Voor de 2e keer bij city clinics geweest en wederom een fijne ervaring gehad! Vriendelijke behandeling en erg tevreden over de behandeling

Professioneel, vakkundig, efficiënt.

Tevreden

Goed!

Fijn en goed geholpen. Prachtig resultaat!

Goed begeleid..

Ik vond het spannend omdat ik de eerste keer was flauwgevallen bij een ander bedrijf... dus ze hebben mij goed begeleid waardoor alles goed ging en ik mij vertrouwd voelde! Dus ik raad iedereen city clinics aan!

Hele prettige ervaring

De ervaring van mijn botox behandelingen zijn heel goed. Zou alleen graag iets van botox boven de lippen willen, dat werd voorheen in Ouderkerk a/d Amstel ook gedaan als extra service. Hier wordt dat niet gedaan wat jammer is!

Top resulstaat!!

Ook al heb ik spanning voor de behandeling word ik toch altijd op mn gemak gesteld, fijn en eerlijk advies en uiteindelijk een top resultaat!

Zeer goed!

Hele goede ervaring gehad, werd echt met mij mee gedacht en op mijn controle afspraak is er nog wat bij gespoten. Ik ben zeer tevreden en mij zien ze zeker terug! Ook de gastvrouw is erg aardig!

Uitstekende service

Vriendelijke gastvrouw en arts die de tijd nemen en meedenken over wat nodig is en wat niet. Ik heb veel vertrouwen in deze kliniek.

Bevalt altijd goed bij city clinics in Apeldoorn.

Nabehandeling gehad, was goed!

Fantastic

Goed uitleg een service. Heel bij mee. Ik ga al jaren terug.

Efficiënt, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Prima service, maar vooral prima resultaat

Uitstekende arts die prima weet wat ze doet. Ze bekijkt het echt van klant tot klant. Prima resultaat, precies wat ik wilde. Ik kom zeker weer terug hier.

Geweldig ervaren

Bekwame vriendelijke mensen

Altijd duidelijk en supervrirndelijk behandeld!

FANTASTISCH

Ik ben heel erg tevreden klant van City Clinics.

Prettige sfeer, erg tevreden

Makkelijk online af te spreken.

Kom hier al jaren, zeer slecht geholpen door Carina Dominques

Erg kortaf, niet vriendelijk, ze had een bloedvaatje geraakt onder mijn oog, deze drukte ze zo hard dicht, dat het zeer deed, en ik 2 weken met een blauwe plek liep, die plek zit er nog. Loop nog steeds voor paal, moet voor een touch up, want links waar ze zo hard drukte, is ten opzichte van de rechter kant een minder resultaat te zien. Mijn favoriete artsen zijn Dena de Blok en Mandy Rademaker

Prima botoxbehandeling, goede uitleg, alles coronaproof en vriendelijke benadering...erg tevreden!

Zie boven...

zeer tevreden

vriendelijke behandelaar, goede service, goed resultaat

Erg vriendelijk en service gericht

De dames zijn super aardig en nemen de tijd om naar je te luisteren. Tips te geven en uitleg te geven. Ik ga wel weer terug.

Prima!

Ze nemen de tijd voor je. Goede voorlichting en behandeling!

Hele goede, klantvriendelijke en professionele benadering

Kundig geholpen tegen een goede prijs. De locatie is ook prachtig en goed te bereiken. Ik kan het iedereen aanraden om bij City Clinics een behandeling te ondergaan.

Prima resultaat

Prettig team in Apeldoorn en het resultaat is ditmaal wat ik ervan verwacht had.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen