Prima!!!!

Kundige mensen. Gastvrij, vriendelijk, van te voren wordt alles doorgesproken. Met een heel fijn gevoel weer de deur uit.

Goed advies en zeer vriendelijke begeleiding

Ik ben professioneel geadviseerd en ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Zeer tevreden!

Geen frons meer, en prachtige natuurlijke lippen! City Clinics geeft goede service en fantastische resultaten. Zeer tevreden over mijn arts, Imraan Muradin! Hij maakt het ouder worden net iets geleidelijker gaan. Erg blij mee.

Cityclinics altijd tevreden

Is er altijd fijn en eerlijk advies. Ga altijd als een tevreden klant naar buiten

Altijd fijn snel gewoon top

Ik ben heel tevreden met het vakkundig advies, En het uiteindelijke resultaat. Jullie nemen de tijd denken mee en luisteren naar wat de klant wil, De na controle is ook goed geregeld en heb ik als prettig ervaren. Mij zien jullie absoluut weer terug en ontzettend bedankt.

zeer positief ,goed uitleg

ben zeer tevreden

Heel fijn geholpen

Ik ben heel aardig en goed geholpen

Correct en deskundig

Geen warm hartelijk ontvangst maar de uitleg en behandeling was verder uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Minder goed dan de eerste 2 x (bij een andere arts op dezelfde locatie.

De prikken waren pijnlijk en ik hield er een flinke blauwe plek aan over . De 2 eerdere keren bij Shamira had ik nergens last van .

Heel goed

Nvt

Prima geholpen, snel aan de beurt

Goed ontvangen, snel geholpen. Met prima resultaat

Heb de behandeling als prettig ervaren

Het werdt mij goed uitgelegd hoe wat ze gingen doen, maar wist het al wel.

Zeer blij met het resultaat altijd vriendelijk en en goed geadviseerd.

Vriendelijk personeel, goede uitleg, Nu wachten op het resultaat.

Absoluut een aanrader

Vriendelijk personeel, goede uitleg, vakwerk en snel weer klaar.

Top geholpen! Eerste keer op locatie in Nijmegen geweest en was super ontvangst. Erg vriendelijk en luisterend naar jou wensen. Tevens ook genoeg parkeerplaats en lekker dichtbij. Tot snel weer :))

Super tevreden En betrouwbaar

Ben weer dik tevreden

Joost is enthousiast en ervaren. Ik ben altijd wat huiverig voor een temporaal behandeling, maar door zijn ervaring verliep het moeiteloos. Dik tevreden.

Ben heel tevreden hoe ik ontvangen en behandeld word alles wordt goed uitgelegd en Busra neemt alle tijd voor je ..

Zeer tevreden altijd weer blij.

Prima clinique altijd zeer tevreden. Daar wordt je weer blij van.

Top.

Goed geholpen, er is goed naar mijn wensen geluisterd en ik kreeg de aanbieding al aangeboden ondanks dat ik een dag te vroeg aanwezig was en er niks vanaf wist.

Heel tevreden goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekende service

Personeel vriendelijk en goed advies

zorgvuldig.

deskundig en vriendelijk oog voor innerlijk een uiterlijk mens dat si een goede combinatie nijmmegen arts joost. liesbeth linnartz

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen