Super aardig altijd maar helaas kan ik altijd nog fronsen

Helaas heb ik nog nooit gehad dat ik geen frons kan maken. Maar verder altijd super vriendelijk en behulpzaam

Zeergoed

Heeft mij uitstekend geholpen betreft mijn behandelingen

Zeer vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg door de arts! Behandeling deskundig gedaan altijd in overleg met mezelf. Resultaat is heel mooi en natuurlijk.

Vriendelijke ervaren dames

Goed, eerlijk en professioneel advies! Ze namen ruim de tijd voor mij en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Uitleg is uitstekend.

Fijne kliniek en eerlijk advies.

Fijne ervaring met deze kliniek. Zeer vriendelijke en kundige medewerkers. Eerlijk advies en goede uitleg. Heel blij met het resultaat. Ik ga hier zeker terug komen.

Stond voor dichte deur. Arts was verlaat

Nadat ik zelf maar ging bellen naar City Clinics kreeg ik te horen dat de arts verlaat was. Assistente wilde afspraak verzetten naar andere datum wat mij niet uitkwam. Gelukkig lukte het uiteindelijk toch na 30 minuten wachten. Behandelkamer deed beetje armoedig aan. Koelkasten met dikke hangsloten en oude behandelstoel. Arts gaf wel goed advies en behandeling ging goed.

Fijn

Vriendelijk, persoonlijk en vakbekwaam

Er werd de tijd genomen voor mij. Voelde me echt gezien en gehoord. De tweede keer dat ik kwam merkte ik dat m’n behandelaar zich van te voren had ingelezen in m’n dossier vd vorige keer. Dat schept vertrouwen bij mij. Verder was de behandeling pijnloos. Dat heb ik bij een andere kliniek wel anders ervaren. Complimenten voor deze manier van werken. Ik zie jullie graag weer

Altijd Super

Hele fijne persoonlijke benadering

Ben heeeel blij me! Super!!!!

Prima behandeling

Ik heb een fronsrimpel en wenkbrauw botox behandeling gehad . Goede uitleg , vriendelijk ontvangst . Fronsrimpel was 2de keer en is zo goed als weg . Super resultaat

Altijd een feestje!

Professioneel, gericht op de wensen van de klant en eerlijk over de mogelijkheden!

Al jaren blij met de resultaten!

Kom al heel lang bij Thomas en ben heel erg tevreden.

Prettig

Prettig, maar heb het idee dat de tijd die gereserveerd wordt steeds korter is. Daardoor wat gehaaste behandeling. Dit wil je niet en zal dus geen standaard moeten worden.

Vriendelijk ontvangst. Je krijgt voldoende informatie en uitleg over de behandeling. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Super!

Het resultaat van mijn botox behandeling in mijn gezicht EN lipfillers is uitermate mooi en heel naturel . Ik ben erg blij ermee en raad iedereen Cityclinics aan!

Aardige kundige mensen, die je ook erg op je gemak stellen

Zeer vriendelijk, goede uitleg en nemen alle tijd voor je

"Professioneel, vriendelijk, betrouwbaar iedere keer opnieuw! " 9

Het was een fijne ervaring goede uitleg

Professioneel

Er professionele mensen. Zeer vriendelijk en meedenkers.

Slecht.

Ontevreden over het resultaat van eenvoudige behandeling fronsrimpel., De dokter incasseert het hoge tarief en genereert steeds nieuwe redenen waarom het niet zou pakken.. Geen nazorg.Geen zicht op wat er in dossier komt. Teveel redenen aan moeten horen. Ben snel naar een ander gegaan. Omzet gaat boven de dienstverlening. Ga maar niet.

Onprofessioneel

Ik stond voor een dichte deur om 9.50. Moest zelf bellen en ja de arts was verhinderd, Of ik smiddags kon terug komen? Nou nee. Uiteindelijk gewacht en 3 kwartier later was er iemand. Als ik niet op kom dagen of verhinderd ben moet ik €50 betalen maar andersom moet ik het wel accepteren. Geen compensatie of tegemoetkoming. Hé ik heb ook een drukke agenda, betaal ook parkeerkaarten en nu extra doordat ik moest wachten. Buiten dit alles vind ik het binnen rommelig. Kastdeurtje hing uit de sponning, was allemaal beetje smoezelig. Geen professionele toko. Beetje aggenebbisj allemaal.

Slechte voorlichting en geen reactie

1 ste keer geweest voor frons en kaaklijn Daar is mijn een behandeling aangeboden die goed zou zijn voor mn kaaklijn maar deed niets Bij mn tweede bezoek voor kaaklijn en fronsrimpels is mijn verteld dat ze behandeling helemaal niet geschikt was voor mn kaaklijn dat ik dus eigenlijk 299,- voor niets heb betaald en dat ik een behandeling met fillers moet doen. Echter mn fronsrimpels zijn ook nog goed zichtbaar Ik heb onlangs een whats ap gestuurd ook maar tot op de dag van vandaag geen reactie op mogen ontvangen

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen