Goede ontvangst, duidelijke uitleg

Goede service en goed resultaat

We werden goed ontvangen en het resultaat is nu heel mooi.

top

goed uitleg goed geholpen altijd weer !

Очень все на высоком уровне .

После посещения клиники я осталась очень довольная. Чисто в кабинете ,соблюдены все условия гигиены при Covid -19.Милый и приятный персонал. Очень профессиональный подход к клиенту.После процедуры ботокс ( 2 зоны ) не было синяков и припухлости. Обязательно вернусь и рекомендую .

Heel prettig en vertrouwd

Kundig advies. Ruime tijd voor uitleg en advies.

Perfect,

Vriendelijk, wordt goed uitgelegd en zeer kundig.

Super weer!!

Elke keer weer blij dat ik de Botox bij city clinics laat doen! Gewenste resultaat word meteen behaald!

Zeer te vreden!

Hartelijk, duidelijk, vriendelijk, eerlijk professionals.

Uitstekende service!

Snelle, professionele service. Duidelijke uitleg over de behandeling en kosten. Ik had geen enkele bijwerking en meteen goede resultaten. Ik kom zeker terug!

Was goed

Goed en netjes geholpen

Erg vriendelijk en laagdrempelig

Werd heel vriendelijk ontvangen en men wist waar ze het over hadden na controle nog extra behandeling met Botox gehad en nu afwachten of de behandeling verder goed gaat werken. Erg sterke fronsspieren. Had via de site een controle afspraak ingepland en kreeg een bericht dat ik bij een andere arts kwam. Een dag later werd ik gebeld of ik liever bij dezelfde arts als mijn eerste afspraak wilde komen voor controle. Nooit eerder bij een kliniek meegemaakt. Super!

Elke keer vakkundig geholpen

Elk bezoekje aan Cityclinics is een fijne ervaring. Vriendelijk en vakkundig van ontvangst tot advies en behandeling.

Voelde alsof ik verplicht was Botox te nemen

Voelde alsof ik geen keus had om geen Botox te nemen daarnaast ook geen advies voelde meer alsof er geld verdiend moest worden.

het bezoek is altijd heel prettig

Ik word altijd heel fijn geholpen, en de afspraak is persoonlijk! Geen 10, omdat ik had gehoopt dat het resultaat iets langer aanhield.

Altijd goed resultaat

Ik ben heel blij met Awat de arts die mij al jaren behandeld, bekijkt en serieus neemt .

Zeer positieve en professionele indruk

Ik heb een zeer uitgebreide info ontvangen. Er straalt veel liefde voor het vak van uit en dat doet je beseffen hoe fijn en betrouwbaar dat is. De nazorg is perfect geregeld. Kortom: een topervaring.

Proffesioneel en warm

Prachtige professionele clinic Duidelijke communicatie mbt resultaat en verwachtingen.

Een prettige ervaring

Ik vond het een heel mooi pand, waar je welkom bent. Het resultaat is geweldig.

Snel duidelijk en hygiënisch

Wat spannend zo'n eerste keer. Maar met een korte duidelijke uitleg was ik zo overstag. Het was even wennen maar ik ben erg tevreden. 1e keer botox frons rimpels en kraaienpootjes.

Schoon, vriendelijk en kundig

Het is er mooi schoon. Je word hartelijk ontvangen. Vakkundig. Als iets niet jan zeggen zij het ook. Leuke aanbiedingen, gratis parkeren.

Professioneel

Professionele en vriendelijke medewerkers

Bij City Clinics word je goed geholpen en geadviseerd. Het personeel is vriendelijk en ze nemen de tijd voor je. Ik vind het een prettige clinic!

Aardig en kundig

Vriendelijke ervaren arts met eerlijke blik. Niet teveel niet te weinig. Enige minpunt is dat de receptioniste de hele tijd aanwezig was waarvan ik de toegevoegde waarde niet begreep. Misschien door de inrichting van de locatie. Liever ben ik dan alleen met een arts.

Fijne mensen, goeie sfeer, klant vriendelijk

Nemen de tijd voor je Om alles goed uit te leggen, de kennis is hoog! Dat geeft vertrouwen. Ze luisteren goed maar jou wensen, zodat het precies wordt zoals je wilt.

Voelde me direct op mijn gemak.

Het was de eerste keer voor mij. En ik moet zeggen dat het geweldig was. Professionele begeleiding. Super aardig. Goede uitleg. Veel vragen wat betreft jouw gezondheid. Een aanrader. En zeker voor herhaling vatbaar.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen