Heel prettig.

De dames nemen alle tijd om de juiste behandeling samen uit te kiezen. Alles wordt goed uitgelegd.

Goed afgestemd op de wens van de klant

Fijne ontvangst Duidelijke uitleg Helemaal afgestemd op mijn wens Zachte behandeling

Professioneel

Professioneel, denkt goed met je mee. Erg blij met het resultaat!

Heel goed

Fijne en snelle service, heel kundig advies.

Fijne artsen

Sara is een deskundige, ben al vaker bij haar geweest.

Uitstekende beauty clinic.

Ik heb een botoxbehandeling gehad tegen kraaienpootjes voor een mooie prijs. De cosmetisch arts was zeer vriendelijk en kundig net als de gastvrouw. Bij de ontvangst een formulier ingevuld zodat ook mijn medische geschiedenis gekend wordt voor de behandeling, wel zo veilig.

Steeds vaker jonge, onervaren behandelaars

De afgelopen keren minstens twee keer een erg jonge, onervaren behandelaar gehad die duidelijk niet goed wist wat ze deed waardoor lippen opvullen onnodig veel pijn deed en lang duurde (steeds opnieuw nieuwe prikjes maken i.p.v. via minimaal aantal gaatjes proberen rustig te vullen waardoor veel pijn/ ongemak en blauwe lippen) en bij profilo opmerken hoe hard je moet duwen om de substantie eruit te krijgen, en van te voren de huid niet goed schoonmaken, waardoor ik voor het eerst na profilo er echt een paar dagen niet goed uitzag. Meisjes waren hartstikke lief en aardig, maar nog niet voldoende geschoold? Is natuurlijk de schuld van het bedrijf ze alleen te laten staan met een assistente, zet er eerst nog even een ervaren arts bij? Het gaat wel om mensen hun gezicht.

Eerlijk en professioneel

Fijne omgeving met eerlijk advies

Geen resultaat

Hallo, Ik heb zondag een 2de afspraak bij jullie omdat ik van de eerste afspraak geen resultaat heb.

Altijd goed behandeld met botox leggen het altijd goed uit wat het beste is om te doen

Arts met weinig ervaring

Mijn ervaring met City Clinics was erg goed met de voorgaande vrouwelijke arts. De huidige arts is onzeker en kan verschillende behandelingen niet uitvoeren.

Super service

Kom al aantal jaren bij clinics. Goede service. Fijne en vriendelijke artsen en assistentes.

Super zoals altijd!

Ik heb een behandeling prophilo structura gedaan. Ik heb angst voor fillers en deze behandeling lijkt voor mij de oplossing. De filler werd heel professioneel gezet. Geen pijn, geen blauwe plekjes en geen opgezet gezicht maar een hele subtiel huidverbetering. Ik ben fan.

Prima!!

Altijd deskundig advies. Vriendelijke medewerkers en behandeling qua prijs kwaliteit verhouding prima.

De clinic kan meer behagelijker zijn, de artsen zijn betrouwbaar.

Jammer dat er steeds andere artsen zijn. Ontvangst hal is onpersoonlijk.

Geen verschil

Ik heb botox laten doen, maar zie nog geen verschil. Teleurgesteld in het resultaat tot nu toe.

Prima behandeling

Alles ok

Altijd zeer tevreden, goed en eerlijk advies!

Fijne arts

Goed onderbouwde behandeling nooit last gehad fijne arts Thomas!!!

Geheel volgens mijn wens Verloopt het al enige jaren zo Dus tevreden!!

goed en eerlijk advies

goede service , eerlijke uitleg

Fijne, aardige mensen met verstand van zaken

Zeer prettig

Ik kon het overlaten aan mijn behandelaar en hij wist precies de zones te pakken waar ik moeite mee heb dus heel mooi en natuurlijk resultaat.

Goede resultaten en kundig personeel

Altijd vriendelijk en geven perfecte uitleg. Geven aan wat kan maar ook als het nog niet nodig is om opnieuw te behandelen. Zijn eerlijk. Kan ik zeer waarderen. Ook leuke aanbiedingen op zijn tijd

Altijd zoals ik het graag wil, niet te veel of te weinig

Altijd ben ik heel tevreden met het resultaat

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen