Goed!

Fijne kliniek met n persoonlijke touch

Geweldig!

Zowel mijn dochter als ik zijn erg tevreden met het resultaat, de deskundigheid en het goede advies, vaker een botoxbehandeling elders laten doen, maar nergens zo goed gedaan als bij jullie en ook nog pijnloos!

Leuk geholpen

Eerste echt betrokken arts/ kliniek

Na veel adressen van fillers, eindelijk een arts/ kliniek die echt betrokken is, meedenkt, adviseert en daarnaast het mooiste resultaat heeft gegeven dan op ieder ander adres. Ben blij ze gevonden te hebben!

Erg vriendelijk en goed uitleg

Vriendelijke ontvangst met erg duidelijke uitleg

Prettig

Fijne uitleg Prettige arts

Fijne sfeer

Ik was erg zenuwachtig voor mijn 1e Botox behandeling maar werd enorm op mijn gemak gesteld. Viel enorm mee en prachtig natuurlijk resultaat.

Helemaal blij!!!

Heel fijn geholpen door Dr. Dena de Block. De behandeling van de wenkbrauwlift heeft ze echt heeeel goed gedaan!! Zij deed het anders dan de andere artsen en het effect is geweldig!! Dikke complimenten!

Heel fijn en goed

Ik ben zeer fijn geholpen voort eerst niet blauwe

Warm ontvangst gehad, goede uitleg en erg fijn geholpen met resultaten waar ik op hoopte.

Professioneel, kundig

Ik hou van een naturel look, de arts kon mijn wensen vertalen naar mijn wens.

Altijd een warm ontvangst

Altijd een hartelijk ontvangst door de vriendelijke gastvrouw! Fijne kliniek (groningen) met ervaren artsen die binnen de kaders van de esthetiek luisteren naar de wensen van de cliënt. Goed bereikbaar en makkelijk parkeren. Ik ben zeer tevreden!

Fijne sfeer en mooi resultaat

3 zones Botox laten zetten door awat

Supersurvice

Ik krijg voldoende tijd om mijn “probleemzones te bespreken en krijg daarop goed advies. Voelt veilig en vertrouwd

betrouwbaar

professioneel en realistisch!

Vriendelijk en kundig !

Top ervaring Heel blij met het resultaat

Snel, duidelijk vakkundig

Ik werd snel geholpen. Duidelijke taal en vakkundig advies!

Topservice!!

Heel klantvriendelijk Geven super goede uitleg Stellen je meteen op je gemak

Weten wat ze doen

Goed resultaat!

Tevreden

Word altijd er vriendelijk geholpen. Ga altijd tevreden weg.

Professional and efficient

The doctor provided me with outstanding, quick and efficient service. I highly recommend as they are also very kind, accommodating and productive. Best place I've been to in Maastricht for these services.

• Would you recommend us? Yes

Fijne omvangt en uitleg en nazorg.

Een woord goed, wel ieder keer een andere doctor

Duidelijke Mooie veranderingen in het gezicht.

Mijn ervaringen zijn na elke behandeling na 1-3 dagen wel zichtbaar van een zekere verbetering, zoals voorhoofd rimpels, frons, kraaien pootjes, en vooral neus lijnen en dan nog liphoeken correctie en lippen opvulling. Maar toch zie ik zelf in mijn gezicht dat het altijd nog wel iets beter kan. Waar rimpels kraaien pootjes afnemen trekt er onder de ogen wel wat rimpels bij, ben over het algemeen wel te vrede. Milan Trommel

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen