Ervaren en deskundig team dat je dat net extra geeft. Zeer zeker aan te raden.

Super nette en deskundige medewerkers

Leuke vlotte binnenkomst, prachtige locatie!

het was goed bevallen, fijn contact altijd met Thomas.

Het was goed bevallen, fijn contact altijd met Thomas.

Veilig, goed advies en prettige sfeer

Ik ben nu 3 keer geweest. Elke keer ga ik met een smile de deur uit en niet alleen door het mooie resultaat, maar ook door de sfeer en de ambiance. De mensen zijn vriendelijk, kundig en hebben humor.

Prachtig resultaat

Ben een trouwe klant, dus zeer tevreden.

In een woord top , super blij mee ! Dankjewel dr Awat Hassan !

Goede service en resultaten

Eerlijkheid en betrouwbaarheid van de arts die mij behandeld. En altijd een gezellig en warm welkom in Apeldoorn

Love it

Very gently, friendly the doctor and very nice results I love it I will be back soon !!!

Professionele begeleiding

Vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk

Uitstekend advies en gewenste resultaat

Werd hartelijk verwelkomt. Kreeg uitleg en advies behandeling is nu na 14 dagen goed gelukt. Ben blij en ga zeker terug

Ik kom er al jaren ! Heel goed !

Even wennen, gaat erg snel, je staat zò weer buiten

Graag zou ik feedback willen hebben door wat te doen bij volgende afspraak Wanneer ik weer kan komen en welke behandeling te doen En vooral op de hoogte te worden gehouden van de kortingen per maand

Mijn ervaring is in een woord super professionel zijn de dokters bij City Clinics

Goed en snel geholpen

Vriendelijk en snel geholpen

Vriendelijke mensen. Vakkundig aangelegd . Ze adviezeren goed en proberen je niks aan te smeren. En de prijs is betaalbaar.

It is a nice clinic that offers goed quality products.

Hele aardige assistente, de dokter ook. Voor mij de eerste keer. Ik ga dan ook zeker terug. Her viel reuze mee met de pijn. Je zou pas optimaal resultaat na 2 wkn zien, ik zag t de volgende al!!☺ Heel blij mee.

Klantontvriendelijk

Afspraak voor nacontrole niet mogelijk. Ontevreden dus.

Behandeling is snel en resultaat blij makend

Het viel me reuze mee, behandeling was snel en vakkundig. Resultaat is prima. Kom zeker terug. Mijn marionet groeven waren aardig diep en krijg nu complimenten dat ik er een paar jaar jonger uitzie, zonder dat men ziet dat er fillers inzitten. Dit weet nl niemand. :) Kortom ik ben superblij.

Vriendelijk ontvangst

Na een vriendelijk ontvangst en uitleg van de arts, mijn eerste botox behandeling gehad. Er werd gezegd na 2 weken is het resultaat het beste zichtbaar. Nu na bijna 3 weken zie ik toch nog steeds de fronsrimpel. De rimpel is wel minder diep dan voor de behandeling, maar toch nog zichtbaar. Misschien dat mijn verwachting te hoog was. Er is mij geadviseerd een volgende behandeling na ongeveer 3 maanden te doen. Ik ga dat ook doen in de hoop dat de fronsrimpel dan misschien wel weg is.

Zo als altijd , helemaal TOP ....Super tevreden !!

Erg tevreden.

Vriendelijk ontvangen. Goede resultaten.

We moesten lang wachten ( ruim een half uur), assistente niet al te vriendelijk, was de vorige keer heel anders. Dokter vriendelijk. Resultaat van de behandeling heel fijn en dat is het belangrijkst.

Tessa is een topper

Ik vind het wel jammer dat 14 dagen na onze behandeling 2 personen met 2 zones er dan een aktie komt voor een gratis wenkbrauwlift..

Geen onzekerheden meer na 1 gesprek

Als je twijfelt dan nemen ze tijd en aandacht voor je .

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen