Eerlijk advies

Ik ben zeer tevreden Altijd een eerlijk advies En dat vind ik belangrijk

goede en snelle service

Klantvriendelijk, altijd goede en snelle service

Al jaren de beste

Mooie prijzen, en superleuke deskundige artsen

Fijne arts en assistente

Er werd goed geluisterd en daarop het advies te geven.

Heel goed en eerlijk!!

Goed geholpen en eerlijk over wat er moet gebeuren..

Super!

Hele aardige arts, die van huis uit tandarts is. Mooie ambiance en aankleding binnen en professionele behandeling. Ik ben zeer tevreden! En ga zeker terug daar.

Goede behandeling, vriendelijke ontvangst.

Professioneel, vriendelijk en snel weer klaar

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg wat ze gaan doen. Ze luisteren naar je wensen. En het is heel schoon en hygiënisch

Mooie verzorgde clinic

Goede behandeling.

Onvoldoende privacy.

Behandelruimte en kantoor in 1 grote open ruimte zonder afscherming. Tehoog botox gehalte van de dames die aanwezig zijn voor de administratie en betaling. Heeft onvoldoende uitstraling en inrichting voor dit soort behandelingen. Geen tweede keer meer

Geen echte artsen volgens mij

Meneer "de dokter" kwam, ondanks zijn poging zelfzeker over te komen, zeer onzeker over. Stelde voor om een behandeling door een andere "arts" te laten doen... Haalde ook andere "artsen" neer... Was aan het uitleggen wie allemaal ontslagen was en waarom... Dat bv. één "arts" niet eens een spuitje kon bedienen, dat er mensen waren geweest met complicaties door toedoen van een "arts"... Ik was bijna weggelopen omdat ik echt schrik kreeg! Hij zei ook iets over medisch assistent zijn... Een medisch assistent is wel nog lang geen dokter! Dit is niet ok!

Ik ben door een lieve dame binnen gelaten.. papieren ingevuld. Daarna naar de cosmetische arts, ook een toppy. Zeker een aanrader..

Mijn ervaring omschrijving ik bij Dr Carina Dominigues als zeer deskundig en heel plezierig. Ze stelt je enorm op je gemak waardoor je alle vertrouwen in haar en de behandeling hebt. En het resultaat mag er zijn.

Niet voor herhaling vatbaar

Ontvangst was prima mooie ruimte en keurige dame in nette witte kledij. Eenmaal in de behandelkamer werd ik ontvangen door een jonge "dokter" gekleed in een vale spijkerbroek,verwassen T-shirt en afgetrapte addidasjes wat niet echt overkomt als schoon en kundig. Ik kwam voor een botoxbehandeling van de kraaienpootjes. Links ging prima maar rechts ben ik ruim een week bont en blauw geweest. De wenkbrauwlift heeft tot op heden zn werk nog niet gedaan helaas.

Echt een heel mooi resultaat

İk heb omstreeks 12 september 2020 voor het eerst mijn kraaienpootjes, traangootjes, jukbeenderen, fronsrimpels en voorhoofdsrimpels laten behandelen. Verbluffend resultaat! Mijn wallen verdwenen vrijwel direct; de zwellingen rond mijn ogen hielden wel zo’n 20 dagen aan en daarna zag ik hoe mooi het geheel werd. Mijn voorhoofd is vrij klein en het bleek naderhand dat er net iets teveel botoks in gespoten was. Dit werd netjes opgelost tijdens de nacontrole. De wenkbrauwlift heeft bij mij eerlijk gezegd geen resultaat gehad; die kreeg ik aangeboden als actie. İk overweeg nu een chirurgische bovenooglidcorrectie omdat ik merk dat mijn oogleden best uitgezakt zijn. İk ben me nog aan het oriënteren bij welk kliniek ik die ingreep het beste kan ondergaan. İk zou zeker terugkomen bij CityClinics voor m.n de traangootjes!

Bedankt weer! Altijd een prettige ervaring.

Vanaf eerste kennismaking tot nu voelt het als een warm bad...

Ik heb nu 2 keer bij Samira een behandeling mogen ondergaan en ik ben elke dag blij met het resultaat. Ze bereidt je steeds goed voor, legt alles steeds opnieuw uit en ze is een vakvrouw. Dankjewel dat is wat ik haar wil zeggen ..ze heeft me blijer gemaakt!!

Erkenning van het probleem en professioneel opgelost.

Ben zeer serieus genomen. De behandeling van mijn mondhoeken is zeer geslaagd waarbij ook naar de kosten is gekeken en dat geeft zeer veel vertrouwen.

Kreeg heel weinig persoonlijk aandacht. Ik had graag meer advies gewild. Alles ging heel snel.

Ik had het opende werk gevoel. Ze liepen uit en een cliënt was laat die kwam ook nog. Tussen door werd ik geholpen Terwijl ik gewoon een afspraak had gemaakt... Hou van rust en goed aandacht. Je laat iets aan je gezicht iets doen waar je ook behoorlijk voor betaald, dan wil je ook de nodige info en advies

Geweldig!!

Altijd weer leuk en goed geholpen! perfect resultaat!!

Tweede keer bij city clinics den haag. Ik was de vorige x zo tevreden dat ik heb besloten mijn vorige kliniek te verlaten en voortaan city clinics te boeken. Vriendelijk, professioneel en een heel mooi resultaat van mijn botox frons met wenkbrauw lift. Krijg veel complimenten. Super

Weg met DE frons :)

Ik had het idee dat mijn fronsspieren wat te actief waren waardoor ik er continue ernstig uitzag. Ik besloot voor een baby botox behandeling te gaan bij dr. Dr. Amir Houshangi. Ik had nog niet eerder een botox behandeling ondergaan, dus ik vond het wel spannend. De behandeling zelf duurde maar heel kort, enkele minuten. Het prikje was op de ene plek nauwelijks te voelen en op de andere plek lichtjes pijnlijk, maar ook verwaarloosbaar. Aan de hand van wat dr. Houshangi zei was ik even bang dat ik te weinig resultaat zou hebben - dat de fronsspier misschien te sterk zou zijn voor de baby botox - maar dit bleek gelukkig niet het geval. Na ongeveer 1,5 dag begon ik te merken dat ik minder diep kon fronsen. Halvewerwege de 4e dag was dit nagenoeg onmogelijk. Het resultaat was er dus wel sneller dan ik verwacht had en toch misschien meer dan ik verwacht had van een baby botox. Maar ik ben er wel erg blij mee. Het gebied tussen mijn wenkbrauwen is nu wat gladder en ik zie er niet meer standaard zo ernstig uit. Ik wil even bekijken hoelang het aanhoudt, maar ik denk wel dat ik ervoor terugga als het helemaal uitgewerkt is.

Geweldig mag graag na Thomas norbart..dring je niets op..en eerlijk advies..super aardig deze arts super deze man 10 sterren

Zeer klantvriendelijk en bekwaam.

Ik heb specifieke wensen. Hier werd goed naar geluisterd.

Door twee verschillende artsen geholpen dus een warrige situatie

Niet heel erg tevreden met het resultaat

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen