Had een beter resultaat verwacht

Ik vond t wel prettig..fijne ontvangst en chirurg....

Deurbeleid is wat ingewikkeld, maar verder prima!

Goede behandeling!

Super fantastische team en vriendelijk.

Mijn ervaring is dat het voelt alsof je thuiskomt, er wordt echt tijd genomen en luisteren goed naar wat de klant wil. Ze denken met je mee en geven goede professionele adviezen. Het is een professioneel en ervaren team en zijn zeer vriendelijk.

Kliniek geweldig

Goede uitleg, goed overleg en alle tijd genomen . Alleen hoe jullie adverteren met een filler v.a. 249 euro ipv 400-zoveel, zet mensen wel op het verkeerde been. Ik kom van ver, dus geen intake gedaan. Was een beetje de koude kermis voor mij. Ik zou dat anders doen. Gelukkig was het resultaat met 319 euro (incl verdoving) geweldig mooi.

Vriendelijk en professioneel

Heel tevreden

Eerlijk en betrouwbaar

Erg prettig contact en je krijgt uitgebreid advies.

Zeer tevreden.

Behandeld door een zeer kundig arts; erg tevreden met het resultaat. Fijn dat een afspraak op zaterdag kan. Ga zeker terug!

Vriendelijk personeel. Redelijke prijzen

Aardige arts die de behandeling deed. Redelijke prijzen. Resultaat is goed.

Ik heb een prettige ervaring, heel fijn en deskundig geholpen

Zeer fijn geholpen, ben zeer tevreden.

Quick and Professional

You won’t regret using City Clinics. Friendly people, easy, almost painless and always ready to answer questions and explain any process. Won’t go anywhere else Linda

Deskundig geholpen

Ik kom altijd bij dezelfde arts en zij is echt deskundig. Doet precies wat we van te voren bespraken, niet meer, niet minder. Het contact is ook prettig, persoonlijk en rustig.

Ik ben zeer goed geholpen!

Na een eerdere ervaring elders, waar iets mis ging was ik een beetje bang om een behandeling Botox te nemen. Maar het voelde meteen al goed bij binnenkomst, ik ben vriendelijk ontvangen en mijn verhaal serieus genomen. Mijn vertrouwen is terug en de behandeling volledig geslaagd! Ben er blij mee! Kijk al uit naar de volgende keer.

Heel fijn en duidelijk advies..

Heel fijn en duidelijk advies

ongeorganiseerde bende !!!

zeer slechte ervaring met de mensen op planning en kantoor. stelletje amateurs en weinig coulance bij grove fouten...

Prima ervaring

Alles ging prima ik ben tevreden

Fijne ervaring

Eerlijk en duidelijk advies

Goede ontvangst, snelle behandeling en goede nazorg.

pijnlijk

Het was heel pijnlijk en dat zou niet hoeven. Ik durf nu geen vervolg afspraken meer te maken voor verdere behandelingen

Vakkundig en heel vriendelijk

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en er wordt niets opgedrongen wat elders wel eens gedaan is in het verleden. Kom je voor één zone, dan is dat ook goed. Prima kliniek!

Super tevreden!! Erg lieve mensen

Super tevreden met het resultaat. De mensen zijn erg lief

Fijne en kundige mensen

Voor mij was (en is) City Clinics een fijne ervaring met rustige, servicegerichte en kundige mensen. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de cliënt en op basis daarvan een eerlijk behandelplan gemaakt. Prijs-kwaliteitverhouding is prima in orde!

Fijne kliniek

Discreet en vriendelijk. Nemen de tijd. Wel vond ik de prikjes pijnlijker dan voorgaande keer bij een andere kliniek. Ook had ik de dagen erna wat hoofdpijn. Resultaat wel goed.

Een hartelijke ontvangst en heldere en goede behandeling!

Bij binnenkomst meteen een gastvrij gevoel. Alles verliep soepel en weg duidelijk. Er werd goed geluisterd en duidelijk uitleg gegeven. Prettig bezoek!

Resultaat vervaagt snel

Mijn eerste ervaring m.b.t. botox heb ik opgedaan bij City Clinics Apeldoorn. Ik had vele recensies gelezen over het hartelijke ontvangst, maar die ervaring heb ik niet. Het was niet onvriendelijk, maar voelde zeker niet als een warm welkom. Eerlijk gezegd vond ik de dames eerder iets wat hautain. Moeilijk te beschrijven, maar mijn gevoel erbij was niet heel prettig. In eerste instantie tevreden met het resultaat van mijn frons behandeling, maar nu na een kleine twee maanden is het resultaat meer dan gehalveerd. Ik kan gewoon weer fronsen... gelukkig nog niet volledig zoals hiervoor, maar 3/4 maanden houdt dit zeker niet voldoende bij mij aan. Gesproken hierover met anderen en zij gaan niet meer naar City Clinics, omdat ze idee hebben dat het product wordt verdunt. Ik kan het mij bijna niet voorstellen, maar word hierdoor toch onzeker gemaakt. Het resultaat m.b.t. mijn wenkbrauwen ben ik minder tevreden over. Mijn mimiek is er toch wel door verandert en elke foto waar ik op lach trekt één wenkbrauw erg op. Ik ben na twee weken bewust terug gegaan voor een controle, maar kreeg bij het maken van mijn afspraak het gevoel dat dit soort van overbodig was. Daarbij kreeg ik erg de indruk dat ze liever geen tijd besteden aan een afspraak waarbij niets verdient wordt. Wel alle lof voor een andere, mannelijke dokter die mij bij mijn tweede afspraak (controle) geholpen heeft, want hij nam alle tijd en legde mij goed uit hoe de spiergroepen werken etc. Ik wil wel graag botox blijven gebruiken, maar twijfel nu erg waar ik naartoe moet en vind dit vervelend. Wens niet teveel verschillende producten in mijn lichaam en wil daarom niet te vaak switchen.

Botox behandeling werkt niet goed

Bij de laatste behandeling, fronsrimpel en een gratis wenkbrauwlift, is het voor mij nog steeds mogelijk om te fronsen. Voorheen (ik ben al langer klant en heb meermalen deze behandeling ondergaan) kreeg ik een verhoogde dosis tbv fronsrimpel , omdat het nodig bleek. Nu vermoed ik dat ik deze verhoogde dosis niet heb gehad i c m de wenkbrauwlift.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen