Weer super blij met het resultaat!

Zeer vriendelijk en deskundig advies een aanrader

Voor de eerste keer lip fillers en ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Heel fijn! En zeer tevreden. Ik ga zeker terug.

Professioneel, netjes en een fijne sfeer.

Zeer tevreden!

Ik kwam als groentje op botox en filler gebied naar deze kliniek voor een oriënterend gesprek en daarna aan mij de keuze of ik tot behandelen over wilde gaan. Ik werd professioneel geadviseerd en er werden mij ook bepaalde zones botox afgeraden. Het draait hier niet om geld verdienen maar om mooie resultaten en de arts die mij geholpen heeft was heel eerlijk in wat ik wel en niet nodig zou hebben nu en waar ik beter mee kan wachten. Helaas breek ik redelijk snel botox af waardoor ik na een kleine 3 maanden alweer terug kwam voor een touch-up. Maar ook bij deze afspraak werd ik weer goed geholpen en werd er goed naar mijn wensen geluisterd. Prijs en kwaliteit staan echt goed in verhouding met elkaar. Vanaf nu vaste klant!

Super fijn!

Fijne uitleg over de behandelingen en producten! Daarnaast vind ik de dames in arnhem professioneel aardig en gezellig! ( Samira van Stipthout)

Super geholpen

Duidelijke uitleg, goed resultaat en vriendelijk personeel en arts.

Exvellent

Was very nervous but made very comfortable

Professioneel

Goed advies

Prima kliniek

Het begin begon slecht. Ik stond voor een dichte deur. Er was geen gastvrouw. 2 x gebeld. Bleek de arts in de file gestaan. Kan gebeuren maar voor een kliniek vind ik het niet kunnen. Heb een hoop betaald dus verwacht dat er iemand is. Verder was de behandeling prima. Goede uitleg en behandeling. Mooi resultaat. Voor herhaling vatbaar. Maar hoop ik toch echt dat er iemand op tijd is.

Werd netjes geholpen

Zeer slecht

Mijn ervaring was al slecht en nu nog meer. Hoe u dat te weten komt , lees mijn brief die ik stuurde naar de directie. Nu dus weer een grote fout . Ik ben dus voor behandeling door grote onverantwoordelijke fouten niet meer welkom . Nu weer een grote fout. Steeds sturen jullie mij berichten gericht naar Anneke Posthumus mijn dochter . Daar heb ik u over gebeld maar weer bericht naar mij . Dit wat hier allemaal gebeurt haalt de media. Ik denk dat ik dit doe en een mooi .

Klantvriendelijk en professioneel. Resultaat naar verwachting.

Nette kliniek

Netjes, professioneel en goed geprijsd

Deskundig en denkt altijd mee

Deskundig en ze denkej altijd mee. Ook zijn super vriendelijk en eerlijk. Aanrader.

Onbeleefd

Erg onbeleefd

Lopende band werk

Wel netjes en hygiënisch binnen, maar de arts deed over mij heen praatte, gaf mij geen prettig gevoel, voelde me nummertje 100. Kreeg niet eens tussen door te zien hoe ze het deden of hoe het nu uit ziet. Niet prettig ervaren, ga hier ook niet meer terug

Eerste behandeling niks ervaren en tweede keer teruggegaan nog een behandeling laten doen dan gezien

Ik raad aan om te doen. Ben eerste keer niet tevreden en tweede keer geprobeerd nu zie ik mooie resultaten en ik ga wakker daarna toe. Bedankt voor dokter

Goed behandeling

Telefonische contacten lopen niet soepel

Ik was altijd tevreden

Jammer van de trapjes Van de botox tussen mijn ogen had ik iets Meer verwacht

Prettige ervaring, goede uitleg en goed resultaat!

Heel tevreden, vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg. Ook heel blij met het resultaat!

Super vriendelijk, een echte aanrader!

Dr. Amir is een super arts die vooral eerlijk is en voor alles goed de tijd neemt om uit teleggen!

Fijn contact met de arts en andere medewerkers

Zeer prettig en professioneel!

Hele vriendelijke mensen!!

Wordt goed naar je geluisterd en het is betaalbaar!!

Super geholpen en top resultaat

Botox behandeling Zeer goed geïnformeerd en mooi resultaat al in enkele dagen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen