Topppie

Klacht goed verholpem

Na een minder goede eerste indruk en ervaring aan de bel getrokken en toen is er goed naar me geluisterd. Ook heb ik een kosteloze nieuwe behandeling gekregen met dit keer wel het gewenstte resultaat. Voor deze behandeling kon ik zeker nog eens terug. Uiteraard dan wel tegen betaling haha.

slecht

ik heb een botox rond de ogen laten zetten en een traangoot en rokerslijnen en marionetten lijn en mondhoeken . de BOTOX rond de ogen is niet wat het moet doen , ik gebruik al jaren botox en weet wat ik kan verwachten . de andere behandelingen die voor mij niet goed aanslaan heb ik kenbaar gemaakt en terug geweest op consult . mijn lippen zijn dik en ik lijk op een duck face terwijl de rokers lijnen zijn behandeld , ik maakte mij zorgen en nog .de rokers lijnen zijn alleen maar meer uitgerekt . de dokter vertelde maar ik heb je lippen niet gedaan , ja hallo mijn rokers lijnen wel !!!!. mijn boven lip valt over de onderlip en ik kon weer gaan . de kraaienpootjes zijn er nog , als ik niet lach zijn ze er ook niet !!! Onder mijn mond hoeken is de cracalues 2 weken weg geweest en nu weer terug ,vooral als ik mijn kin richting borst doe . het enige wat na veel pijn aardig is is de traangoot , dit heeft tijdens het zetten vreselijk pijn gedaan en ik kon 3 a 4 dagen niet werken van de pijn . ook een dingetje , de canule en inbreng rechts was pijnlijk ,links niet ik gaf dit aan ,maar de dokter ging door met zijn werk .qua inspuiten , ging door de neusholte en kaak heen de pijn .deze behandeling totaal heeft mij Euro 696 ,00 gekost ( er zat een korting bij in ander nog duurder)en tja .....ik ben niet tevreden ,de klachten die ik heb gemeld in een gesprek zijn niet aangepakt , ik ben niet tevreden de deur uit gegaan en kom er ook niet weer .ps ik heb Botelero laten zetten voor elk gebied een eigen injectie aangepast dus !!!

Voor het lange wachten kreeg ik korting op de behandeling; onwijs prettig natuurlijk. Maar mijn wensen zijn niet gehonoreerd dus ga ik terug naar mijn vorige arts.

Goede behandeling en super service

Behandeling (het verwijderen van pigmentvlekken) is aan te raden. Vlekjes sterk verminderd na 1 behandeling. Service heel goed. Goede uitleg vooraf en ook na de behandeling nog 2x gebeld om te informeren naar de status.

Eerlijke feedback

Ben altijd blij met samira. Ze kijkt heel profeesioneel naar me en beslist wat en hoeveel ik nodig heb. Less is more…oftewel als het teveel wordt geeft zij dit ook aan.

Heel fijn, correct en vriendelijk

Mijn eerste gesprek en behandeling waren een zeer aangename ervaring. Ook na mijn behandeling zeer tevreden van het resultaat. Ik kom zeker terug!

Mijn 2 e ervaring met arts Mandy zeer tevreden

Zeer goed en blij met arts Mandy Die heeft het heel goed gedaan!! Aanrader !!

Top!

Aardige, kundige en ervaren medewerkers/artsen. Ik "botox" nog niet zo lang maar ben blij dat ik de stap heb gezet. Ik zie er net wat uitgeruster uit. Het voldoet aan mijn hoop en verwachting.

Prettig en professioneel

Goede voorlichting alvorens de fillers te krijgen. Alleen na versturen van mijn mail slechts 1x antwoord op mijn vraag. Mijn vraag, ook na 2e mail, over de kosten van fillers bij kin helaas geen antwoord gehad. (U heeft de voor en na foto's en gemakkelijk te zien lijkt me) Over de behandeling ben ik tevreden.

Prettige ervaring.

Goede uitleg, fijne ervaring

Professioneel personeel, eerlijk en duidelijk. Goede sfeer!

Zeer tevreden Goede advies Op mijn gemak

Normaliter goed maar afgelopen keer vond ik het onprettig.

Normaliter ben ik altijd zeer tevreden maar afgelopen keer was het onpersoonlijk, er was weinig aandacht en tijd voor mij. De arts liep uit en was daardoor gehaast. Ze vertelde vooraf aan de behandeling dat het bedrag ook verhoogd was naar 417 Euro ipv 397 Euro voor 3 zones Botox omdat ik veel rimpels rondom mij ogen heb. Bij vertrek had ik er geen prettig gevoel bij. Ik geef het nog één kansje.

erg tevreden

deskundig advies en zeer vriendelijk

Top service

Vriendelijk personeel, makkelijk en snel (online) te plannen.

Great job

I had 1 zone Botox, everything went perfect.

Vriendelijk, duidelijk en vakkundig

Ik heb op meerdere plekken botox laten spuiten, maar was daar niet zo tevreden over als bij City Clinics, zelfs niet na het bijspuiten.

Super blij met het resultaat

Hele fijne kliniek en enorm blij met het resultaat.

Zoals altijd weer ontzettend goed geholpen. Awat is the best, love her

Super goed geholpen en had het veel eerder moeten doen!

Professionele uitleg

Voor de tweede keer erg tevreden!

Dankje

Dankje

Een mooie kliniek, vriendelijke artsen en assistentes. Keurig geholpen. Tot de volgende keer!

Niet helemaal tevreden

Na 6 weken lijkt dat de effect van de botox weg is, terwijl je verwacht dat de effect tenminste een paar maanden blijft. F. ROZBEH

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen