Kundige medewerkers en je wordt goed geholpen

Zeer tevreden . Jammer dat je altijd zo lang moet wachten .

Top!!

Ruben en Carina van de Amsterdamse vestiging zijn de beste!!!

Slecht

Alles is juist erger geworden dan beter

Zorgvuldig behandeld zeer tevreden goed uitleg.ben er erg blij mee.

de behandelingen worden naar mijn wens redelijk goed uitgevoerd.

Mijn ervaringen van de behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd. Ik vind dat er goed naar mij word geluisterd naar de wensen van de verbeteringen van het gezicht, wel bij sommige prikjes wel wat gevoelig zijn maar daar bij ikzelf wel doorheen. De laatste behandeling was wel zeker 5-6 dagen met blauwen plekjes aan de rechter mondhoek, uiteindelijk wel een goed resultaat. Met vriendelijke groet, Milan Trommel.

Altijd tevreden met de service en aandacht in Den Bosch... Ook voor mannen dus!

Fantastisch

Ik werd goed ontvangen en mijn behandeling arts kwam met een goede oplossing voor mijn probleem. Ik zie er opgewekt uit.

Deze keer geen goeie ervaring

Hoi hoi, Ik had pech deze keer dat ik ben geweest, Ik kreeg na een aantal dagen een hangend ooglid aan een kant, kan mijn oog bijna niet open houden, voelt zo zwaar aan, heb vanaf de behandeling ook heel erg hoofdpijn, komt natuurlijk doordat het oog zo zwaar is, en dat voor€ 430 ,00 Ik ben dood ongelukkig, dit was toch niet de bedoeling, ik kom naar jullie om mij na de behandeling veel beter te voelen Ik heb deze behandeling al veel vaker gehad, ben ook regelmatig naar jullie collega,s Rosmalen kliniek geweest voordat ik bij jullie kwam, en nooit geen problemen gehad, Ik weet niet of ik het nu nog wel durf, na deze ervaring, ook erg zonde van mijn geld, jammer dat het niet vergoed wordt als het mis gaat, dat zou wel netjes zijn, maar daar teken je natuurlijk voor, voordat de behandeling plaats vindt. Nooit gedacht dat het mis zou kunnen gaan, ben weer een ervaring rijker , maar helaas geen mooie ervaring, Groetjes Miranda Hessing

Goede ervaring

Vriendelijke ontvangst. Je wordt alles goed uitgelegd en gerust gesteld. Niet eerder Botox gedaan maar na mijn bezoek aan City Clinics ben ik heel tevreden met resultaat .

Klantgericht geduldig en zorgzaam

Aanrader

Goede service, prachtig resultaat

Fijne ervaring zoals altijd (ik ga elk half jaar voor 2 regio's botox). Laagdrempelig, er wordt goed geluisterd en het is zeer betaalbaar!

Zeer vriendelijke

Goede behandeling en goed personeel

Ik heb een lazerbehandeling gedaan en mijn lippen laten opvullen. Bij beide behandelingen heb ik goed personeel ontvangen die mij precies hebben verteld wat ze gingen doen.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Goede behandeling en nemen de tijd. Kan het echt aanbevelen

Mijn ervaring goed

Was tevreden

Tevreden

Dit is mijn eerste keer(migrainebotox) en ik moet eerlijk zeggen dat ik wat nerveus was,maar het ontvangst en uitleg was zo vriendelijk , geruststellend en niet dwingend. Het is nu ruim twee weken geleden en ik merk al verbetering, normaal 1a2 x daags zware pijnstillers tot momenteel 1x per twee a drie dagen heerlijk Verder heb ik ook totaal geen klachten eraan overgehouden

niet echt tevreden dit keer :-(

Nu n twee weken zijn de kraaijenpootjes nog niet stil en mijn frons is er ook nog. Jammer :-(

Zeer professioneel

Pas mijn frons weg Laten halen met Botox! Zeer goed gelukt! Blij mee.

Snel en kundig, professioneel en vertrouwd. Zeer voor herhaling vatbaar.

Heel blij met het resultaat

Goede service en super blij met het resultaat

Ik vond het niet prettig dat de assistente bij de voorbespreking en behandeling aanwezig is.

Prima kliniek

Ik kom al jaren bij City Clinics voor Botox en fillers en ben altijd erg tevreden over het resultaat. Twee jaar geleden ben ik een keer ergens anders geweest, was iets voordeliger en kwam qua dag beter uit, maar toen was zowel de Botox als de filler maanden eerder uitgewerkt. Ligt ook aan het merk dat wordt ingespoten, City clinics gebruikt A-merken. Het enige waarmee ik minder blij ben is het wisselend aantal artsen, ik vind het iedere keer met een nieuwe arts toch weer spannend of de kwaliteit van prikken hetzelfde zal zijn.

Ik ga aldus naar dezelfde arts: Awat Hassan. Erg vriendelijke, maar vooral professionele vrouw!

Prima.

Fijn advies en overleg. Behandeling was zo goed als pijnloos. Fijne kliniek, rustig en respectvol zonder schreeuwerig social media gedoe.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen