I am happy with the results.

I had a cheek fillers and botox under my eyes. The results are amazing!

• Would you recommend us? Yes

Prettig bezoek, volgende keer weer

Super netjes behandeld ! Ben heel erg tevreden!. Kom zeker terug!. Las alleen , de arts waardoor ik geholpen ben is er niet meer. Gr Regina altorf

Goede uitleg en vriendelijk personeel.

Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Vriendelijk mensen.

Goede professionele aanpak!

Zie bovenstaande.

Heel goed, alleen jammer dat ik deze keer blauwe plekken heb gehad.

Minder vriendelijk ontvangen als normaal

Anders arts, meteen heel ander ontvangst. Ga niet meer bij haar.

Dr amir is zeer goed ! Professioneel, vriendelijk, uitstekend resultaat.. Dankjewel dr amir

Welkom gevoel en goede uitleg

Eerste keer. Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld. Alles werd goed uitgelegd en ik had ook nog gewoon de keuze of er mee door wilde. Resultaat super en erg blij!!

Mijn eerste ervaring was heel fijn.

Alles is prima geregeld bij City Clinics. Online afspraak gemaakt. Geen wachttijd bij binnenkomst. Duidelijk en open met elkaar besproken wat de mogelijkheden waren en de Botox behandeling zelf was niet pijnlijk. De arts en zijn assistent zijn vriendelijk en de sfeer is prettig bij City Clinics.

Minder resultaat dan voorheen

Effect na 2 weken is minder dan ik normaal had

Thomas Norbert is top!

Top resultaat

Deskundig goed advies en top resultaat thomas is een geweldige arts.

Niet naar verwachting

De ontvangst en behandeling waren bijzonder gastvrij, enthousiast en zeer vriendelijk. Het resultaat is echter niet naar verwachting in tegenstelling tot mijn eerste behandeling. Bijzonder jammer.

Jammer

Al sinds enige jaren tevreden klant voor een botoxbehandeling. Dit keer weer gepland en een andere behandelend arts gehad. Erg pijnlijke behandeling t.o.v. voorgaande keren. Na 2 weken weinig effect te zien.Teruggeweest en nogmaals behandeld. Helaas nog niet het gewenste effect. Hierop nogmaals contact gezocht en een filmpje via whatsapp gestuurd. Advies..... uit laten werken en een nieuwe behandeling plannen. 'Botox is een natuurlijk product'...... Nog een reactie gestuurd, maar daarop niets meer gehoord..... dus....jammer en volgende keer weer terug naar de bekende arts!

Nog steeds super tevreden

Ik kom al een aantal jaren voor botox in mijn voorhoofd en frons. Nog steeds zeer tevreden. Resultaat is heel goed en blijft nu lang zichtbaar (5maanden) Ze hebben ook met regelmaat acties zoals wenkbrauwlift wat dan weer mooi te combineren is. Kortom zeer tevreden.

Samira en haar assistente zijn echte toppers... Eigenlijk zou ze mijn best bewaarde geheim moeten blijven want een plekje bij haar bemachtigen is topsport maar de moeite waard

Tegenvallend

Ik vind het resultaat heel erg tegenvallen voor 800 euro

Zijn vriendelijk Leggen alles goed uit. En ben blij met het resultaat

Altijd goed maar rimpels rond de ogen komen sneller terug

Rimpels rond de ogen komen sneller terug resultaat lijkt minder dan eerder op mijn foto’s zie ik dat terug ...

Steeds problemen

Steeds problemen,Ik heb me voor de babybehandeling van 75 euro ingetekend en op de afspraak overhaalde me om dit niet te doen! Vindt ik niet kunnen, Dan men met uitspraken dat de behandeling ineens niet meer bestaat. Waarvan op jullie website het tegendeel ervan bewijst, dat het product van 99 euro nog bestaat. Het spreek toch voor zich dat men zich ******en voelt!

Botox boze frons

Deze keer kan ik nog gewoon knijpen dus de behandeling voor de frons is niet naar behoren

Snel en kundig

Hele prettige ervaring.

Zeer nette, vriendelijke en kundige medewerkers.

Zeer tevreden over de behandeling. Ga er zeker weer heen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen