Arts stelt gerust Geeft goed advies en legt alles goed uit Behandeling top

ik ga altijd in den haag en wordt door mandy goed geholpen en geadviseerd! en doe dit al aantal jaar

Thank you

First time for me and I'm really happy about the results. I'll come back soon. Now it's one of my favorite place. My friends have seen the result and now they all want to come ;-)

prima, snel en super hygiënisch

Mijn eerste keer botox in de fronsrimpel. Spannend, maar het is zo voorbij. Nog een week erg veel last van hoofdpijn gehad en een flinke blauwe plek. Even gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan. Nu drie weken verder ben ik er al erg blij mee. Ik zie nu al duidelijk een 'gladder' voorhoofd.

Altijd weer tevreden

Super zoals altijd. Drs. Awat Hassan is een topper!

Enthousiast!

Met een kopje thee in de wachtkamer. Vriendelijk ontvangen. Goed voorgelicht en ingelicht tijdens de behandeling.

Vriendelijk geholpen en geheel pijnloos

Ik raad het iedereen aan, ze zijn vriendelijk en ziet er mooi en goed georganiseerd uit.

Goede ervaring, vriendelijke mensen

Jammer dat de Botox niet zo sterk is. Na de behandeling heb ik nog steeds een frons.

Prachtig resultaat

Ik heb 2 keer eerder elders mijn lippen laten doen De eerste keer was het nauwelijks zichtbaar. De tweede keer had ik een duck face met 1ml Dit keer is het zeer professioneel gedaan. In de onderlip iets meer dan in de bovenlip Het ziet er prachtig uit. Ook tijdens de behandeling werd ik professioneel en vriendelijk behandeld. Ik kom volgend jaar zeker terug voor een nieuwe behandeling

Fijne behandeling

Gezonde spanning voor de 1 e keer Botox voor mijn frons rimpels. Gerustgesteld en goede uitleg wat er ging gebeuren. Verwachting was hoog. Het is inderdaad na 2 weken zachter geworden, maar niet glad. Misschien bij de 2 e keer?

Vriendelijk personeel

Fantastisch

Heel goed advies, en behandeling ook zeer goed. En vriendelijk

Slecht

Aardige mensen maar resultaat is niet goed

Ik kom hier terug.

Vriendelijk, gastvrij, goede uitleg van de behandeling en nazorg. Mooi resultaat,

Slechte kwaliteit van product

Ik ben vriendelijk ontvangen door de medewerkers van City Clinics Apeldoorn. Ik koos om een lip filler behandeling, 3 weken na de behandeling heb ik contact opgenomen met de kliniek dat de resultaat niet naar wens was en dat er niks meer te zien was van de filler behandeling. City Clinics kwam helaas niet met een redelijk oplossing. Ik raad anderen niet aan om hier een behandeling te nemen. Daarnaast wordt hier gewerkt met tandarts verdoving terwijl andere klinieken verdovend zalf gebruiken bij een lip filler behandeling, dat veel minder pijn doet en geen complicaties met zich mee brengt.

Vriendelijk, schoon professioneel

Al een keer of 5 mijn fronsrimpel laten spuiten. Dat lukt elke keer maar gedeeltelijk. Er zit steeds nog zoveel beweging in mijn wenkbrauwen, dat ik de frons er weer gemakkelijk intrekt. Die is dus nooit echt weg. Dat hoeft niet te liggen aan diegene die het behandeld, echter waaraan dan?

Tevreden

Tevreden met het resultaat.

Dena is een top injectable arts

Zeer goede zorg

Ik voelde mij niet goed tijdens de behandeling. Mijn arts was zeer zorgvuldig en attent. Geen kosten zaterdag er aan verbonden, erg netjes en klant vriendelijk. Ik kom zeker weer terug.

Great

Altijd op tijd Goede uitleg En als ik de deur uitloop zie ik beter uit

Bagger

Ik had een afspraak,echter liep er veel uit qua tijd voor mij. Waardoor ik naar huis ben gestuurd.. Ik had oppas geregeld en reed dus voor niks heen en weer..Of het niks kost

Betaalbaar maar minder professioneel

Behandeling prima en betaalbaar. Arts weinig professioneel, grapt met collega en neemt klant weinig serieus. Als onprettig ervaren

Ben zeer tevreden

Lieve mensen die je een eerlijk antwoord geven. Ben blij met het resultaat

SUPER

In een woord : TOP

Professioneel, vriendelijk en eerlijk

Ik twijfelde maar de geven vertrouwen en niet pusherig en mooi resultaat!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen