Prettige behandeling

Vriendelijk personeel en goede behandeling gehad.

Perfecte service en mee denkende artsen

De service waar ik het meest vrolijk van word is dat als je na 2 weken vind dat er toch iets niet is geworden waar je op hoopte mag je altijd kosteloos terug komen, en de artsen zijn dan net zo vriendelijk als je voor een normaal consult komt. Dus gewoon perfecte service.

Goede service!

Erg mooi en schoon. De artsen zijn aardig en behulpzaam. En de botox doet prima zijn werking

Professionele, vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen

Ik ben zeer tevreden over de behandeling

Je word er prima geholpen En een mooi resultaat

Fantastisch

Super vriendelijk, perfecte behandelingen

alles goed verlopen

resultaat is zichtbaar

Super tevreden!

Ik kom al een aantal jaar bij Dena de Block in Den Haag. Ze is vriendelijk en gaat met zorg te werk. Ik ben altijd erg tevreden met het resultaat. De praktijk is ook schoon.

Een aanrader!

Super vriendelijk en deskundig. Goede uitleg, Kom zeker terug

Vriendelijk en niet opdringerig!

Mijn eerste botox behandeling en wenkbrauwlift. Ben zeer tevreden. Goede uitleg gehad! Top dames.

Behandeling is top

De behandeling opzich is prima verzorgd Vind alleen de marketing te wensen overlaten. Ik heb een mail geschreven en kreeg daarop een niets zeggende mail terug. Ik kom terug voor de behandeling en de persoon die mij helpt.

Ontevreden

Ik was voor het eerst bij Dr. Samira van Stiphout, overigens ook mijn laatste keer. eerder was ik bij Dr. Thomas in Arnhem. Aivm mijn werk, kon ik alleen de woensdagen een afspraak inplannen. Nou eenmaal daar geweest te zijn. Gaf ik aan dat ik niet alle dosis bij mijn kraaienpootjes te willen spuiten. Wilde dus niet veel botox. Ik ken mijn gezicht, mijn spieren hebben niet veel nodig. Dit wist Dr.. Thomas ook en hij verdeelde het altijd. Ik Vroeg of ze het kon verdelen. Ze gaf aan dat ze dat niet kon doen. Dat mocht ook niet vertelde ze. Nou heeft ze alles in mijn kraaienpootjes gevuld. 2 weken later, zeer ontevreden resultaat. Na controle gepland, Dr. Samira van Stiphout zei dat dit weinig voorkomt, Dat iemand weinig botox nodig heeft. Ik dus. Maar ik had haar eerder ook aangegeven dat ik niet alles wilde. Nu moet ik wachten tot alles eruit is ( 5/6 mnd) gaat dit duren. Het resultaat is echt vreselijk. Alle vocht zit nu onder mijn ogen. Alsof ik wallen heb. Heel jammer dit. Ze kon het ook niet uit halen. Ben heel ontevreden weg gegaan. Wat doen jullie bij een ontevreden klant vraag ik me zelf af?

Super netjes en heel aardig

Zeker goede en nette service. Ook goede prijs. En ze hebben af en toe acties.

Super service

Ze zijn hier altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ze werken hygienisch en ook omtrent corona werken ze met een protecol. Meerdere malen hier geweest en bevalt goed. Prijs/ kwaliteit verhouding is correct.

Leuk en zeer a aardig personeel voelde mij zeer welkom was gezellig . Goed resultaat.

Altijd goed

Snel, deskundig. En heel belangrijk, ze proberen je niet allerlei extra behandelingen aan te praten.

Fijn ontspannen consult

De dokter is erg vriendelijk en bezorgde me een ontspannen gevoel. Lijkt ook geïnteresseerd in patiënt. Qua resultaat: heel eerlijk, ik had meer verwacht. Aan de andere kant weet ik niet goed wat er gebeurd als er meer botox gespoten wordt. Het hoeft van mij niet helemaal strak en mag best nog een beetje natuurlijk. Mijn voorhoofd is prima, enkel de rimpels tussen mijn ogen zijn wat mij betreft nog te zichtbaar. De vraag is, wanneer je er nog een ietsie pietsie bij zou spuiten is het misschien toch wel net teveel en wordt het onnatuurlijk?

Erg vriendelijk en proffesionele begeleiding

Goede informatie en vriendelijk personeel. Belangstelling voor de persoonlijke wensen.

Ben een tevreden klant

Ongeïnteresseerde medewerkers

Verschillende malen bij jullie geweest en ik vind dat je niet goed geholpen wordt , wel door de telefonistes maar niet door de artsen en wat er altijd bij zit aan medewerkers. Ongemakkelijk en meer met zichzelf bezig dat de klant , erg jammer want je moet je toch soort van thuis voelen en zeker gehoord en die ervaring mis ik bij jullie en dan spreek ik over Den Haag , andere vestigingen ben ik niet geweest. Maar nog een hoop werk aan de winkel

Super!!

Heel aardig en super professioneel en laagdrempelig ook heel belangrijk

Goed geinformeerd vantevoren en erg aangename service

Zie bovenstaand ben erg blij met het eindresultaat.

Geweldige service & resultaat

Werd vlot geholpen, iets meer units was geen probleem. Fijne arts.

Prima, goede kwaliteit-prijs verhouding

Is goed naar me geluisterd, ik gaf aan dat ik de vorige keer niet tevreden was omdat er te weinig botox was ingespoten, dat probleem is nu zeker verholpen! Ben erg tevreden. Resultaat is zichtbaar, maar niet onnatuurlijk. Het fijne is dat city clinics veel locaties heeft en je dus overal in Nederland terecht kan

Vanaf ontvangst tot behandeling, en eindresultaat super tevreden! Hele lieve en deskundige dames! Blij dat ik voor CC heb gekozen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen