Goed en adequaat geholpen

Goede, eerlijke uitleg over de (on)mogelijkheden. En snel en goed geholpen.

Niet zo tevreden en wel tevreden.

Mijn ervaring is goed,maar ik mis de koffie bij de wachtkamer!

Ik kwam voor een intake, kreeg prima uitleg over de behandeling wat voor mij ok was. Ook voelde ik me meteen op mijn gemak en hebben we meteen de behandeling gedaan! Het resultaat is super dus over 3 maanden ga ik weer.

Eerlijk advies en goede behandeling. Zeer tevreden!

Eerlijk advies gekregen, er wordt echt gekeken in mijn geval naar mijn gezicht en naar de mogelijkheden. De behandeling keurig en pijnloos gedaan en verwachtingen zijn besproken. Ik kom graag weer terug.

Netjes en behulpzaam behandeld

Gaven mij advies en tips, wat betreft huidverbetering en behandeling.

Relaxt en ervaren

Ervaren uitleg .. kundig

Professionele behandeling !

Duidelijke informatie, vriendelijk en resultaat zoals ik het graag wilde

Duidelijke en eerlijke uitleg, nette praktijk.

Alle tijd voor het stellen van vragen. Duidelijk uitleg. Eerlijk over de resultaten van de Botoxbehandeling. Prima bejegening en nette praktijk. Ik ben zeer tevreden.

Super goed en fijn geholpen

Deze keer had ik een andere arts. En die deed het toch anders dan de vorige (niet dat dat slecht was) en het resultaat is top!!!!

Fijne mensen

Super behandeld

Heel vriendelijk en deskunfig

Behandeling heeft uitstekend resultaat

Omdat ik mijn frons niet zo fijn vind heb ik botox laten zetten. De behandeling heeft het gewenste resultaat, top! Wel vind ik dat er wat meer gelachen mag worden, ik vind de sfeer wat formeel en afstandelijk.

Prettige ontvangst en behandeling

Prettig ontvangen. Behandeling goed verlopen en met gewenst resultaat

Zeer tevreden.

Goede uitleg over het product en de wijze van behandelen. Heel vriendelijk en er wordt alle tijd genomen.

Aardige mensen en goede resultaten.

Fijne ontvangst r

Resultaat deze keer veel beter dan de vorige keer. Wel zijn jullie heel lastig te bereiken met de auto en parkeren is ook heel lastig... werd heel vriendelijk ontvangen en er werd goed naar mij geluisterd. Ben tevreden met het resultaat tot nu toe. Hoop dat het dit keer langer werkt

Goed geholpen en top resultaat

Ik moest even wachten maar vrij snel geholpen. Na wat uitleg gekozen voor de iets sterkere en na 24 uur al bijna het resultaat wat ik hoopte. Ja ik ga hier vaker heen!

City clinics altijd goed!

Effe de booskijkers wegwerken ,stond de volgende dag al strak !

Super mooi!

Deskundig en mooi resultaat!!

Wonderschoon

Nooit geweten dat ik er zo mooi uit kon zien. Ik ben zo blij met het natuurlijke resultaat. Vijf sterren is bij lange na niet genoeg!

Duidelijk advies

Duidelijk advies en goede behandeling. Vriendelijk personeel met een glimlach.

Heel blij met jullie

Super begeleiding

Uitstekende service, goede prijs

Zoals altijd weer erg tevreden. Wordt goed naar je geluisterd en het resultaat is top!

Professioneel en punctuele behandeling voor een redelijke prijs

Ik kom er graag omdat ik snel en deskundig behandeld word

Kom hier bijna een jaar ! Top artsen , luisteren en kijken met je mee , altijd tevreden ! Ook de garantie na , 1 x gehad dat het niet goed had gepakt geen probleem ze losten het meteen op !

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen