Hele fijne service

Ik ga altijd naar de clinic in Hilversum. Voorheen wisselde het van arts. Nu heb ik al een paar keer zelfde arts gehad.,wat ik heel erg fijn vind. De na controle is top. Heb al paar keer gehad dat mijn botox behandeling niet het juiste effect had. Wat daarna prima werd opgelost-)

Super goed

Uitstekend behandeld

Helemaal geweldig een echte aanrader

Ik heb een lip filler gehad en Awat is zeer professioneel stelt je echt gerust. Een echte topper weet wat ze doet en waar ze het over heeft.

gewoon goed

vriendelijk . kennis van zaken . goede uitleg.

Heel tevreden over de behandeling

Alles werd duidelijk en vol geduld uitgelegd, er was ruimte om vragen te stellen. Resultaat duurde zoals al was aangeven een ruime week. Het resultaat is erg mooi ! Tot gauw

Uitstekende artsen! Ik ben altijd tevreden.

Mijn ervaring met City Clinics is altijd positief. Ze luisteren goed naar mijn wensen en stellen me altijd gerust.

Supper geholpen vriendelijk gewoon Top Mvg. Fatima

Resultaat is uitstekend. Vriendelijkheid. Betrokkenheid uitstekend. Normale prijzen

Fijne clinic, goede prijzen en uiterst bekwaam en lieve artsen.

Hier laat ik altijd mijn botox en Filler behandeling uitvoeren. Nooit klachten of nare ervaringen gehad.

Kundige vertrouwde vaklui.

Ik werd direct op mijn gemak gesteld. Blije ervaringen inmiddels. Heel goed advies en ik ben ontzettend blij met het resultaat!

Goed advies en aangename sfeer

Zeer goed advies gekregen, mooi En netjes resultaat

Natuurlijke look!

Ik was heel bang dat het resultaat er nep uit zou zien, maar het ziet er heel natuurlijk uit. Ik ben heel gastvrij ontvangen en de arts denkt echt mee wat het beste bij je gezicht past. Het resultaat is nu, 5 maanden later, nog steeds duidelijk te zien. Elke dag kijk ik blij in de spiegel. Ik kom zeker terug.

Goede zorg tijdens behandeling

Het eindresultaat ziet goed uit. Ik had 1 klein blauw plekje, verder was er niets te zien.

Professioneel bedrijf

prima uitleg gekregen en behandeld.

de behandeling werd goed uitgelegd en er werd precies verteld wanneer wat zou gaan gebeuren. Wat ik persoonlijk niet heel handig vond bij iemand die voor het eerst komt, is dat de behandelaar aangeeft dat ze het bij zichzelf heeft gedaan en dat het mislukt is. Daarnaast werd in het begin van gesprek aangegeven dat zij een vervolgafspraak zouden inplannen, wat niet is gebeurd en na de behandeling werd ook niet echt uitgelegd wat er precies zou gaan gebeuren nav de behandeling. Wel werd uitgelegd wat ik wel- en niet mocht doen.

Klantvriendelijk, duidelijke toelichting

Positief, vriendelijk.

Top!!

Gewoon Top!

Blij ei !

Meer dan tevreden !

Vriendelijke en professionel

Staan open voor vragen en goede uitleg van behandeling

Tevreden över mij arts

Aangename ervaring met mooi resultaat

Ik ben zeer tevreden met het resultaat kan niks anders van maken.

Erg tevreden over het resultaat.

Goede behandeling, snel en goed resultaat, alleen moest ik wel terugkomen om extra botox te laten bijspuiten vanwege onvoldoende effect. Dit mocht kosteloos bij de nacontrole. Één keer is er door de planner een fout gemaakt in het maken van een afspraak, waardoor ik in eerste instantie aan de deur geweigerd werd en niet erg vriendelijk behandeld werd door de assistente. Gelukkig werd er na overleg met de arts een oplossing gevonden en kon ik toch nog terecht.

Snel en bijna pijnloos

Ik vond het allemaal heel snel gaan. Ik stond binnen 5 minuten weer buiten. Ik heb wel een beetje het idee dat mijn oogleden iets zijn ingezakt door 2 spuitjes botox boven mijn wenkbrauw, maar mijn frons rimpel is wel weg.

Ik ben tevreden over de behandeling

Heel goed heel aardig arts ik voel me op mijn gemak

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen