Mooi resultaat en goede service!

Na een mindere ervaring, de kans gekregen om met korting bij een andere arts een nieuwe Botox behandeling te proberen. En dit keer is het het helemaal naar wens! Voor de context: ik was bij het mindere resultaat natuurlijk op controle geweest maar een volledige correctie was niet mogelijk. Dit werd ook eerlijk gezegd. Er werd vervolgens heel open aangegeven dat de arts nu anders had geprikt dan bij een eerdere behandeling (was ook andere arts).

Geen pressure, fijne behandeling!

Ik was ontzettend bang en werd op mijn gemak gesteld voor en tijdens mijn behandeling. Zo gaven me meerdere meer de mogelijkheid om na te denken of ik door wilde gaan. Ik heb er een mooi resultaat en fijn gevoel aan overgehouden

Ontevreden klant

De kliniek ziet en mooi uit en de dames zijn erg vriendelijk! Voor de behandeling heb ik kenbaar gemaakt dat ik bij een andere kliniek te maken heb gehad met hangende ogen. Ik heb haar gevraagd om voorzichtig te zijn. Na de behandeling kreeg ik wederom hangende ogen. Ik heb gebeld en kon komen voor een tweede consult. De behandelaar heeft me nog een wenkbrauw lift gegeven en ze kwamen niet met een korting of compensatie. Nu ben ik 2 juli behandeld en de Botox verlies al zijn werking

De arts is kundig en vriendelijk

Alleen Je zit onnodig 20 minuten langer te wachten als de vorige klant is al weg en dan hoor je ze maar kletsen! Ook letterlijk wat ze zeggen het is in Den Haag erg gehorig.

Ervaren en kundig team

Ervaren en kundig team.

Heel erg tevreden

Fijne mensen, duidelijke uitleg, en hygiënische omgeving.

Fijn

Vriendelijkheid En een hele fijne service alles wordt netjes en goed gedaan

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Duidelijke uitleg en nu al blij met het resultaat.

Prima en deskundig

Ik begreep niet zo goed waarom de 2 de persoon erbij zat . Een soort assistent maar daardoor kwam t wat onpersoonlijker over ofzo. Resultaat is naar tevredenheid

Prima behandeling

Zeer goede service en behandeling

Aardig, professioneel en eerlijk

Helemaal tevreden! Lip fillers fehad voor het eerst en ben heel tevreden goed naar mijn wensen geluisterd en namen echt de tijd om me gerust te stellen was een beetje bang. Deed geen pijn en zeer tevreden met het resultaat.

Snel, vriendelijk, professioneel en mooi resultaat

Snel, vriendelijk, professioneel en mooi resultaat.

Erg tevreden

Erg tevreden, tot de volgende keer

Uitstekende ontvangst

Uitstekende prik service

Ik had t vertrouwen in de arts.

Ik had het vertrouwen in de arts.

Vriendelijk en professioneel

Er werd echt naar mijn wensen geluisterd en het eindresultaat is exact zoals ik het wil. Verder nette en schone kliniek, vriendelijk personeel, geduldig en professioneel.

Super professioneel

Heel goed geholpen heel vriendelijk. Ze nemen echt de tijd en leggen je alles uit voor dat ze een behandeling uitvoeren

Een hartelijk onthaal met de voor mij juiste behandeling.

Ondanks dat er prima op tijd gewerkt wordt is er altijd tijd voor een praatje waardoor duidelijk wordt wat je wilt als klant. Elke behandeling blijft hierdoor persoonlijk. De artsen geven je een realistisch beeld van wat je verwachten kunt. Ik ben een tevreden klant.

Zeer content

Professioneel, vriendelijk en mooie acties dus goeie prijzen!

Ik kwam voor mijn eerste Botox. Ik kreeg duidelijke uitleg over wat wél en niet mogelijk was en ook wat de kosten waren. Mij werd letterlijk en figuurlijk een realistische spiegel voorgehouden. Hierdoor was het voor mij mogelijk om een bewuste keuze te maken in wat ik wilde. Er wordt vooral ingezet op een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Iets wat mij erg aanspreekt! De behandeling zelf was pijnloos en ik kreeg een uitgebreide folder mee over wat wél en niet te doen na de behandeling (dit was in het gesprek ook reeds vermeld) en eventuele bijwerkingen. Ik ga zeker nog eens terug!

Zeer prettig geholpen

Prikjes waren nauwelijks waarneembaar. Resultaat is mooi!

Goed geholpen

Heel vriendelijk ontvangen!

Goede uitleg en geen lange wachttijd. Vriendelijke ontvangst!

Super fijne artsen

Super fijne ervaring. Fijne & bekwame artsen en vriendelijke gastvrouwen.Praktijk is goed bereikbaar en mooie & frisse uitstraling

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen