Nog niet geheel tevreden

Ik ging voorheen altijd bij Faceland en merk het verschil, er zit meer beweging in mijn frons en krsaienpootjes. Hier betaal je meer voor een wat extra botox, daar niet.

Top!

Goed geholpen!

Professioneel, snel en goed

Goed ontvangen, duidelijke uitleg. Prima resultaat!

Netjes vriendelijk

Je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel. Helaas is de uitkomst bij mij niet helemal naar wens. Misschien dat er daar toch beter naar gekeken kan worden de volgende keer.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen… altijd eerlijk… super blij weer mee

Niet nagekomen wat word beloofd

Veel behandelingen gehad voor mijn frons en nu word er pas gezegd dat de frons niet weg gaat. Maar staat ook duidelijk op hun site; zelfs diepe frons rimpels helemaal laten verdwijnen. Heb me veel geld gekost voor niks.

Goed en professioneel

Nieuwe wereld voor me. Goede uitleg en vriendelijk en professioneel.

Top resultaat.

Gekregen wat ik gehoopt had.

Professionele service

Ik word altijd super vriendelijk ontvangen, krijg degelijke informatie vooraf en voel me altijd lekker op m’n gemak! Ik blijf hier graag terug komen.

Ik voel me fantastisch als ik geweest ben.

Je word fijn zo geholpen.. Het is een kadootje om daar heen te gaan.

Super vriendelijk en kundig!

Altijd tevreden en uitgerust de deur uit:)kundig en vriendelijk cijfer 10 zeer tevreden!

Fantastisch

Vriendelijke assistente, kundige arts met duidelijke antwoorden op mijn vragen! Tot de volgende keer

Filler mondhoeken

De arts heeft duidelijk uitgelegd dat wat ik graag wilde 'camoufleren' is, als het ware wat opvulling bij de marionettelijn. Dat heeft goed uitgepakt, want ik ben er heel blij mee. Kleine week 'n blauw plekje en wat opgezet, ook dat wist ik van tevoren, en nu helemaal blij met het natuurlijke resultaat.

Super profesjoneel personeel

Ben ik zeer tevreden met de behandeling

Wel erg duur in vergelijking met andere aanbieders

Altijd vriendelijk goed geholpen maar wordt wel erg duur als je net wat hogere dosering botox nodig hebt! Dat was eerder nooit! Voor vaste klanten mag het best wat goedkoper!

Laagdrempelig en proffesioneel

Super leuk om er naar toe te gaan..ik kom hier al vanaf 2017 en ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.. Personeel is super vriendelijk

Afspraak maken. gaat gemakkelijk. Kies wat je wilt. Ook belangrijk, niets wordt je opgedrongen.

Fijne service, fijn gevoel

Heel fijn dat je online en op korte termijn zelf afspraken kan plannen. Als je er dan bent hoef je nooit lang te wachten. De arts is aardig, vriendelijk en realistisch. Ook gewoon down to earth, waar ik persoonlijk van houd. Blijf hier zeker komen!

Prettige sfeer, kundig en vriendelijk personeel en zeer tevreden met het resultaat

Ik voel me gezien als persoon. Altijd is er tijd/ruimte om vragen te stellen en een praatje te maken.

Professioneel

Fijne arts. Goede communicatie!

Wederom uitstekend!

Ik ben inmiddels een aantal keren bij City Clinics geweest en alle keren gastvrij en hartelijk ontvangen (ondanks dat ik iets te laat was). Op naar de volgende keer.

Uitstekend resultaat

De behandeling was pijnloos en het resultaat van de Botox langdurig. Dit is voor mij de tweede keer en ik ben zeer tevreden.

Erg fijne ervaring, duidelijke uitleg als je over bepaalde zones vragen of opmerkingen hebt. Ik heb alles zeer positief ervaren.

Super!

Heel netjes geadviseerd en geholpen. Kom zeker terug

Ok

De Botox behandeling op zich was prima, er werd heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren, de behandeling is zeker niet echt pijnloos, de prikjes zijn echt wel gemeen. Het gaat heel snel en je staat zo weer buiten met een begeleidende brief waarin staat wat je de eerste 24 uur moet doen of niet moet doen. Waar ik persoonlijk problemen mee heb is het volgende: ik heb mijn fronsrimpel en voorhoofd rimpels laten behandelen, ik kreeg gratis een paar prikjes onder mijn wenkbrauwen om die iets te liften, mijn fronsrimpel is wel minder geworden, maar nog wel aanwezig, voorhoofd is een stuk mooier geworden, maar heb nu een constant drukkend gevoel op mijn oogleden, ik kan niet fatsoenlijk mascara opbrengen omdat de boven oogleden naar beneden gedrukt worden, ik hoop dat dit nog weer hersteld anders ben ik bijna genoodzaakt om een ooglid correctie te laten doen

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen