Positief en toegankelijk

Zie hierboven

Deskundig!

Zeer goed/deskundig en op tijd geholpen, met volle aandacht! Heel goed!

Wel hartelijk, te weinig feedback

Hartelijke ontvangst maar uitleg arts was voor mij te summier

Eerlijk advies, goede behandeling.

goede prettige sfeer

Ik vind het prettig om naar city clinics te gaan omdat ik vind dat daar een prettige professionele sfeer hangt. Ik wordt goed voorgelicht en op tijd geholpen.

Klantvriendelijk en neemt de tijd voor al je vragen!

Super, zal niet snel naar iemand anders gaan!

Top en een uitstekende service

Dr Imraan is zeer kundig en vriendelijk, adviseert oprecht en denkt mee. Ik ben elke x blij met de resultaten!

Blij mee!

Professioneel geholpen, goede uitleg. Blij met het resultaat

Goede informatie zeer kundig en vriendelijk.

Ben zeer tevreden, alleen de lipfiller is niet symmetrisch hoop dat ze dat nog netjes oplossen zsm. Mvg babette

Vorige keer de botox wat snel uitgewerkt! Heel behulpvol, deze keer hogere dosis gekregen zonder bijbetalen! Super service en heel erg vriendelijk!

Top werk

Na een paar slechte ervaringen terecht gekomen bij city clinics Er werd goed geluisterd naar eerdere ervaringen.

Luisteren goed naar wat je wil en nemen de tijd.

zeer goede geadviseerd, en arts

zeer positief en fijn

Heel goed!

Tevreden !

De arts heeft gedaan wat ik vroeg .En het resultaat ervan is prima

Wat ik zeer kwalijk vind is dat geld en met name de betaling nogal op de voorgrond ligt . Wat ik de vorige x ook al zo heb ervaren. Nogal storend en zeer wantrouwig wat naar mij toe zeker niet nodig is . Omdat ik altijd netjes heb en kan betalen

Fijn

Goed advies, en eerlijk antwoord over De vragen.

Zeer hygienische kliniek. Zeer professionele en vriendelijke artsen !

Ik find het leuk

zeer goede arts die mijn probleem snel heeft opgelost

Geruststellend personeel en mooi resultaat

Ik heb een lipfillerbehandeling laten doen. Ik werd warm ontvangen en alles werd mij duidelijk uitgelegd. De dokter en assistente zijn geruststellend en aardig. Ook worden je keuzes voorgelegd, waarvan je zelf mag kiezen. Er wordt gevraagd waarom je dit wil, dit vond ik fijn en professioneel. Het eindresultaat is mooi en natuurlijk, ik ben er heel blij mee!

Absolute toppers!!

Ondertussen kom ik al een tijdje voor fillers en Botox bij Awat Hassan. Nog steeds ben ik erg tevreden! Ze luistert goed naar wat je wil en geeft realistisch advies, iets wat ik niet gewend was bij andere klinieken. Ook de gastvrouw is zeer vriendelijk en ze zorgen er allemaal voor dat je je goed op je gemak voelt! Ik zou het dan ook van harte aanbevelen om hier naartoe te gaan voor goed advies en de beste zorg!

Superleuk

Geweldig!

Door Thomas geholpen, alles prima! Ik was nogal angstig, werd op mijn gemak gesteld, prettige sfeer en kundige arts

Zeer tevreden over City Clinics.

Slechte service

Na behandeling van fillers tegen mijn wallen ontstond er een kleine bloeding.Volgens de arts niks om mij zorgen over te maken en ik moest er rekening mee houden dat er misschien een klein blauw plekje zou ontstaan. Echter de volgende dag werd ik wakker met een wond op mijn wang wat er uit zag als een schaafwond. Het heeft 48 uur geduurd voordat ik eindelijk werd terug gebeld door de arts die mij vervolgens zei dat ik mij geen zorgen hoefde te maken. Dit had ik liever in het eerste uur gelijk gehoord dat ik contact opnam. De onzekerheid naar een voor mij nieuwe behandeling is niet oke. Dit kan dus echt veel beter! Echter de receptioniste was wel heel betrokken en polste meerdere keren bij mij of de arts mij al had gebeld. De arts had een volle agenda en had hier helaas eerder geen tijd voor gehad! Mijn advies is bij dergelijke gebeurtenissen tijd te maken voor de patient.

Vriendelijke artsen

Wat ik jammer vind is dat je de botox niet mag verdelen over je hele voorhoofd. Ik vind dat mooier om het overal een beetje subtiel te hebben. Ik zou City clinics zeker aanbevelen aan mensen die dat wel mooi vinden

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen