Erg vriendelijk en kundig

Een afspraak is snel gemaakt via het online systeem. Vriendelijk personeel en goede naZorg.

Lieve, meedenkende mensen

Verzorgt, lief , aardig en fijne mensen. Geven goed advies. Ik stuur veel mensen naar jullie. Tot weer een volgende keer.

Zeer uitgebreide informatie en heel eerlijk

Was een erg prettig gesprek en veel aandacht. Wat werd gezegd is ook waargemaakt. Heel deskundig en ff Jane sfeer.

Heel tevreden vaste klant voortaan

Goede service!

Kan het iedereen aanbevelen die nog drempelvrees heeft.

Prima! klantvriendelijk, goede uitleg producten en wat de mogelijkheden daarvan zijn. Goede analyse, geen gedoe, vrijwel pijnloze behandeling.

Zeer vriendelijk en kundig!

Er werd heel goed advies gegeven over de gebruikte producten. Heel prettige sfeer en supervakkundig! Voor het eerst had ik zo goed als geen blauwe plekken, erg blij mee!

Goed!

Goede uitleg. Goed geholpen. Goed eindresultaat!

Fijne kliniek

Zeer tevreden met het resultaat

TOP

Heb de behandeling ervaren zoals de Arts heeft uitgelegd. Ook tijdens de behandeling legt hij alles uit en hij straalt rust uit.....TOP. Verder heb ik nergens last van gehad, ook geen blauwe plekken. Na 3 dagen had ik de perfecte uitkomst.

Professioneel, snel en met een uitstekend resultaat.

Enige weken geleden heb ik op aanraden van injectable arts Thomas in de clinic in Arnhem een Profhilo behandeling ondergaan. Hoewel de behandeling niet geheel pijnvrij is het resultaat het zeker waard. Ik ben van plan de behandeling te herhalen.

Top resultaat!

Heel tevreden . Weinig pijn gehad maar bij iedereen is dit anders natuurlijk! Ben heel erg tevreden en raad iedereen city clinics aan

Prettige behandeling

makkelijk een afspraak te maken en op tijd aan de beurt

Prima ervaring

Goede uitleg, duidelijk wat wel en niet kan, goed advies.

Fijne jongeman heel vriendelijk. Enigste minpuntje was dat hij een spiertje had geraakt langs mijn oog dat ik de hele week een blauw oog had Maar ben verder heel content hij stelde mij ook voor om tixel behandeling te doen onder mijn ogen vanwege vocht zakjes . Heb inmiddels een afspraak gemaakt daarvoor. Groetjes en tot volgende keer

Heel goed.

Hele goed ervaring, ben heel tevreden.

Goed als altijd

Ik had wel flinke blauwe plek

Ben heel blij met mijn Botox behandeling, goede service en alles bij elkaar gewoon Top

Deskundig en heel erg effectief!

Ik kwam met een vriendin mee (heel fijn dat ik even aan mocht sluiten). Dhr. Bertholet gaf me duidelijke uitleg en zorgde voor een ontspannen sfeer. Ik ben meteen geholpen en dat had ik eerder moeten doen! Ik raad deze kliniek zeker aan!

Kundige arts, blij met 't resultaat

Afspraak online is zo gemaakt. Er word de tijd voor je genomen en eigenlijk is de behandeling an sich zo gebeurd. Blij met het resultaat

Slechte botox behandeling en service

Ik kreeg binnen 30 minuten na mijn botox behandeling een heftige allergische reactie. Gezwollen tong, ademhalingsproblemen., misselijkheid. Dit duurde uren. Na bijna 2 weken loop ik rond met een brandend gevoel in mijn voorhoofd. Bij de kliniek werd mijn klacht niet serieus genomen, zij herkennen deze klachten niet. Na zelf research te hebben gedaan, op de bijsluiter van botox staat inderdaad dat je deze klachten kunt krijgen. Maar dat ze zelden voorkomen. Kortom, klachten worden niet serieus genomen. Ik ben nu onder behandeling in het ziekenhuis. Toen ik aangaf mijn geld terug te willen ontvangen. Werd mij gewezen op dat ze de klachten niet herkennen. En dat hun niets te verwijten valt!

De arts vriendelijk maar niet tevreden over de filler die is geplaatst

De arts vriendelijk, maar niet over het eind resultaat van de filler, het voelt na 2 wkn nog niet natuurlijk.

Top kliniek

Ben super tevreden je woord goed geholpen

Top service

Zeer fijne ervaring met botoxbehandeling. Goede uitleg en zeer kundig.

Deskundig en geduldig

Altijd tevreden in Apeldoorn ✅