Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Goede advies van Dr. Imraan Muradin. Kortom een tevreden klant.

Helemaal goed

Was top i

Over 4 maanden weer

Goed.

Goed geholpen al had ik wel een bloeduitstorting

Deskundig advies en tevreden met resultaat. Minpuntjes waren dat het mij niet goed duidelijk was dat de prijs hoger uitviel. En dat ik een week last heb gehouden van een bloeduitstorting onder de wenkbrauw die erg groot werd

Service & kwaliteit

Service is top, en behandeling kwaliteit en zorgvuldig

Betrouwbaar adres voor botox

Wij komen al jaren en zijn altijd tevreden. Arts is vakkundig en snel. Ook vriendelijke ontvangst en nette locatie. Wij blijven klant.

2de keer prima, 1ste keer mnder

Beste, Eerste keer heb ik €600 euro betaald voor een behandeling waar je niets van ziet ( ook mn naaste gezinsleden nie) Vr gr Gerdien Vink Kulk

Altijd een goede uitleg, service en super vriendelijk personeel

Ik ben altijd zeer tevreden over behandeling en resultaat.

Mijn voor hoofd is niet zo als anders boven mijn wenkbrauwen zitten nog lijnen .

Mijn eerste ervaring was bijzonder prettig. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd zodat ik heel relaxt de behandeling kon ondergaan.

Ik ben zeer tevreden

Mijn ervaring bij City Clinics is uitstekend goed

Slecht

Mijn plooien bij mijn mond zijn niet beter, en dat voor 300 euro pfffff, 1 word...slecht

Perfect uitgevoerd

Super arts. Stelt je op je gemak en kijkt goed wat er nodig is voor een super resultaat.

Zoals altijd top!

Heel tevreden over city clinics in Maastricht

Fijne ontvangst!

Fijne ontvangst. Vakkundig advies. Mooi resultaat!

slecht gevoel

Ik kom nu al een hele tijd in Maastricht en dat was iedere x buitengewoon. Helaas was de laatste ervaring een stuk minder en dat kwam door het gesprek erna. Ik kreeg te horen dat er de vorige afspraken volgens hem te weinig was betaald. Of ik extra korting had gehad? Ik had er naderhand een erg slecht gevoel bij. Ik mag toch zeker zelf bepalen of ik kom in de maanden dat jullie een aanbieding hebben? Als ik 4 mensen introduceer jullie daarvoor een extra korting in rekening brengen. Dat is jullie eigen beleid! En ik heb een keer de wenkbrouwlift 35,- cadeau gekregen doordat ik een uur moest wachten omdat de behandelende dame autopech had. Ik begrijp daardoor eigelijk niet wat het probleem was en waarom ik dat te horen kreeg. Toen vertelde hij daar bovenop ook nog eens dat de prijs omhoog was gegaan ..dus niet de prijzen die op de site staan maar volgens hem een nieuwe prijs???? Ik zal dus niet snel meer op zondag gaan bij dr. Amir. Het zal best een aardige kerel zijn maar ik heb liever de twee artsen van de vorige x.

Je wordt zeer professioneel en persoonlijk geholpen

Prima en vlot! Maar ik onderga dan ook geen heftige behandeling. Vanuit mijn opzicht goede ervaring. En heb jullie bedrijf al aan meerdere bekenden (vrienden/familie) voorgesteld. En zijn ook klant geworden.

Tevreden

Zeer tevreden, goede service en zeer klantvriendelijk

uitstekende service

Het eerste consult verliep meteen vlot en liet blijken dat het hier niet om de snelle euro's gaat, Het werd me aangeraden om zeker 14dagen voor of na een covid spuit te wachen met het toedienen van de fillers. Dat gaf me een zeer veilig gevoel en ik ben nu onlangs voor het eerst geweest en ik had geen betere keuze kunnen maken!

Zeer tevreden over behandeling en eindresultaat

Goed geïnformeerd en behandeling verliep prettig. Het allerbelangrijkste is dat ik zeer tevreden ben over het eindresultaat.

Goed advies Goeie services Kennis van zaken Nooit te veel willen aansmeren Klant vriendelijk En betaalbaar

deskundig en prettig geholpen

ik ben heel tevreden met de behandeling. er is een duidelijke en eerlijke voorlichting, ik ben erg tevreden met het resultaat. heb de fronsrimpel laten behandelen.

Bij deze arts kon ik wel resultaat zien. De vorige keer in het pand in Eelde totaal niet.

Ik was eerst in Eelde geweest bij 2 vrouwelijke artsen , ik zag toen echt geen resultaat ! Maar nu in Groningen bij de nieuwe clinic en deze arts zag ik wel resultaat !! Erg blij mee !! Ik blijf terugkomen op deze manier ! Dank jullie wel ! Lieve groetjes Patricia!

Zeer goede arts

Leuke arts, Dr Drijkoningen heeft veel geduld, is vriendelijk en legt alles goed uit.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen