Ik had dit veel eerder moeten doen!

Mijn eerste kennismaking met Tessa was erg fijn; relaxed en ben goed geïnformeerd. De behandeling, een week later, hetzelfde. Alles werd goed uitgelegd en rustig uitgevoerd. Het resultaat is echt geweldig en het het is lang geleden dat ik echt blij werd van mijn spiegelbeeld! Dank voor het goede ontvangst, de service, expertise en vertrouwen.

top

ggoede uitleg..snelle reactie op mail etc

Goed geholpen, vriendelijke mensen

Goed geholpen.

Ik ben tevreden met de resultaten

Snel en effectief geholpen van fijne lijntjes af te komen Geen complicaties gehad Resultaat is zacht en niet opvallend

Kundig, goed advies.

Ik heb altijd dezelfde arts. Thomas. Hij geeft goed advies en is zeer kundig!

Zeer tevreden en ben prettig en respectvol behandeld.

Heb verteld wat ik graag zou willen laten doen in mijn gezicht en dat ik het zo natuurlijk mogelijk wilde. Hier is naar geluisterd en ook werd mij geadviseerd welke fillers ik dan zou moeten laten zetten om het beste resultaat te verkrijgen. Ben zeer tevreden en vond de arts en assistente erg plezierige mensen. Kom hier zeker voor een herhaal afspraak terug!

Resultaat teleurstellend

Super aardige dames, heel belangrijk. Wat ik nog belangrijker vind, is het resultaat. Tegen mij was gezegd dat de gegevens van de behandeling in de computer werden vastgelegd en dat ik bij een volgende afspraak alleen Botox hoefde te vermelden. Nu had ik een andere arts, die kennelijk toch niet helemaal op de hoogte was van mijn wensen met als gevolg dat de 'tweede' plek niet naar wens is gedaan. mvg

Warme sfeer

Heel erg fijn geholpen voor mijn frons. Ik voelde me erg op mijn gemak en het resultaat is erg natuurlijk.

Ze begrijpen je wat je wilt en ontzettend lieve en ervaren mensen..

Idem

Prima snelle afhandeling

Fijne behandeling

Tevreden met mijn Botox behandeling

Resultaat is naar verwachting.

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg.

Fijn!

Er werd goed naar mij geluisterd en ik werd op een heel vriendelijk manier behandeld. Ik ga hier zeker terugkomen.

Imraan is een kunstenaar

Behandeling met fillers en botox is vrijwel pijnloos en er ontstaan amper blauwe plekken. In het verleden ging ik naar een andere kliniek en daar was de behandeling erg pijnlijk en was ik soms een week niet toonbaar door de blauwe plekken. Iedereen is erg vriendelijk, net als de prijzen overigens.

Vakkundige mensen!

Voelde me erg op mijn gemak. Goede uitleg. Erg tevreden.

heel goed!

mooie locatie, en hele fijne meiden, geven goed advies.. Ben heel tevreden, ook met het resultaat!

Goede service voor een goede prijs!

Op tijd, vriendelijk, goed resultaat en een goede prijs.

Uitstekende eerste bezoek!

Er werd ruim de tijd genomen om mij uit te leggen wat de verschillende mogelijkheden waren, en de behandeling zelf was heel comfortabel.

Normaal gesproken prima

Wachttijden lopen soms de spuigaten uit.dat is jammer want verder is het een goede kliniek.

Fijne mensen . Goede uitleg, nemen de tijd voor je..

Kom er graag, voel me helemaal op mijn gemak. Leveren mooi werk en zijn zeer klantvriendelijk. Kortom ik ze oud mijn vriendinnen adviseren naar city clinics te gaan.

Zeer goed ontvangen. Het toedienen was zeer prof.

Klant vriendelijk en kundig.

Mijn eerste keer botox , dus vond het spannend. Maar dankzij de arts , heb ik een goed gevoel erbij gekregen. En goeie uitleg over hoe en wat. Ook op de controle. En je vragen worden rustig en duidelijk beantwoord.

aardig, maar resultaat heel matig

ze zijn heel vriendelijk. De terugkomst na 2 weken wilden ze per mail doen. Ik heb aangedrongen op een fysieke afspraak. Heb toen zelf aangegeven welke plekken bijgesloten moesten worden (botox). Bij mijn wenkbrauwen heeft ze direct bijgespoten, maar de frons vond ze niet nodig en die steekt nu echt af tegenover de rest

Zeer goede service

Vriendelijke mensen, goed advies en super behandeling

Heel goede informatie over de behandeling, vriendelijk personeel, mooie locatie, voelde me op mijn gemak.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen