Niet wat ik ervan verwacht had

Vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg.

Prima advies en service

Voor de eerste keer hier geweest, geen ervaring met dit soort klinieken maar ben goed geadviseerd en geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen

Prima snel geholpen

Snel geholpen voor botox injectie bij frons. Schrok wel erg van het personeel.. Prijs was aantrekkelijk en reden.

Dit was de eerste keer maar kan niet anders zeggen dat het uitstekend is. Kreeg duidelijk uitleg en bij het fine-tunen werd mij ook het advies gegeven om bepaalde aspecten in mijn bovenlip iets te accentueren en ik moet eerlijk bekennen na 14 dagen ziet het er geweldig uit, heel natuurlijk, geen opgezwollen bovenlip of overbite. Ik ben toch erg blij dat ik gegaan ben en was zeker ook niet de laatste keer.

Kundig

Ik werd erg professioneel en door een weg kundige arts geholpen. Met een goed resultaat. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

Zeer slecht

Zeer slechte ervaring. Dr Amir houshangi heeft mij bij een botox behandeling zeer hangende oogleden gegeven. Na controle werd het een welles/nietes spelletje. Gedraagde zich zeer arrogant/onprofessioneel. Een arts die bij cliënten met zijn ogen rolt en zijn gelijk wil halen, ipv de cliënt voorop te stellen is in mijn ogen geen goede arts! In schande voor dit bedrijf!

Zeer duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen .

Het was een zeer aangename kennismaking, er werd me een aantal voorstellen gedaan over hoe ik mijn gelaat( probleempjes) kan verbeteren ( zonder dat ik het gevoel heb gekregen dat er gepusht werd)

Fijne en vriendelijke behandeling

De behandeling was prettig, goede uitleg. De arts en hostess waren erg vriendelijk

Vriendelijk, secuur en pro

Vriendelijk

Klant vriendelijk en professioneel

Zeer prettig geholpen en resultaat is zoals gewenst! Ik ben heel tevreden en ga zeker terug

Hele kundige aardige arts

De behandeling verloopt zeer deskundig en vriendelijk!

super relaxed

als of we al jaren bevriend zijn met assistente en dokter

Zeer goed bij City Clinics

Dokter amir is echt een topper die weet wat hij doet

Super ervaring met een dokter die weet wat hij doet... Eerlijk en open..en een super uitleg.. Echte aanrader

Wordt goed naar je geluisterd

Duidelijk

Duidelijk

TOP

Top clinic!!

Helemaal top!

Ik ben erg blij met de behandeling door arts Samira! Top. Ik zie er beter uit en voel me dus ook beter. Heel veel dank, ook aan de collega's want allen bij City Clinics zijn heel klantvriendelijk.

Helemaal tevreden

Goed ontvangen, goed geholpen en een goed resultaat!!

Top!

Hele vriendelijke geduldige mensen en een mooi resultaat. Vond de prijs ook erg meevallen. Ik kom zeker terug!

Geweldig ontvangst

Heb altijd goeie ervaringen met city clinics. De behandelaars zijn altijd vriendelijk en luisteren goed naar je wensen. Vind wel dat de botox bij mijn frons minimaal pakt. De eerste behandelingen waren top en de frons was helemaal weg. Nu is die nog vaag aanwezig.

Prima, ik ben zeer tevreden met het resultaat

Tevredenstellend resultaat. Ik had alleen erg veel hematomen in de eerste week. Zonder veel make-up kon ik niet de straat op. Maar nu na 3 weken ben ik zeer tevreden

Super goed !!!!!!!!

Ben erg tevreden , fijne arts en gastvrouw.

Goed.

Netjes en vriendelijk geholpen.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen