Goede uitleg

Zeer positief. Correct geholpen en ingelicht. Er werd door gevraagd om achter je verwachting te komen.

Vriendelijk, eerlijk en vakkundig

Duidelijke website, fijn ontvangst en duidelijke en eerlijke behandeling

Prima begeleiding

Heel benieuwd wat de nieuwste behandeling voor mij zou werken, stapte ik de behandeling kamer in Arnhem binnen. De uitleg was duidelijk. En gaf voor mij de doorslag. Ik ben nogal bang voor prikken en gaf dit aan. Hier werd rekening mee gehouden door vaak te vragen hoe het met mij ging en ter plekke steeds vertellen wat de volgende stap was. Erg fijn

De behandeling werd goed uitgelegd en uitgevoerd

Fijne ervaring ga binnenkort voor de tweede behandeling. En dan kijken wat het resuyis

gastvrij warm welkom

Efficiënt, vriendelijk. Goede service.

Ik ben inmiddels vaste klant en ben meer dan tevreden!

Prima ontvangst! Prima geholpen!

Mijn ervaring was goed Arts was duidelijk met de uitleg.

Super dokter

Heb al verschillende behandelingen gehad bij verschillende klinieken ,maar deze arts heeft mij heel erg goed behandeld luisterd goed erg zorgvuldig en begrijpt goed wat je wilt. De assistente was ook zeer vriendelijk zeer tevreden dus.

Altijd tevreden

Dena is een geweldige arts ik ben altijd tevreden.

Heel tevreden, wordt naar je geluisterd en leggen vakkundig uit wat de mogelijkheden zijn. Goed advies, een duidelijk verhaal en kostenplaatje. Vriendelijk en deskundig!

Ik ben goed geholpen

Goed geholpen

Heel fijn geholpen

Er werd rustig de tijd genomen om mijn wensen te bespreken en wat mijn opties waren. Ook de behandeling heb ik prettig en ontspannen ervaren. En geloof me, dat zegt veel hihi

Eerlijk advies

Super deskundige meedenkende mensen. Tot de volgende keer maar weer.

Professional and clean

Very clean clinic, felt well taken care of and was guided in how to get the results i wanted. Definitely going back for a refill.

Goede ervaring!

Altijd goed geholpen door dr Dena. Echt blij met de mogelijkheid op nacontrole.

Proffesionele fijne service

Perfecte service. Dr Awat weet wat ze doet. Fijne arts. Niks op aan te merken. Top

Awat is geweldig

Altijd gezellig, iedere 3 maanden een oog botoxje en klaar is Kees.

Super ervaring

Prettig ontvangst, goede uitleg een heel fijn gesprek en behandeling. Ik ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanraden bij vrienden / kennissen .

Super tevreden

Goed advies, prettige mensen. Ik kom zeker terug!

Hele fijne artsen, goed advies en behandeling.

Zorgzaam en professioneel

Ik ben al een aantal keren geweest en krijg dan altijd goed advies. Tot nu toe nog geen moment spijt van de behandelingen. De mensen zijn vriendelijk en lief en super geduldig. Zeker een aanrader.

Begreep precies wat ik nodig had

Zeer vriendelijk en vakkundig

Zeer tevreden over de afhandeling

Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel

Professioneel

Goede, snelle professionele uitleg, behandeling

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen