Behandeling was prima met goed resultaat

Heel tevreden.

Goed advies. Professionele aanpak.

Superrrrrrr

Goede informatie, prettige/pijnloze behandeling. Prachtig resultaat !!

Kan beter

Helaas is het resultaat totaal niet zoals ik had verwacht. Valt wel tegen.

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en aardig voor de rest heb ik er geen woorden voor. Voel mij lekker en tevreden.

Professionele behandeling! Leuke acties, klantvriendelijk en behandeling is naar wens

Super ervaring kan t iedereen aanbevelen

Fantastisch

Zeer kundig en vriendelijk geholpen

super fijn

hele fijne sfeer duidelijke uitleg en heel mooi resultaat

Helemaal tevreden

Prima geholpen. De botox werkt uitstekend

Zoals altijd weer erg tevreden met zowel de procedure als het resultaat.

Een van de fijnste salons in Den Haag

Hier zijn de mensen erg vriendelijk en de prijzen zijn normaal.

Zeer kundig

Zeer goede service en uitleg.

Een positieve ervaring!

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst en kundig personeel. Er wordt je niets opgedrongen.

Wederom erg tevreden

Goed en kundig geholpen

Goede uitleg. Snelle behandeling.

Er wordt goed de tijd genomen om alles uit te leggen of vragen te stellen.

Goede, vriendelijke voorlichting en een prettige behandeling

Het resultaat wacht ik nog even af, maar de in=ormatie en de erop volgende behandeling heb i als uitermate prettig ervaren. Na de nacontrole en het eventueel erop volgende advies voor een vervolgbehandeling van mijn oude en zeer dunne huid kan ik meer vertellen.

Super wel 2 behandelingen nodig gehad maar super zeker aanrader . En dit is geen gesponsord bericht.

Altijd goed

Bij dr Joost in Nijmegen word je goed geholpen, fijne arts, zorgvuldig werkend en geeft duidelijke informatie

Altijd goed bij city Clinics, vriendelijke mensen

Altijd goed,en vriendelijke mensen.

Heel prettig

Ben goed geholpen, de dames zijn vriendelijk en het resultaat is goed. Ben er erg blij mee.

Vriendelijk personeel

Rimpels in voorhoofd veel verminderd. Nadeel een oog hangt veel meer dan de andere,kan nog 1 wenkbrauw omhoog krijgen en hierdoor geen hangoog aan 1 kant. Misschien aanbeveling wenkbrauwlift de volgende keer

Not again

Badly placed filler was removed. Then they refilled it. Now I looked just like before, maybe even worse. And that cost me 100 for the resolving and 300 for the refill. What a waste of time and money... They were really friendly though.

Super!

Vriendelijk. Rustig en met aandacht. Fijn overleg. Erg prettig