Prima ervaring!

Uitstekend geholpen en alle antwoorden op mijn vragen gekregen.

Goed advies

Een eerlijk en goed advies. Er wordt goed naar je geluisterd, gekeken en uiteindelijk goed geadviseerd. Ze doen niet zo maar iets.

Heel prettig! Fijne mensen en behandeling is kwalitatief sterk tegen een scherpe prijs! Goede nazorg

Lang getwijfeld, maar geen moment spijt van ! Het verwijderen van m'n tattoo's gaat prima! Duidelijke uitleg over de behandeling, geduldige en vriendelijke mensen.

Je wordt goed geholpen met alle informatie erbij die je nodig hebt.

Super, snel makkelijk duidelijk en vriendelijk geholpen en goed resultaat

Prachtige clinic en deskundige arts.

Vriendelijke mensen en deskundige arts.

Je wordt goed geholpen

Vriendelijk mensen top

Goed advies, leuk geholpen

Super blij met het eindresultaat!

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg van artsen behandeling ging ook goed.

Bij City Clinics gekomen door mijn dochter en zwager. Ontvangst heel vriendelijk en goede uitleg wat de arts gaat doen en wat je kan verwachten van de behandeling. Had er alle vertrouwen in en kom zeker terug.

Kom er al een tijdje

Ik werd hartelijk verwelkomd ,door 2 mooie dames, ze stelden me op gemak& tevens gingen we alle vragen door. Daarna begon ze met mijn behandeling,secuur &heel oplettend&vakkundig& ze luisteren na je wensen & geven ook raad& advies ,heel attent van beiden ! Wordt een vaste klant ! t zag er heel goed uit,ben zeer tevreden ,ben "zeer happy" de deur uit gegaan!

Prima advies, ze namen de tijd voor me en probeerden me niets "aan te smeren" Top!

Topp!

Ik heb via internet bij City Clinics een afspraak gemaakt voor lip vergroting. Ik heb het al meerdere keren gehad waardoor mijn lippen en daaromheen blauw werd. Ik werd hier netjes geholpen en samen besloten welke behandeling het werd. Mijn lippen zijn erg mooi geworden en Niet blauw. Jullie hebben aan mij een lippen klant erbij

Goed alleen aanhouden van afgesproken tijd blijkt moeilijk

Goed alleen aanhouden van afgesproken tijd Blijkt moeilijk

Heel fijn!

Fijne ontvangst, heldere uitleg en prima behandeling. Tot de volgende keer!

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb mijn frons, voorhoofd en wenkrauwlift met Botox laten behandelen in Utrecht en ben zeer tevreden, echt een aanrader!

Amir houshangi brutale dokter

Ben vandaag helaas helemaal voor niets naar Maastricht gereden voor een filler behandeling (neus/ lippen plooi), de dokter vond het niet nodig en meende dat ik op een aapje zou lijken mocht ik dat willen. Hij vroeg ook of ik ooit bij een kaak chirurg was geweest? Vanwege de onderkant van mijn gezicht. Ik stond helemaal perplex, ben met hem een discussie aangegaan dat hij iemand een heel naar gevoel geeft, hij doet net alsof hij een verminkt iemand voor zijn neus had staan terwijl ik alleen de huid rondom mijn mond wat steviger wou hebben! Ik weet niet hoe lang hij hier in Nederland is, maar terug naar school voor een cursus (hoe omgaan met cliënten) raad ik hem dringend aan! Nooit meer City clinics voor mij. Vreselijke zaak, niet kundig!

Goed!

Goede uitleg, kon snel terecht. Vriendelijke medewerkers.

Heel erg tevreden!

Lieve meiden, heel erg tevreden over het resultaat!

Ik woon niet in Nederland maar ben jaarlijks wel op hier op vakantie. Ik ben hier terecht gekomen via een vriendin die zeer tevreden was. Ik heb de service en prijs als zeer prettig ervaren en raad het ook aan aan vriendinnen, ook omdat jullie op veel plekken in nl zitten en er ook big geregisseerde artsen werkzaam zijn. Dus professioneel. Ik kom zeker terug!

Goed, deskundig en plezierig behandele

Zeer klantvriendelijk, nemen de tijd

Nemen de tijd, leggen goed uit wat ze gaan doen en geven zondig advies. Vriendelijke ontvangst en mooi resultant.

Professioneel

Goed advies gekregen, en blij met het eind resultaat. Kom zeker terug voor een vervolg behandeling

Heel erg tevreden

Top echt een aanrader

Erg goed

Heel vriendelijk en professioneel geholpen. Goede advies van Dr. Imraan Muradin. Kortom een tevreden klant.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen