Goed en eerlijk advies

Vertrouwende band met regelmatige terugkerend ritueel.

Prettig en vriendelijk ervaren.

Dank je wel Carina en haar collega :-) Vriendelijk opgevangen in een gezellig sfeer en snel geholpen met nuttige informatie. Tot volgende keer beste dames.

Het blijft apart dat overal waar men botox behandelingen doet, het ook daadwerkelijk volledig de spieren stillegt. Hier niet. Kennelijk heb ik een lastige spier ;-) Fronsen kan nog steeds, weliswaar minder, maar het is zeker niet volledig. Laatste jaren ben ik elke keer terug gegaan en dan wordt er ook nogmaals bijgespoten,. maar ik heb hier nu geen zin meer in. Kost mij ook tijd. Maar verder prima ontvangst, uitermate vriendelijk en beleefd.

Hele prettige ervaring

Heel vriendelijk ontvangst en snelle en accurate behandeling.

Heel prettig geholpen

Vriendelijke arts en gastvrouw

Gemakkelijk

Het bezoek verliep snel en soepel. Ik kon al mijn vragen stellen en daarna ook direct de behandeling doen. Ik ben tevreden met het resultaat en de kosten zijn erg laag.

Zeer goed met dokter Thomas

Vriendelijke mensen je voelt je direct op je gemak goed geholpen met de juiste adviezen fijne correcte pijnloze behandeling

profesioneel

Voelde mij direct thuis. de arts en assistent zijn zeer bekwame dames. Goede en eerlijke asviezen gegeven. Kom graag terug , want ik weet dat het goed gedaan wordt succes met alles en met vriendelijke groeten, @ndré Portis

Geweldig en vriendelijk

Werd vriendelijk ontvangen , Alles goed uitgelegd en resultaat geweldig Zeer tevreden

Zou er zelf niet meer heen gaan

Ik heb een botox behandeling kraaienpootjes gedaan, nog terug gegaan voor nacontrole. En werd er verteld dat ik eigenlijk te laat was begonnen met botox en de eerste keer geen resultaat zie. Dus was een beetje teleurstellend. Ik en mijn omgeving zien geen verschil.

Prettig ontvangst

Heel prettig ontvangen en een fijne uitleg. Helaas was voor mij de botox ivm mijn kraaiepoten te weinig resultaat. Wegens een sterfgeval heb ik niet op tijd binnen de 2 weken kunnen reageren, en natuurlijk iets anders aan mijn hoofd gehad. Vriendelijke groetjes Irene Dierx.

De behandeling is keurig gedaan

Vriendelijk personeel

Ik ben dik tevreden

Mijn afspraken zijn altijd in Nijmegen. Ik heb hier heel goede ervaringen. De artsen zijn heel toegankelijk. Er wordt duidelijk besproken wat mijn wensen zijn. Soms geeft de arts ook wel eens advies wat goed voor me zou zijn, wat ik erg op prijs stel, omdat ik niet de ervaring heb die zij wel hebben. Daarnaast is het ook gezellig en ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.

voldoende

parkeren vind ik echt niet fijn in Tilburg. Nu 2 x geweest en de tweede x vind ik de botox niet voldoende effectief

Slechte communicatie

Ik ben een keer of vier bij city Clinics in Apeldoorn geweest voor een Botoxbehandeling. (Frons voorhoofd ivm hoofdpijn) telkens krijg je een andere arts, hier kun je zelf niets in aangegeven. Drie keer was ik tevreden, de keer dat ik niet tevreden was heb ik dit terug gekoppeld en werd dit weggewuifd. Uit praktische overweging had ik een behandeling geboekt. De eerste twee keer betaalde ik 75,- (babybotox) de derde keer kreeg ik te horen dat dit niet voldoende was, de arts zou meer nodig hebben, 1 ml was teveel maar de babybotox te weinig. Wel betaal je voor 1 ml, dit vond ik prima. De prijs was 99,- Nu kwam ik afgelopen week volgens afspraak de arts gaf direct bij binnenkomst aan dat ze landelijk een aanpassing hebben gedaan, je betaald niet meer per ml maar per zone ongeacht wat er aan ml nodig is. Dit zou betekenen dat ik nu twee keer de 99,- euro zou moeten betalen. Op de vraag waarom ze dit niet met mij gecommuniceerd hebben na het maken van de afspraak, kreeg ik als antwoordt dit is veranderd en kunnen wij ook niets aan doen. Voor de 198,- kan ik echt veel betere klinieken bedenken. Ik ben deze week bij een kliniek geweest waar ik gewoon 99,- betaalde en ben blijer met het resultaat als dat ik ooit bij City Clinics ben geweest

City Clinics werkt met goede producten en medewerkers. Ik kan mij geen betere clinic wensen.

Ik word altijd goed geholpen door een uiterst hartelijke medewerkster en dokter Dena weet heel goed wat ze doet en vertelt altijd wat ik kan ver wachten van het resultaat.

Erg prettig eerste consult!

Meneer Thomas neemt uitgebreid de tijd en kijkt met een professioneel oog. Als erg prettig ervaren. Ik kom zeker terug.

Vriendelijk, gezellig, deskundig

Ik heb me warm welkom gevoeld en kreeg een korte, duidelijke uitleg. Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Super blij mee! ps. Ik zou digitaal nog een nota ontvangen, deze heb ik of gemist, of niet ontvangen. Zou deze (nogmaals) naar mij toegestuurd kunnen worden? Alvast bedankt. Esther Muller

top kliniek

Altijd tevreden, leuke sfeer, goede luisteraars, prachtig resultaat.

uitstekend en super professioneel

uitstekend en super professioneel

Kundig arts

Super tevreden over Thomas!

Aardig en deskundig geholpen

Ervaren... naruurlijk en juiste producten

Botox blijft beter zittrn en vakkundig advies.

Netjes en discrey

Mijn eerste bezoek en vond het prettig.

Een prettig gevoel bij het einde van de afspraak

Erg positief. Vanaf de eerste afspraak een fijne klik met elkaar. Ik waardeer de eerlijkheid en professionele medewerkers. Erg tevreden met het resultaat.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen