Botox

2 times re- touched and still have significant difference between my eyebrows. For sure I will be trying another clinic for the next time. Thus my experience was not pleasant.

Niet tevreden met resultaat botox fronsbehandeling.

Ontevreden met resultaat van de botox behandeling voor frons. Niet bijgespoten bij melding binnen drie weken, zoals bij 1e bezoek werd aangeboden. Veel argumenten om het niet te doen. Ga maar niet...

Prettig geholpen

Ik voelde mij gehoord en ik ben prettig ontvangen en geholpen.

Over de frons tussen de wenkbrauwen ben ik niet helemaal tevreden maar mijn voorhoofd frons wel.

Heel professioneel geholpen

Deskundig advies en fijn en goed geholpen door de arts. Warme ontvangst door assistente. Enthousiast team samen

Zeker aan te raden

Alles inorde top

Altijd naar tevredenheid geholpen

geweldige ontvangst, super behandeling

goeie uitleg over verschillende behandelingen en keurig geprikt, niks gevoeld.

Professioneel en gezellig. Goede service

Iedere keer als ik naar CityClinics ga word ik op een professionele manier ontvangen en geholpen. Tussendoor is er altijd een gezellig gesprek en eventuele uitleg over behandelingen.

Heel positief

Er werd veel tijd genomen om uitleg te geven over de werking van de behandeling en eventuele bijwerkingen. Tevens werd duidelijk uitgelegd wat ik qua resultaat kon verwachten.

Geweldige service

Keurig ontvangen en uitgebreide professionele informatie ontvangen vooraf aan onze behandeling! Wij komen zeer zeker nog eens terug.

Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en ik ben zeer tevreden over het resultaat bij Dr. Indraan Muradin

Super behandeling

Prettige sfeer met aandacht voor de klant

Vriendelijk en goede uitleg

Zeer vriendelijk en goede uitleg en behandeling

Voor het eerst bij city clinic was al 2 jaar eerder bij een andere kliniek geweest, maar zie nu echt resultaat top gedaan

Professioneel aardig en snel

Ik word altijd netjes en vriendelijk geholpen. De behandeling is snel en het resultaat perfect. Paar keer al geholpen door Imraan Muradin en heel aardige arts

Altijd goed!

Nette vriendelijke en bekwame medewerkers

Prima ervaring

Ik ben eerst voor een intake geweest en kreeg een duidelijke uitleg Ik ben tevreden met de filler behandeling en de arts die dit heeft uitgevoerd. Het is mij echter niet bekend dat ik nog had langs kunnen komen voor een nacontrole zoals ik nu lees in diverse reviews.

Uitstekende service

Helaas werkte de behandeling niet in één keer, daarna kosteloos weer behandeld en nu zeer tevreden

Perfect geholpen

Ik kwam voor het eerst. Ik ben ontzettend goed ontvangen, vriendelijke arts en assistent. Dr. Fons heeft mij bijna pijnloos behandeld en het resultaat is fantastisch. Zeer tevreden.

Uitstekend!

Erg vriendelijke medewerkers, goede resultaten, loop altijd met een glimlach weer de deur uit.

TOP!

Ik heb botox op drie locaties laten injecteren en lipfillers ... Prachtig resultaat en een hele duidelijke,eerlijke uitleg . Ik ben bij Rachel Dijkstra geweest,erg aangename arts!

So happy

goed advies en zeer klantgericht

zeer vriendelijke ontvangst en professionele uitleg en behandeling.

Aandacht voor de klant

Arts heeft goed geluisterd naar mij en ik naar zijn advies en de behandeling besproken. Geeft een veilig gevoel

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen