Er wordt netje en mooi aan mijn wensen gewerkt.

Mijn ervaring met deze city Clinics werken voor mij best wel netjes. Zij luisteren best wel goed naar jou wensen hoe jij er echt uit wil gaan zien. Ik ben ook door al die jaren heen ook veel meer zelfvertrouwen mee gaan winnen, als het gaat om jonger en mooi er uit te blijven zien. Ik hoop hier nog heel wat jaartjes plezier van te mogen hebben, als het om de mooie uitstraling gaat van je eigen look. :-)! Milan Trommel.

Prettig

Fijne arts mét humor die mij door de behandeling heen loodste met wanneer hij wat deed. Ook goed dat aangegeven werd om na twee weken na behandeling (botox) even een foto te sturen en, indien nodig, kostenloos na te behandelen. Nette service, zeer aan te bevelen.

Erg tevreden!

Dokter Imraan Muradin luistert goed naar wat je wilt en zorgt voor een natuurlijke look.

Goed advies, mooi resultaat

Ik kreeg een goed advies, waarbij alle tijd werd genomen. Resultaat is zeker wat ik gehoopt had.

Prima arts assistente etc

Prima ontvangst geruststelling geprikt etc alleen de Botox verdwijnt snel en ik had geen open blik , dat was er wel gratis bij gedaan ivm actie maar totaal niet open eerder dichte ogen ! Mvg Daphne Bolt

Heel tevreden

Netjes, vriendelijk, vlot

Prettige ontvangst, prima ruimte.. Duidelijk behandeld..

Super vriendelijk personeel!

Mooie locatie, en je wordt zeer vriendelijk geholpen.

Ben erg tevreden

Vriendelijk, belangstellend, Vakkundig.

goede service

Het is makkelijk online een afspraak te maken, ze leggen alles duidelijk uit met voor- en na foto. Het verschil is na ongeveer 2 weken het duidelijkst zichtbaar en fijn om te zien dat rimpels echt een stuk minder zijn.

Fijne behandeling

Ik kwam voor Botox voor spanningshoofdpijn. Helaas is die nog niet weg.

Prima ervaring eerlijk advies

Goed, duidelijk en eerlijk advies.

Vakkundig en snel geholpen

Snelle intake en ook een snelle follow up in behandeling. Vriendelijke huidtherapeute en ook vakkundig.

Geen slechte ervaring

Eerste keer dat ik ging voor botox. Online staat dat je ontvangen wordt, maar ik heb wat verward in een lege ontvangstkamer gewacht en na 10 min. maar op de dichte deur geklopt, waarna iemand naar buiten kwam dat ik zo geholpen werd (wel vriendelijk hoor). Intake en procedure gingen prima en prettig snel. Er staat op het blaadje dat je meekrijgt dat er een controle wordt gepland, maar dit is niet gebeurd. Gelukkig ook niet echt nodig, maar het is wel wat gek dat het er staat en dan niet gebeurt. Tevreden over het resultaat en weet nu hoe het gaat, dus wil prima nog een keer heen. Voor eerste klanten misschien toch wat klantvriendelijker zijn.

Goede ervaring

Ook het resultaat is goed.

heel tevreden over mijn botoxbehandeling uitgevoerd door Mandy in Apeldoorn. Ik zal zeker bij haar terugkomen. Ze luistert goed naar je wensen en voert de behandeling deskundig uit. Blij met het resultaat!

Super goed

Ben er heel blij mee met mijn behandeling Heel aardig wn Vriendelijke Goed geholpen Clinic zag er goed schoon en netje uit Zeer professionele Kom zeker terug Zeker een aanrader

Ervaren, rustige arts. Netjes prikken. In goed overleg.

Ervaren arts, in goed overleg bespreken wat ik zou willen en of dat ook kan. Lukt dat niet ook duidelijk uitleg waarom niet. Prikt netjes, geen bulten of blauwe plekken. Na paar keer kennen ze je ook en je wensen. Prettig. Ook de ontvangst.

Ben er erg blij mee!

Goede service Vriendelijke arts Goed resultaat!

Erg tevreden.

Prettige eerste ervaring !

Kom zeker weer terug;-)

Helemaal top

Super blij mee :)

Fijne kliniek!

Dit was mijn tweede keer dat ik de kliniek bezocht. De dames die er werken zijn professionals en zorgen ervoor dat de behandeling naar wens wordt uitgevoerd.

Professioneel en netjes

Netjes, vriendelijke ontvangst en duidelijk uitleg en consult. Behandeling ook goed en professioneel ervaren. Enigste min puntje is; (als elk andere clinic), ter plekken wordt de max gelijk eruit gehaald aan prijsopgave waardoor het tegenvalt. Te commercieel omzet gericht. het weerhoud om terug te keren..

Blij met het effect.

De spanning in het hoofd is verminderd en de uitstraling is zachter. Subtiel waardoor ik toch een normale uitdrukking heb.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen