Resultaat vervaagt snel
Mijn eerste ervaring m.b.t. botox heb ik opgedaan bij City Clinics Apeldoorn. Ik had vele recensies gelezen over het hartelijke ontvangst, maar die ervaring heb ik niet. Het was niet onvriendelijk, maar voelde zeker niet als een warm welkom. Eerlijk gezegd vond ik de dames eerder iets wat hautain. Moeilijk te beschrijven, maar mijn gevoel erbij was niet heel prettig.
In eerste instantie tevreden met het resultaat van mijn frons behandeling, maar nu na een kleine twee maanden is het resultaat meer dan gehalveerd. Ik kan gewoon weer fronsen... gelukkig nog niet volledig zoals hiervoor, maar 3/4 maanden houdt dit zeker niet voldoende bij mij aan. Gesproken hierover met anderen en zij gaan niet meer naar City Clinics, omdat ze idee hebben dat het product wordt verdunt. Ik kan het mij bijna niet voorstellen, maar word hierdoor toch onzeker gemaakt.
Het resultaat m.b.t. mijn wenkbrauwen ben ik minder tevreden over. Mijn mimiek is er toch wel door verandert en elke foto waar ik op lach trekt één wenkbrauw erg op. Ik ben na twee weken bewust terug gegaan voor een controle, maar kreeg bij het maken van mijn afspraak het gevoel dat dit soort van overbodig was. Daarbij kreeg ik erg de indruk dat ze liever geen tijd besteden aan een afspraak waarbij niets verdient wordt. Wel alle lof voor een andere, mannelijke dokter die mij bij mijn tweede afspraak (controle) geholpen heeft, want hij nam alle tijd en legde mij goed uit hoe de spiergroepen werken etc. Ik wil wel graag botox blijven gebruiken, maar twijfel nu erg waar ik naartoe moet en vind dit vervelend. Wens niet teveel verschillende producten in mijn lichaam en wil daarom niet te vaak switchen.