De behandeling is prima, maar nu voor de 2e keer flinke blauwe plekken

De arts en de behandeling zijn prima, echter wel nu voor de 2e keer 2 weken lang met flinke blauwe plekken rondom de ogen rond gelopen. Voor mij een reden om het niet meer te doen.

Zeer goed betreft de behandeling en het resultaat ervan

Zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Valt tegen

Ik ben. Nu 2x geweest. De eerste keer was rond de feestdagen toen werd er gezegd dat bij de volgende keer de Botox wat sterker wordt gezet. Nu 3weken geleden geweest na 2weken weer terug omdat de lachrimpels nog krachtig aanwezig waren en er is na mijn mening minimaal bij gespoten en werd weer gezegd volgende keer en krachtige Botox zetten. Sorry maar bij andere klinieken was het altijd super goed fris en strak en werd er meteen door kennissen gezegd wow jij ziet er goed uit. Nu valt het helaas niet zo op . Echt jammer!

Fijne klinieken, goede artsen!

Het is een fijne, betrouwbare kliniek met goede, kundige artsen. Je wordt van tevoren goed geadviseerd, er wordt niet zomaar wat gedaan.

Top, goede ervaring.

Deskundig personeel, heel vriendelijk geholpen . Arts neemt de tijd om het beste resultaat te krijgen.

Rustig, duidelijk en eerlijk

Vond het wel even spannend maar ze namen alle tijd. Voor de eerste keer de fronsrimpel gedaan en blij met het resultaat. Het lijntje blijft wel maar je kan hem niet zo diep fronsen.

Na 2 weken zie ik nog steeds mijn frons

Ik zie naar 2 weken nog Steeds mijn frons Dit is de derde x dat ik kom en nu valt het wat tegen dus ik neem contact met ze op

Goede adviezen en prima behandeling met veel aandacht voor de vraag.

Onwijs mooie kliniek, hele vriendelijke mensen, kundige arts, goed advies.

Oog voor schoonheid

Ik voel me zeer op het gemak. Zeer professioneel en het wordt zo natuurlijk mogelijk gezet :-)

Fijne uitleg en goed gevoel

Zenuwachtig bij binnenkomst. Snel op mijn gemak gesteld. Fijne uitleg.

Eerlijk en deskundig

De dokter nam de tijd om te kijken waar verbetering mogelijk is, deskundige behandeling.

een fijne rustige sfeer. professioneel en kundig

een hele fijne ervaring. je word vakkundig en professioneel geholpen. ze weten wat ze doen.

Wel goed

Ik vond mijn ervaring wel goed. Alleen , is bij de lijn onder de mondhoek niet en onder mijn lippen lijn niet ( of bijna geen filler ingedaan ) . Verder vind ik 1 ml. filler ( in totaliteit ) in mijn lippen ( wat mij geadviseerd is ) niets van te zien. En erg weinig , dat advies begrijp ik niet. Maar verder vind ik jullie wel heel goed ! :) Lieve groetjes Patricia

Vriendelijk en voldoet aan de verwachtingen

Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en er wordt altijd goed geluisterd naar mijn wensen.

Slecht

Op 20 mei heb ik in Breda een botox behandeling ondergaan, namelijk behandelen van de kraaiepootjes. Aan mijn rechteroog verscheen een dag later een flinke bloeduitstorting die na 3 weken pas weer verdwenen was. Tijdens de behandeling heb ik melding gemaakt dat ik snel een blauwe plek kan krijgen. En hoopte dat er extra voorzichtig geprikt zou worden. Na de behandeling zei Anouk, dit kan wel eens een blauwe plek gaan worden.....In het verleden heb ik er nog nooit zo erg gehavend eruit gezien. Ondanks Arnica druppels en cremé heb ik 3 weken voor aap gelopen.

Werkelijk extreem slecht

Plaats al 3 keer botox voor hetzelfde bedrag en opeens hoor ik dat de eerste keer 2200 en de tweede keer maar 1400 is gezet (oid) en dat als ik nu 2200 wil ik opeens meer moet betalen. Werkelijk extreem ****** en walgelijke praktijk sat jullie inmiddels 4 klanten heeft gekost (alle vrienden en vriendinnen die ook via jullie werkten zijn uitgeweken). Goed gedaan!

Ik kom al een tijdje bij City Clinics voor botox behandeling. Elk bezoek is netjes en warm onthaal, ze helpen goed en ben van mijn migraine af en booskijkertjes een dik tevreden klant

Hele goede behandeling

Fijne behandeling, vriendelijk, geen opdringerig verhaal, eerlijk advies

Heel vriendelijk en laagdrempelig

Helemaal top. Heel rrg tevreden over het resultaat

Werkt niet voldoende

Ik vind dat het product wat ze gebruiken niet genoeg helpt en kan nog steeds mijn wenkbrauwen optrekken

Fijn geholpen

Enthousiast, professionele vakmensen

Erg vriendelijk geholpen. Ze laten je op je gemak voelen. Erg professioneel en vakkundig te werk gegaan. Kom er al lang en zal er nog heel lang naar toe gaan.

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen