Professioneel en duidelijk

Behandeling werd goed uitgelegd en perfect uitgevoerd.

Persoonlijk en vakkundig!

Professioneel en vriendelijk, zeer tevreden!

erg goed!

Goede behandeling en voorlichting. Ook de eerlijkheid waar de botox wel nodig is en waar niet.

Gezellig en professioneel

Profhilo

Erg tevreden over het resultaat, met name mbt de behandeling van de hals. Duim!

Enige opmerking, persoonlijke zou ik Iets meer advies op prijs stellen. Dit is echter in persoon.

Niet goed

Ik kwam terug omdat ik niet tevreden was met het resultaat,had graag tot een oplossing gekomen maar de arts zei nee,ik had graag gehad dat er extra botox bij gespoten werd maar helaas,ik kom hier nooit meer terug

Hele fijne ervaring

Mijn ervaring in Maastricht was zeer prettig Zowel de locatie, gastvrouw als de arts Het resultaat van de kraaienpootjes is echt mooi

Prettig

Fijne consult en behandeling door vriendelijke arts en assistente mag ik ervaren en een Goed resultaat!

Fijne vakkundige mensen

Snel en fijn geholpen. Vakkundig en professioneel. Laat botox zetten in mijn frons zone. Voor de hoofdpijn. Het helpt erg goed.

professionele club

Voor de 1e keer een behandeling gehad, nemen goed de tijd voor je, resultaat is zoals beloofd, goede prijs/kwaliteit verhouding

Botox behandeling

Normaal gesproken altijd tevreden en blij met het resultaat. Dit keer ben ik naar Groningen geweest voor een botox behandeling. De arts kwam wat kortaf over, het hield niet over. Hij deed zijn ding en verder kwam er geen woord teveel van af. De behandeling zelf is wel goed gebeurd

Niet bij allemaal een fijne ervaring maar wel bij Samira

Er zit helaas echt verschil in, bij wie je komt. Inmiddels zijn mijn vriendinnen en ik allemaal overgestapt naar Samira. Thomas heeft me daarvoor geholpen maar zijn bejegening vindt ik niet prettig ook heeft hij mij in een keer een filler gezet in mijn wallen.. heb daar heel erg veel last van gehad. Later heb ik gehoord en gelezen dat dit niet in een keer gezet mag worden maar dat het opgebouwd moet worden.

Alleen maar goede ervaringen!

Fijne ervaringen maar ook erg persoonlijk, kom er al jaren.

Matig

3,5 maand geleden lipfillers laten doen. Bijna tot geen resultaat. Na 2 weken controle kreeg ik te horen dat ik pas weer kon opvullen over 3 maanden. Dus beste zonde van het geld als je geen resultaat ziet. 2 weken geleden weer geweest voor opnieuw lip fillers a 290,- eur. Maar wat een pijn dit keer. Waar ik de eerste keer totaal geen pijn heb ervaren was het dit keer niet de doen. Het leek wel of de (tandarts)verdoving helemaal niet werkte. Na 3 prikken in mijn lip heb ik helaas de behandeling moeten stoppen omdat de pijn te heftig was. Dit was een andere arts dan de vorige keer waardoor ik dus eigenlijk niet meer durf. Ik wilde graag weer bij de arts die mij de eerste keer heeft behandeld maar die gaat helaas bij een andere kliniek werken. Maar goed ik moest natuurlijk wel het hele bedrag al afrekenen dus toch maar een nieuwe afspraak ingepland anders is het helemaal zonde van het geld. Inplannen afspraak gaat erg rommelig qua tijden en dagen etc. Ik ga het de komende afspraak proberen en kijken naar het eindresultaat. Mocht dit weer tegenvallen dan houdt het hier helaas op vóór mij. Ook heb ik de frons met botox laten doen, de eerste keer was dat effect wel prima, helaas nu de 2e keer minder effect.

Ik ben geweest het laatst 2 weken geleden goed,maar sommige plekken netzo wil ik afspraak make.Wil

Mijn ervaring wel goed maar zijn sommige plekken netzo.wil binnenkort teruggaan voor het controle Algemeen geen bezwaar.

Beste botox ervaring

Dr Nelly heeft me de beste botox behandeling gegeven ooit!

Fijne ontvangst,duidelijke uitleg,mooi resultaat

In bijna een jaar jaar tijd heb ik verschillende keren botox en 1x fillers gedaan in Den Haag. Allemaal rond het ooggebied en mijn voorhoofd. Heel,heel erg tevreden met het resultaat. Ik blijf hier zeker terug komen. Voel me altijd ook heel erg welkom aangezien je heel persoonlijk en vriendelijk wordt ontvangen en behandeld.

Goed en duidelijk geholpen. Juiste advies

Met aandacht en professioneel

Ik ga graag op woensdag, dan is er een dokter die zachtjes prikt. Ben tevreden over het resultaat!

Goed geholpen en prima resultaat

Goed geholpen en prima resultaat

Prettig en snel

De behandeling zelf ging erg vlot en prettig, aardige dame die me hielp. Het advies gesprek vond ik zelf iets minder fijn omdat dit echt algemeen te veel informatie was en ik persoonlijk meer een persoonlijk advies/ informatie wou ontvangen. Over het resultaat vd behandeling kan ik nog weinig zeggen want dat heeft tijd nodig.

gewoon heel goed

kleine kliniek, heel erg aardig, netjes, dokter Amir kan goed (botox) prikken en is iedereen aan te raden ook voor mensen met chronische pijn in het hoofd!

Uistekend!

Fons is 1 van de beste artsen die ik heb meegemaakt!

Ben heel tevreden over de arts die mij behandeld heeft. Zeer vakkundige man. Boek de volgende keer weer bij hem.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen