Fanstastisch

Kennis van zaken en vriendelijkheid staan voor mij centraal bij City Clinics Arnhem. Ik werd direct heel vriendelijk ontvangen en ben buitengewoon professioneel behandeld. Ik heb nog nooit zo’n zelfverzekerde zomer beleefd waarin ik simpelweg kon genieten :) In één woord: ‘fantastisch!’

Vriendelijk, ontspannen en vakkundig.

Vriendelijk, ontspannen en vakkundig

Zeer fijn geholpen

Teleurstellend.

Ik heb een traangoot behandeling gehad, waarbij de arts een bloedvat onder mijn oog geraakt heeft. Hierdoor heb ik 2,5 week met een zeer duidelijke blauwe plek rondgelopen. Ik heb hier ontzettend hard van gebaald en de vervolgafspraak afgezegd. Hierdoor mis ook nog eens 0,3 ML wat ik niet ga krijgen. Ik ben me er van bewust dat ik deze keuze zelf maak, maar ik heb toch voor iets betaald wat ik niet (volledig) krijg. Ik betreur dit ten zeerste, vooral omdat de eerdere behandeling van vorig jaar erg bevallen was.

Afgezegd

Ik heb de afspraak afgezegd ivm ziekte

Ik heb al een aantal bezoeken gehad bij city clinics Rotterdam.Ben uiterst tevreden met alle behandelingen die ik heb gehad.En het resultaat is verbluffend mooi. Ben altijd hartelijk ontvangen, alles wordt netjes doorgesproken, en de behandeling vind plaats in een ontspannen sfeer door een zeer deskundige arts.Dank je wel city clinics van mij krijgen jullie een dikke 10.

Prima services

Arts gaf een duidelijk advies, die eerder minder dan meer voorschrijft. Je krijgt dus niet commercieel gevoel. Prima dus.

Prettige, rustige en vriendelijke sfeer.

Ze weten wat ze doen en doen alles naar wens van de klant. Daarnaast nemen ze de tijd Voor waar nodig.

Zeer gastvrij ontvangen en goede uitleg over de behandeling

Erg fijn geholpen In een prachtige nieuwe clinic

Aardige artsen, zeer vriendelijk en mooi geholpen

Heel vriendelijk en gastvrij, hele prettige sfeer

Tevreden

Professioneel Vriendelijk Adviseren maar dringen niks op

Niet tevreden

Ik heb bij jullie online een afspraak gemaakt, daar zag ik dat ik geholpen zou worden door een vrouwelijke dokter . Een dag voor de behandeling wordt mijn afspraak gewijzigd door een mannelijke dokter. Deze dokter heb k al gezien bij een ander kliniek. Ik heb bewust deze kliniek vermeden. Omdat ik niet tevreden was met mijn behandeling toen in die kliniek. Ik was te laat, mijn 2 weken waren om. Het begon pas bij mijn 3e week zichtbaar te zijn en dit werd nietmeer goedgekeurd om eventueel bij te spuiten. Heel jammer! Want dit gaat nu weer dezelfde kant op.

Had er helaas meer van verwacht.

Fijne benadering en gastvrijheid. Helaas was voor mij de behandeling erg pijnlijk, en Zie ik weinig reslutaat.

Uitstekende service

Een hele aardige arts, die met je meedenkt. Ik voel mij enorm op mijn gemak en heb echt het idee dat zij het beste voor mij wilt. Wat ook enorm opviel is dat ze wist dat ik een nieuwe baan had, zo blijft het persoonlijk.

Fijne ontvangst & kundige arts

Klant vriendelijk Schoon en verzorgd kliniek Niet nodig aanpraat of voorstellen Nog betaalbaar

Ik voel me er vertrouwd, van begin tot eind.

Ik ben zo ontzettend blij dat ik stom toevallig City Clinics heb ontdekt. Zelfs voor iemand als ik met de allergrootste angst voor pijn en naalden weten ze mij hier iedere keer weer gerust te stellen. Ik ben blij en kom absoluut terug!

netjes, schoon, snel en goed!

Vriendelijk goede info in belang van de gezondheid

Super gewoon

Vriendelijk en heel klantgericht

Na mijn behandeling met Botox had ik 2 weken later een controle afspraak en was de arts nog niet helemaal tevreden. Ze heeft toen nog een beetje Botox erbij gedaan en dat vind ik een hele goede service. Daarbij zie ik er ook beter uit, dus dank je wel.

Pijnloos, snel en effectief.

Ik heb voor de eerste keer botox laten zetten voor een frontlijntje tussen mijn wenkbrauwen dat door mijn vele gefrons helaas in mijn huid is blijven staan. Dr. Thomas heeft prima uitgelegd hoe het in zijn werk gaat en heeft netjes mijn vragen beantwoord. De naaldjes zijn zeer dun en voel je vrijwel niet. Ik kreeg 5 prikjes gericht op de spieren boven de wenkbrauwen, die voor het fronsen zorgen. In 10 minuten was het gepiept. Na het prikken zaten er een paar bultjes (vergelijkbaar met muggenbulten) op de plaatsen van het prikken. Deze trokken na een uur of 4 weg. Je moet de botox doorgaans een week de tijd geven om in te werken. Na twee weken is het effect optimaal. De botox werkte bij mij bijzonder snel. Na 3 dagen kon ik eigenlijk al niet meer fronsen. Ik ben nu een paar weken verder en het lijntje is weg. Ik mis het fronsen niet (waarom zou ik?) en kan me eigenlijk niet eens herinneren hoe ik die beweging ook alweer maakte. Een leuke bijkomstigheid is dat nu ik niet meer kan fronsen, ik me ook vrolijker voel. Ik ben erg tevreden met de uitkomst en kan het zeker aanbevelen als je even een opfrissertje kunt gebruiken.

Goede, professionele kliniek

Schone mooie locatie waar je snel en vakkundig geholpen wordt!

Perfect.

Altijd aardig, altijd deskundig en altijd goed resultaat.

Pijnloos en het resultaat direct zichtbaar

Ik ben gegaan voor een consult maar na gesprek met de arts waren al mijn vragen beantwoord en ik heb besloten om meteen de fillers behandeling te doen(voor mij was het de eerste keer dat ik een cosmetische ingreep doe en ik kan niet goed tegen de naalden). De behandeling was oprecht pijnloos en het resultaat is perfect; het ziet er natuurlijk uit. ik ga zeker terug

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen