Prima.

Heel tevreden na mijn bezoek. Botox genomen. Na ca 2 weken duidelijk resultaat ( Fronsrimpel, kraaienpootjes en tussen de ogen). 3 zones voor 3 de 89,- vond ik een mooie prijs. Fillers niet genomen dat werd me te duur ca. 1200,-. Die moet ik dan om de zoveel mnd nemen. Dan liever facelift

Perfect resultaat

Prima prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk en professioneel.

Ik kwam voor een informatief gesprek waarin ze me goed vertelden wat ik kon verwachten en een realistisch beeld kreeg, daarna kon ik direct behandeld worden. De arts was duidelijk, vriendelijk en ik voelde me op mijn gemak. Kom zeker terug!

Super tevreden

Zeer vriendelijk geholpen En ook zeer tevreden En mooie prijs voor behandeling

Super behandeling en resultaat!

Super!

Prettige kliniek

De eerste botox in mijn frons was het nog een beetje zoeken hoeveel ik nodig had, nu ben ik voor een tweede keer geweest en ben ik super tevreden. Nu nog afwachten hoe lang het houdt. Voor de rest zijn de dames erg vriendelijk en luisteren goed naar je wens.

Goede prijs en prima resultaat

Botox en Fillers

Leuke artsen met verstand van zaken.

Er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht, het resultaat mooi en natuurlijk.

Zeer enthousiast en munten uit in professionaliteit.

Uitzonderlijk eerlijk en resoluut. Je voelt je al direct na de behandeling enorm zelfverzekerd, meer zelfverzekerd dan toen je binnenliep, terwijl er nog niet eens een effect was waar te nemen. Na een paar dagen kon ik duidelijk een positieve verandering waarnemen in mijn gelaatstrekken; ik straalde vooral. En zie er echt een stuk relaxter uit. Heel erg fijne ervaring!

Goed ! Prima

Helemaal Goed!

Super tevreden

Ben altijd super tevreden met het resultaat. Word goed geluisterd naar de wensen en er word een eerlijke mening gegeven of het wel of niet goed is om te doen!

Heel goed

Super goed geholpen en prima advies

Heel fijn!

Prima en fijn geholpen. Vriendelijke mensen en goed advies. Kom graag terug.

Ook de nazorg is top!

1e keer voorzichtig btx laten plaatsen om een natuurlijk effect te houden. Bleek achteraf toch iets meer nodig te hebben. Dit werd zonder extra kosten in de 3e week na de behandeling bij geprikt.

Precies wat ik wilde… zelfs beter dan verwacht!

Kreeg uitleg en advies, zelfs nog over andere zones. Ga zeker weer terug. Door 2 verschillende artsen geholpen. Beiden even goed.

Zoals altijd heel tevreden

Ben vriendelijke en goed behandeld.

Goed zoals altijd.

Herhaalafspraak in Maastricht gehad. Altijd een goede ervaring daar.

Ontspannen

Kundig maar ook relaxt

Zeer tevreden!

Ik ben helemaal tevreden met mijn behandeling! Deskundige en vriendelijke mensen bij CC apeldoorn

Ik ben enorm blij met het resultaat. Ook de behandeling onderging ik pijnloos.

Prima behandeld voor een schappelijke prijs.

De dokter luisterde goed naar mijn wensen.Ik ben er netjes ontvangen..

De Botoxbehandeling is goed bevallen met wenkbrauwenlift erbij. De kliniek zag er fris en schoon uit. Groet. Ron van der vlies.

Matig

Ik heb nu 4 weken geleden 2 zones laten doen met botox, en het resultaat valt me best tegen. Frons rimpel is nauwelijks verbeterd, kan ook nog prima fronsen..voorhoofd zijn mijn rimpels wel stukken minder

Prima!

Fronsrimpel is opnieuw ingespoten en het resultaat is goed!

Deskundigen en aardige artsen.

Altijd aardig geholpen en behandeld, adviezen zijn ook goed.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen