bij mn bovenlip ( filler Voor dit bedrag had ik een andere verwachting De rand is opgevuld , maar de lijnen richting neus zie ik niets van Voor deze behandeling geef ik zeker geen aanbeveling De Botox behandeling is prima En geef dit ook in het verleden aan mijn klanten in mijn kapsalon aangeven

Prettige ervaring

Vriendelijk ontvangst en goed advies. Erg tevreden met het resultaat!

Prettige ontvangst, hygiënisch, bekwame artsen.

Goed en tevrede over resultaat

Vakkundig

Door de Corona is het misschien wat afstandelijker dan normaal. Ik ben tevreden over de behandeling en het resultaat.

Positieve

Goed advies,

Top service

Zeer deskundig en vriendelijk.

Erg tevreden! Duidelijke uitleg en nemen de tijd.

Uitstekend!

Makkelijk online een afspraak inplannen, altijd een vestiging in de buurt. Vriendelijk en bekwaam personeel, altijd een mooi resultaat!

Ontvangen door een vriendelijke gastvrouw. Daarna consult met arts, Thomas Norbart. De arts kwam sympathiek, rustig en eerlijk over. Nam de tijd voor het consult, drong me niets op maar vroeg wat mijn wensen waren en gaf daarop aan welke behandeling hij zou kunnen uitvoeren (Botox frons met wenkbrauwlift). Bij voorgaande klinieken altijd als vrij pijnlijk ervaren dus ik zette me schrap. Thomas injecteerde echter heel erg rustig en behoedzaam, de prikken waren veel beter te verdragen dan anders. Nu, twee weken later, erg tevreden. Frons weg (maar geen frozen face!) en wenkbrauwen zijn prachtig en subtiel gelift. Absolute aanrader. Ook qua prijs.

Deskundig, netjes, prima

Zie hierboven

Professioneel en goede behandeling

Altijd goed en zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Hele vriendelijke arts die duidelijke uitleg geeft en echt de tijd voor je neemt. Ik raad deze kliniek zeker aan!

Professioneel, goede prijs, vriendelijk! Heel tevreden

ben prettig en goed behandeld

Ben goed ontvangen prettige uitleg niks op aan te merken.

tevreden, ervaren artsen

netjes, schoon

Vertrouwd

Als twee jaar mijn vaste adresje waar ik mij met een gerust hart laat behandelen.

Vriendelijke uitstekende service.

Wederom goed geholpen, altijd blij met het resultaat.

goede adviesen, mooie resultaten

Oranjesingel 26