Amazing

Very confortable

• Would you recommend us? Yes

Voor herhaling vatbaar.

Vooraf werd er de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen, zowel de voordelen als eventueel de nadelen. De behandeling zelf werd rustig uitgevoerd met daarbij ook weer uitleg. Je kreeg meteen een icepack op de gespoten plek (filler) om zo min mogelijk blauwe plekken te krijgen, wat uiteindelijk ook meeviel. Ik persoonlijk wilde niet heel opvallende veranderingen maar bij nader inzien had er best iets meer gespoten mogen worden.

Zeer professioneel

Dit keer kraaienpootjes laten doen en advies gevraagd over een filler onder de ogen, wat ik nu zeker van plan ben te gaan doen.

Super aardig

Aardig en luistert goed Vriendelijk

Prima kliniek!Geen lange wachttijden,prijs/kwaliteit goed!

Prima kliniek! Geen lange wachttijden,prijs/kwaliteit goed,prima personeel.Kortom aan te bevelen!

Altijd zeer professioneel! Warme ontvangst.

Deskundig en fijn consult gehad

Goed advies en informele sfeer. Blij met het resultaat !

Super goed geholpen

Na mijn twijfel want ik vond dat het natuurlijk gelijk goed zichtbaar moest zijn de behandeling. wat uiteraard niet kan.... uitstekend geholpen en uitleg gekregen en vertrouwen in deskundigheid van artsen van city clinics. Aan te bevelen.

Goed advies gekregen

Goed advies, kom graag terug

Vriendelijk maar vóóral deskundig personeel

Vriendelijke en deskundige behandeling gehad.

Ondanks niet helemaal tevreden over het resultaat, heb ik de ontvangst en behandeling als prettig er

Zoals hierboven beschreven

Altijd fijn en goed bij Joost

Prettig ontvangst, professioneel, vertrouwd, en vakkundig.

Mijn botox behandeling frons en voorhoofd. Zijn perfect. Zeer aardige arts. De wenkbrouw lift is naar mijn mening iets Minder zichtbaar. Dus die laat ik binnenkort opnieuw doen. Tevens was de behandeling pijnloos. Ik word vaste klant. Super city clinics.

Perfecte behandelaar

Ik ben onlangs bij city clinics in Tilburg langs geweest voor het opvullen van mijn lippen. Dit is gedaan door Rachel, ik heb hier een erg fijne ervaring aan over gehouden. Van te voren wordt er veel duidelijk besproken, ze zijn super professioneel en tijdens de behandeling was ze super zorgzaam. Het eindresultaat is ook echt geweldig!

helemaal prima

Fijne behandeling met uitstekende professionals :)

Super!

Aangenaam, professioneel

Goede uitleg erg klantvriendelijk

Ik ben pas 2x geweest en vind het erg prettig daar te komen.ze zijn vriendelijk en leggen alles goed uit.

Professioneel en kundig

Fijne sfeer, en goede informatie met kundige uitvoering

Dik tevreden Vriendelijk en mee denkend

Eerlijk en kundig

Erg tevreden over City Clinics Breda. Ze zijn eerlijk en geven je goed advies. Het resultaat is altijd prachtig.

Super tevreden

Ik werd goed geholpen goed ingelicht . Te reden over het resultaat . Eind juni kom ik weer langs

Kundig en betrokken

De mensen zijn betrokken.

Goedkoop is duurkoop in dit geval

Eerder twee keer bij een andere kliniek in een andere stad geweest. Daar was ik maanden tevreden met het resultaat. Vorige maand in Den Bosch geweest en na werkelijk een maand was het al niet meer zichtbaar.. Het resultaat is ook niet optimaal geweest. Ik ga niet meer terug.

Top!!!!!!

Goede ontvangst en super arts

Goede voorlichting

Ik ging voor het eerst voor een botox behandeling en was best wel zenuwachtig. Alvorens de behandeling werd gestart hebben ze me goed voorgelicht en op m’n gemak gesteld. Dat heeft er voor gezorgd dat ik zeker terug kom :)

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen