Snel en duidelijk, aanbiedingen ook erg fijn.

Super ben erg tevreden

Vriendelijk en rustig

zeer tevreden

Zeer zorgvuldig gedaan en zeer tevreden. De naam van de arts moet ik nog even weer opzoeken voor als ik een volgende afspraak maak. Dan graag weer bij hem.

Fantastisch!!!!

Ben vaste klant bij City clinics!!! Altijd zeer tevreden, ben bij Mandy geweest, heel professioneel en denkt met je mee,en erg vriendelijk,helemaal top.

Zeer goede uitleg en behandeling

Prima ontvangst, uitleg en behandeling.

Vriendelijk en kundig

Prettig geholpen.

Deskundig geholpen

Deskundig en vlot geholpen

Goed naar mijn wensen geluisterd!

Er is goed naar mijn wensen geluisterd en ben tevreden met het resultaat.

Altijd goed geholpen

Vriendelijke mensen en altijd een goed advies

De arts is kundig , eerlijk en begripvol.

Een goede kliniek met een kundige arts.

Prima ervaring

Heb me erg op m’n gemak gevoeld. Duidelijke uitleg. Behandeling viel erg mee

Prima!

Het was voor mij een nieuwe kennismaking met City Clinics. Ik ben erg tevreden met het gesprek wat voorafgaand de behandeling , gevoerd werd. Vakkundig en professioneel zijn voor mij kernwoorden die er uitspringen.

Vriendelijk, snel en professioneel

Ik ga nu alweer een paar jaar naar City Clinics in Den Bosch en kan niet anders zeggen dan dat ik het prettig vind en heel laagdrempelig.

Goede service en begeleiding

Ik heb de begeleiding en behandeling als zeer prettig ervaren.

perfect

Mijn eerste keer een filler behandeling. Het was super spannend maar Joost is een prettig persoon ,hij straalt een soort rust uit. Verder heeft hij goed met mij samen gekeken naar de mogelijkheden bij mijn wensen . Het is niemand opgevallen dat ik iets heb laten doen maar er word dan wel gezegd dat ik er goed uit zie! Dus wat wil je nog meer.

Goeie behandeling

goede behandeling perfect resultaat

PrimA vriendelijk en behulpzaam

Prima goed begeleid uiterst gastvrij

Ondanks COVID Gastvrij ontvangst goede begeleiding En handeling en nazorg

Vakkundig,secuur, volgens rivm regels

Altijd fijn om een eerlijk advies en antwoord te krijgen van specialisten.

Perfect!!!

Alles was prima!!!

Duidelijk en prima

Prima vriendelijke behandeling. Minder fijn als er een extra spuitje geadviseerd wordt.

Hele goede ervaring

Nette binnenkomst in prachtig pand, zeer vriendelijke arts en alles goed uitgelegd

Als altijd een goede behandeling bij city clinics

Ik ben inmiddels een vaste klant bij city clinics voor zowel botox als fillers en ik heb tot nu toe alleen maar heel fijne ervaringen. Ik krijg altijd een goed advies en de behandelingen bevallen erg goed.

Wordt altijd goed geholpen

Ik ben al 3 jaar client. Wordt uitstekend geholpen. Hele goede uitleg. Complimenten voor Mandy en Dena

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen