Heel slecht resultaat

Ik ben niet tevereden slechte resultaat Heel jammer !!!!

Slechte ervaring

Ik ben helemaal niet Tevreden met het Resultaat. Ik ben na 2 weken weer daar gegaan om even na Gekeken worden voor dat slecht Resultaat,maar toch dat middel heeft geen Effect op mij fronds en Kraaien pootjes. Ik ga nooit meer daar.

Naar volle tevredenheid!

Vriendelijk en vakkundig!

zeer goed

Ik ben inmiddels al een aantal keer geweest voor een filler en botox behandeling op locatie Apeldoorn door dr. Mandy Rademaker. Ze is hele fijne arts en erg kundig en geeft ook goed advies. Echt super blij met het resultaat!

Deskundig

Deskundige uitleg en behandeling.

Topkwaliteit

Zeer vriendelijk ontvangen op een prachtige locatie middenin Den Bosch. Goede uitleg door de arts en vlotte en deskundige behandeling.

Keurige behandeling

Vriendelijk geholpen, goede adviezen, ik ben zéér tevreden.

Zeer goede ervaring!

Botox Frons laten doen! Super tevreden! Ik ga zeker terug!

Super tevreden!

Ik kom al geruime tijd bij City Clinics Maastricht en ben uiterst tevreden over zowel de arts als de behandeling. Altijd eerlijk advies, persoonlijk contact en een meedenkende arts, wat wil je nog meer!

Geweldig (Excellent!)

Super experience. Really enjoyed advice given and also free follow up appointment. Reasonably priced.

Heel goed geholpen door mandy ze nam echt de tyd om alles goed uit leggen

Altijd blij en meer dan tevreden

2 weken geleden in de Haagse clinic geweest en het resultaat is weer helemaal top! 100% tevredenheid. Tot over een paar maanden.

Botox niet genoeg voor mijn lachrimpels

Helaas zijn er nog diepe rimpels zichtbaar naast en schuin onder mijn buiten ooghoek. Er is dus meer botox nodig voor mijn sterke spieren en omdat dit een aanbieding was, heb ik dit ook maar niet gemeld. Heb je sterke spieren, houdt hier dus rekening mee.

uitstekend

Vriendelijk en deskundig geholpen

Professioneel en vriendelijk geholpen

weer even vriendelijk en professioneel geholpen als altijd.

Deskundig

Er wordt goed naar je geluisterd naar je wensen

Zeer goed bevallen

Prettige ontvangst, goede nauwkeurig werkende arts; een prachtig resultaat. Afspraak kunnen maken op zaterdag.

Zeer goede service en goede arts

Nette kliniek met fijne ontvangst. De arts Carina Domingues is zeer kundig en adviseert je erg goed. Ik heb botox in mijn frons en voorhoofd laten doen, dat heeft ze bij de nacontrole nog iets bijgewerkt. De traangootbehandeling moest in twee keer, maar dat is vaak zo. Totaal geen blauwe plekken onder mijn ogen wat je vaak bij andere meiden wel ziet die naar iemand anders gegaan zijn. Mijn kaak, kin en jukbeenderen heeft ze ook erg netjes gedaan. Tot slot zat er in mijn lippen een ophoping/zwelling door de fillers. Dat heeft ze gratis behandeld om dit op te lossen. Super service!!

helemaal prima, snel en kundig

Ik was de eerste die dag dus ik arriveerde gelijk met de arts. Vandaar vriendelijk geholpen, snelle uitleg en kundig uitgevoerd. Het resultaat is ook goed

good botox work: fillers created down pull on lips

My botox injections were done perfectly. I will soon be making a follow up appointment because after my fillers, my lips on the right side are slightly drooping and has not gotten back to normal.

Top!

Zoals altijd weer top. Netjes ontvangen, fijn behandeld en weer blij met het resultaat.

Goede behandeling en vriendelijke mensen

Is zeer goed bevallen en ik kom graag terug.

Super vriendelijk en super snel

Het personeel was super vriendelijk en snel! En het belangrijkste ook super hygiënisch!!

Fijne ervaring

Voor de tweede keer hier geweest en weer goed bevallen, ik ben tevreden.

Professioneel

Oranjesingel 26