Klantvriendelijk en goed resultaat

Netjes ontvangen , vakkundig behandeld , een zeer goed resultaat ,gunstige prijs . Ja dit zeker voor herhaling vatbaar

Op tijd, deskundig, snel en goed resultaat

Prima geholpen,en tevreden

Niet si goed

Ik heb 3 weken geleden Botax gehad op mijn wenkbrauw en mijn ooglid is gevallen, ik ben niet tevreden

Top !!

Goede behandeling en ze namen alle tijd om alles goed uit te leggen. En een fantastisch resultaat!! Ik ga in Arnhem bij Thomas Norbat geweldige arts.

Zorgvuldig en deskundig

Botox Behandeling werd goed afgestemd. Prettige ontvangst. Er werd voldoende tijd genomen, uitleg gegeven. Resultaat naar wens.

Vakmanschap én gezelligheid

Iedere keer als ik kom is het net een klein feestje. Het is dat ik nog net niet met de slingers om mijn nek binnen kom lopen. Ik kom vaak bij Joost, vakman, iemand die je gerust stelt en vooral van een grapje houdt. Jammer dat mijn bankrekening het niet toelaat maar anders zou ik daar vaker zitten dan een keer in de drie maanden :-)

Ontvangst kan beter!

Het zou fijn zijn om wat meer stoelen te plaatsen in de wachtruimte. Het zou ook fijn zijn als er even wordt aangegeven dat het wat uitloopt. Verder behandeling is prima.

Prima geholpen, goed advies

Uitstekende clinic!

Matig

Voorgaande bezoeken verliepen prima. Afgelopen bezoek had een uitloop van 45 min. Nadrukkelijk aangegeven dat voorhoofd hoog en beperkt geprikt moest worden ivm hangende oogleden. Tevens aandacht met prikken ivm blauwe plekken. Resultaat is 4 blauwe plekken van ruim 1,5 cm! gedurende 6 dagen, hangende oogleden wat erg vermoeid voelt en ziet. Mogelijk door de haast niet goed geprikt, maar ga hier nog over contacten.

top

vriendelijke arts, vakkundig en altijd even een gezellig momentje

Mooi verzachtend resultaat

Het is een mooi verzachtend resultaat geworden, er werd niet verteld over welke termijn het weer herhaald moest worden ook mistte ik de desinfectie en werd er meteen verdovende zalf aangebracht. Het resultaat van de ‘rokerslijnen’ is iig mooi geworden

Goede uitleg, alles ging rustig en een schone omgeving

Prima ervaring. Goede uitleg en een schone omgeving.

Superrr

Erg fijn geef altijd goede uitleg

Hartstikke goed!

Ik ben er heel tevreden met de Botox behandeling en met Dokter Samira. Ze is deskundig en zorgzaam.

Fijne ervaring mooi resultaat

Goede uitleg, ruimte om vragen te stellen. Weinig pijn bij de behandeling. Uiteindelijk mooi resultaat.

Fijne ervaring!

Er wordt goed naar je wensen en behoeften geluisterd en een eerlijk advies gegeven. Dit heb ik als super fijn ervaren. Ik zou zo weer terug gaan!

Uitstekend!

Deskundige en vriendelijke artsen en een zeer geslaagd (en betaalbaar) resultaat. Ik kom hier zeker terug, bedankt!

Ik had een afspraak voor Botox (fronsrimpeltjes) en ben zeer goed ontvangen. De arts nam ook alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en gaf duidelijke informatie. Ik ga zeker nog eens terug.

Mijn Botox is totaal verkeerd uitgevallen

Mijn wenkbrauwen lift is mislukt. Mijn wenkbrauwen hangen nu juist naar beneden en drukken mijn oogleden naar beneden. Heel vervelend en onnatuurlijk. Het is een last waar ik nu de hele dag mee moet lopen tot ma 27 juli want dan ben ik terug van vakantie. Leuke vakantie foto’s zitten er dus ook niet bij echt een domper dit.

Duidelijke uitleg.

Goed en snel

Afspraak verliep lekker vlot. Tevreden met t resultaat

Dokter Muradin Heeft mij erg goed geholpen . Dit is de eerste dokter die bij mij heeft geprikt zonder blauwe plekjen te krijgen. Vakman

Fijne ervaring

Snel geholpen, je wordt gehoord en erg blij met het resultaat!

Heel prettig.

Ik kon snel terecht, fijne ontvangst en behandeling. Ik zal hier beslist een volgende afspraak maken.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen