Heel fijn!

Ben super fijn geholpen . En vind ideaal, dat het ook op zondag kan. Gr Re altorf

Fijne ervaring binnen de salon

Ik heb een prettige ervaring ondervonden bij uw salon in Breda dan wel in Tilburg. In beide gevallen ben ik wel na 2 weken terug moeten komen daar ik nog frons rimpels en voorhoofdrimpels ervaarde. Ook bij mijn laatste sessie van 2 weken ervaar ik nog boven mijn wenkbrauwen rimpels en dien ik nog een keer terug te komen. Ik kom liever een keer teveel terug dan dat er op de verkeerde plaats een injectie wordt gezet en ik verzwaarde wenkbrauwen heb. Goede service in alle gevallen. Afspraak moet ik nog maken

Zeer onnauwkeurig gespoten

Ze wisten waar niet gespoten mocht worden, toch gedaan, nu zit ik met afhangend voorhoofd en ooglid

Botoks

Slecht gedaan, niet tevreden van

Heel erg vakkundig

Mijn wensen worden gehoord en vakkundig uit gevoerd en voor geweldige prijzen

Nemen de tijd voor je ,vriendelijk

Voelde direct vertrouwd, heel hartelijke en duidelijke omgang met de cliënten

Was mijn eerste keer, aanbevolen door mijn dochter. De kliniek is ruim, veel grote ramen, veel daglicht (voor mij, heel belangrijk) en de arts was relaxed, niet haastig en had tijd voor een persoonlijk praatje. Over het resultaat; geweldig. Mijn man, zelf arts, en eerst wat achterdochtig....zegt nu; zeker onderhouden, dit effect!

Leuk ervaring ..

Súper

Succes

Professioneel instituut

Vriendelijk Professioneel Kundig Pijnloos Eerlijk advies

Prima!

Na een injectie voor de fronsrimpel te verminderen was ik niet geheel tevreden , ik kon op nacontrole komen , en er werd bijgespoten ( zonder extra kosten )

Snel, bekwaam en zorgzaam.

Heel goed.

Voorheen elders geweest maar hier kom ik zeker terug. P.s heb me per ongeluk afgemeld was niet de bedoeling. Gr Jacqueline.

Comfortabel

Prettig en goed advies

Prima, zoals altijd. Goed resultaat, Botox frons Lijkt beter dan vorige keren, maar ivm lockdown, zat er nu ook wel een langere tussenpoze in,.

Het is precies geworden zoals ik wilde

Heel prettig

Ben super blij

De behandeling is goed geslaagd! Mandy haar touch maakt altijd compleet!

Super!

Vandaag voor lip fillers gegaan en ondanks dat ik wat nerveus was, deed het totaal geen pijn dankzij de verdoving en ben ik heel blij dat ik het heb laten doen! Het was inmiddels de vierde keer dat ik er kwam (in Maastricht) en ik blijf 100% voortaan naar deze kliniek naar Awat gaan. Iedereen is er supervriendelijk, er hangt een fijne, ontspannen sfeer, Awat is eerlijk en duidelijk en de prijzen zijn ook nog eens netjes. In één woord super!

Vriendelijk

Goede uitleg en vriendelijk ontvangen.

altijd goed:)

Nette praktijk ruimte, vriendelijk mensen, duidelijke uitleg en altijd top resultaat:)

Dr Fons is top

Beste Botox / Filler arts die ik heb meegemaakt.

Prima!!

Voor mij de eerste keer voor botox injectie, duidelijkheid en toegankelijk!!

Helemaal goed!

Een warm welkom door een lieve professionele assistent. De artsen geven goed advies en blijven realistisch

Alles werd eerst netjes uitgelegd wat er gebeuren gaat.

Alles werd zeer goed uitgelegd

Zeer goed..

Oranjesingel 26