Vreselijk slecht

Van controle afspraak gehad bij Rebecca karsten . Nooit in meer leven meer bij deze tante . Wat een vreselijke slechte vrouw ! Na behandeling van eerst mijn frons en daarna mijn kraaienpootjes waar ik overigens erg tevreden over ben maar wel geholpen was door een andere super lieve arts , kom ik vandaag helaas terecht bij Rebecca karsten , ik geef aan dat de linker kant beter is gelukt dan de rechter kant en dat de vorige arts al had aangegeven dat is het niet was geworden wat ik ervan verwachten ik even terug mocht komen . Nou deze dame vond dat het prima was niks mis mee en ze zag er ook weinig van . Het kwam er dus op neer dat ik zo weer weg gestuurd zou worden . Ik heb netjes aangegeven dat ik het wel wat vreemd vond en stond dus eigenlijk op om weer te vertrekken . Toen zei ze als ik jou er blij mee maakt wil ik er wel iets bij spuiten , ik heb deze behandeling meerdere malen gehad maar dit heb ik nooit eerder meegemaakt. Ze heeft een nagenoeg nihil druppel in een spuitje gedaan en heeft dit meer in mijn jukbeen gedaan als daar waar ik het niet mooi vond . En kijkt u maar of het nu wel mooi is na 14 dagen . Nou nooit meer deze dame haar uitleg is om te janken en haar werkwijze nog 10 x erger . Dus denkt u goed na als er een afspraak word ingepland bij deze dame het is een drama ze mag mij nooit meer helpen , bah

Erg prettige en snelle behandeling

Ik heb mijn kraaienpootjes laten behandelen. Dit was snel gebeurd en het resultaat snel zichtbaar!

Vakkundig en professioneel!

Zeer tevreden over vestiging in Apeldoorn. Voor het eerst een botox behandeling genomen. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Alle tijd werd er genomen voor al mijn vragen. Na controle was ook prima! Leuk de herkenning van de arts, dat doet goed!

Gastvrijheid en netjes

Ben netjes geholpen

Was goede eevaring

Prima ervaring . Aardige mensen!

Heel goed en duidelijk geholpen

Ik ben geholpen door Busra ze legde alles goed en duidelijk uit en gaf goed aan wat wel en niet kon. Ben super tevreden. Ga binnenkort nog een afspraak met haar maken

Top, zoals altijd

Fijne arts, die niet voor minder dan perfectie gaat. Denkt mee, adviseert. De kunst is eruit komen te zien alsof je uitgerust en opgefrist bent ipv behandeld. En die kunst verstaat city clinics

Heel fijn.

Fronsrimpel niet voldoende weg

Normaliter is het helemaal glad. Nu zie ik echter nog steeds 2 verticale streepjes.

Blij

Ik vond het spannend maar ben heel goed geholpen en mij frons is weg!

Zeer professioneel

Zeer prettig en professioneel

Mooi bedrijf. Professioneel

Fronsrimpel laten spuiten. Nu na ruim 14 dagen nog niet weg, of gedeeltelijk. Dus wil graag nog wat bijgesloten worden. Botox.

Vriendelijk en professioneel te woord gestaan

Mijn ervaring is goed te noemen. Vriendelijk en eerlijk advies. Fijn ook om meteen toch de behandeling te starten/proberen (botox)

Fijne ontvangst en goede uitleg

Ik wist niet wat ik verwachten moest maar vond het een fijne ontvangt en duidelijke uitleg en behandeling is goed.

Goed geho

Pijnloos en goed resultaat

Top!!

Zeer tevreden over de behandeling!

Goed ontvangen en goed reseltaat

Behandeling prettig en pijnloos

Ben blij dat ik deze kliniek ondekt heb

Elke keer zeer vriendelijk onthaal, ook even een gezellig praatje. Goede adviezen worden gegeven en zijn heel eerlijk. Prijs is ook zeer goed.

Ok

Moest 15 minuten wachten voor mijn eerste afspraak. Er waren tijdens mijn consult 2 Personen aanwezig. Een dame die een soort van administratie deed en de arts. Beetje apart vond ik.

Tevreden over de behandelingen.

Ik ben tevreden over de vriendelijke benadering van de gastvrouwen en de artsen en de behandelingen die zijn verricht door Dr. Rachel Dijkstra en Dr. Jorien Van der Pas. Ik mis het 'welkom', rustig gevoel met kopje thee/koffie die ik bij andere kliniek heb ervaren, bij City Clinic is 'lopende band' gevoel en dat voelt niet erg prettig, dat heb ik eerder vermeld. Ik merk dat anderen klanten ook hetzelfde ervaren. Ambiance in de wachtkamer (in Tilburg) is erg klinisch, het lijkt alsof ik naar de tandarts ga. De scherpe prijzen en de acties zouden niet moeten wegen tegen een warmere sfeer en een kopje thee met een koekje, dat gaat City Clinic niet failliet mag ik aannemen. En anders zorgt Big Pharma cartel van de Rockefeller/Gates dat de medische wereld nooit failliet zal gaan. Voor de rest duim omhoog, en ik kom, voorlopig, terug.

Prima geholpen,

Goede behandelingen, aan de telefoon zijn ze soms wat stug en komt niet altijd vriendelijke over. Ook gaat mijn voorkeur uit naar Joost omdat daar mijn behandeling het beste heeft uitgepakt.

Fijne rustige mensen die naar je wensen luisteren.

Ze nemen de tijd om je te helpen, wat prettig is, maar daardoor lopen ze soms wel echt veel uit. Dat is jammer. Eindresultaten zijn wel heel goed, en daar gaat het om

Zeer professioneel en prettig contact

Fijne communicatie en goed advies. Mooi resultaat

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen