hele goed ervaring

Ik werd dit keer door een andere arts geholpen maar ook deze arts heeft mij goed geholpen

Zeer kundig en klantvriendelijk; aanrader!

Zeer vriendelijke en kundige cosmetisch artsen, leggen duidelijk uit wat ze gaan doen, adviseren maar dringen niets op! Prijs/kwaliteitverhouding is ook goed. Aanrader!

Super team. Vriendelijk en zeer duidelijke uitleg.

Werd heel goed ontvangen door een super team. Duidelijke uitleg en het resultaat is super. Ben echt tevreden.

Fijne arts in een fijne omgeving

Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en een duidelijk plan opgesteld waarin werd aangegeven wat realistisch was. Voor nu fronsrimpel laten doen en 100% tevreden.

Goede uitleg, vriendelijk geholpen

Ik ben er zo enthousiast over dat mijn vriendin nu ook een afspraak heeft gemaakt.. Ze zag ook direct dat ik iets had gedaan. Kam de profhilo behandeling echt aanraden

Super goed ontvangen.

Ben heel tevreden met de behandeling.

Goed advies

Heel fijn geholpen en geaddviseerd.

Iedere keer een leuke ontmoeting met de artsen

Ze stellen je onmiddellijk op het gemak. Ze luisteren naar je en geven je raad en tips.

Top!

Netjes, hygiënisch en professioneel. Zeer goede prijs!

Vriendelijk, snel, goed eind resultaat

Resultaat is top!!

Professionele, vriendelijk personeel

Professionele, vriendelijk personeel

Heel fijn!

Goed geïnformeerd Fijne mensen Leggen alles goed uit Heel blij met het resultaat

Top!!!

Ik ben zeer tevreden over het werk van de Dr. Imraan Muradin.

Bultje en blauweplekgevoel

Al vaker geweest voor frons botox. De laatste keer 2 weken een beurs gevoel en twee bultjes waar geprikt was. Toen ik na n dag of 10 belde moest ik t ‘ in de gaten houden’… wat dat dan ook betekent…

Fijn ontvangst, goede uitleg en duidelijk, mooi natuurlijk resultaat!

Helemaal top weer

Joost is altijd heel kundig luistert goed wat de wens is en geeft desgevraagd advies. Daarbij komt dat hij vrolijk is en ontspannen werkt.

Prima vriendelijke arts en personeel

Was eens te laat geen probleem werd keurig geholpen

Keurige zorg

Alleen toch wel jammer dat het naar mijn idee niet geheel het gewenste resultaat heeft gegeven.

Een goede ervaring

Ik werd netjes ontvangen en alles werd goed uitgelegd. De behandeling viel me ontzettend mee en ik ben blij met het resultaat.

Prima service!

Ik kom al jaren bij City Clinics. Bekwame, vriendelijke artsen en gastvrouwen. Ook als je niet helemaal tevreden bent (ik heb sterke spieren in mijn gezicht) kan je altijd terugkomen om bij te prikken.

vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen!

Ga altijd bij dezelfde arts. Kundige en vriendelijke man. Kan luisteren! Ik ga alleen voor mijn boze fronsrimpel dat volstaat voor mij. Hij dringt nooit aan op andere behandelingen. Top!

Ik ben heel fijn geholpen door Samira en haar assistent. In het verleden is een cosmetische ingreep wel eens mis gegaan( bij iemand anders) dus ik ben nogal huiverig geworden. Bij city clinics hebben zij mij hier goed geholpen,gerust gesteld en eerlijk advies gegeven. Naadt een zachte hand is het resultaat super mooi. Ik ga zeker terug komen! Wat een mooi resultaat. Ook zijn zij erg scherp geprijst dus dat is nog een extra pluspunt! Zeker een aanrader.

Fons werkt op tijd! Niet wachten in de wachtkamer en hij werkt heel zorgvuldig en pijnloos

Zie boven

Heel goed

Goed ontvangen snelle behandeling op de afgesproken tijd

Goed en adequaat geholpen

Goede, eerlijke uitleg over de (on)mogelijkheden. En snel en goed geholpen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen