Slechte communicatie
Ik ben een keer of vier bij city Clinics in Apeldoorn geweest voor een Botoxbehandeling. (Frons voorhoofd ivm hoofdpijn) telkens krijg je een andere arts, hier kun je zelf niets in aangegeven.
Drie keer was ik tevreden, de keer dat ik niet tevreden was heb ik dit terug gekoppeld en werd dit weggewuifd.
Uit praktische overweging had ik een behandeling geboekt. De eerste twee keer betaalde ik 75,- (babybotox) de derde keer kreeg ik te horen dat dit niet voldoende was, de arts zou meer nodig hebben, 1 ml was teveel maar de babybotox te weinig. Wel betaal je voor 1 ml, dit vond ik prima. De prijs was 99,-
Nu kwam ik afgelopen week volgens afspraak de arts gaf direct bij binnenkomst aan dat ze landelijk een aanpassing hebben gedaan, je betaald niet meer per ml maar per zone ongeacht wat er aan ml nodig is. Dit zou betekenen dat ik nu twee keer de 99,- euro zou moeten betalen.
Op de vraag waarom ze dit niet met mij gecommuniceerd hebben na het maken van de afspraak, kreeg ik als antwoordt dit is veranderd en kunnen wij ook niets aan doen.
Voor de 198,- kan ik echt veel betere klinieken bedenken. Ik ben deze week bij een kliniek geweest waar ik gewoon 99,- betaalde en ben blijer met het resultaat als dat ik ooit bij City Clinics ben geweest