Super!!

De arts die bij de botox heeft gedaan, super! Ben meer dan tevreden!

Super!

Nadine is een kundig arts die precies weet wat bij je past. Heel blij mee!

Super resultaat en vriendelijk/professioneel personeel

Heel erg tevreden

Vriendelijke mensen. Goede uileg.

Enige jammere dat het zo duur is.

Verschil is aanwezig, maar niet opvallend. Precies zoals ik het wil.

Behandeling was prima. Resultaat zoals gewenst. Jammer dat mijn andere minpunten ook besproken werden. Dat zou je beter kunnen s de klant daar om vraagt. Verder goed geholpen.

Ik kom voor dokter Imraan

Dokter Imraan is perfectionistisch, deskundig en weet van aanpakken. Bij mijn vriendinnen omschrijf ik hem als de 'liparchitect'. Hij heeft in de nacontrole na afspraak bij een andere arts mijn lippen gelukkig weer symmetrisch kunnen maken. 5* voor dokter Imraan!

Goede vriendelijke artsen

Vriendelijke artsen, en je kunt snel terecht voor de nabehandeling

Aardig en professioneel

Vriendelijk en professioneel. Er wordt goed uitleg gegeven wat de gewenste behandeling kan doen voor je. Met een tevreden resultaat.

Fantastisch! Kwaliteit met aandacht voor de cliënt

Echt geweldig!

Dit was mijn eerste bezoek aan de kliniek. Super geholpen, ik ben tevreden met het resultaat!

Zeer gespecialiseerde artsen.

Fijne ervaring en goede uitleg zeker tot de volgende keer

Fijne ervaring

Professioneel, prettig en reëel voorgelicht en behandeld met 100% het gewenste resultaat

Wat ik wilde was een wat 'frisser' gezicht maar wel met een natuurlijke uitstraling en dat is meer dan boven verwachting gelukt, echt geweldig! Mijn complimenten voor de assistente en behandelaar en voor de prettige en persoonlijke ontvangst, goede voorlichting en professionele behandeling.

Niet best

900 euro en niks gedaan met m'n gezicht. Balen Lies

zeer tevreden over behandelaarster en behandeling.

prima uitleg, voorzichtige behandeling. zeer tevreden.

Vol vertrouwen

Alle stappen werden uitgelegd en het resultaat is prachtig.

Zeer professioneel geholpen

Prima ervaring

Kundige vriendelijke arts die de Botox toedient en de juiste vragen stelt. Ik kom zeker terug.

Very good

Very good results and nice staff. Only negative is that out of the 5 or 6 times I have been, its been rescheduled 3 of them.

• Would you recommend us? Yes

Prettige bejegening en een mooi resultaat

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en over hoe ik werd geholpen. Ik ga eker nog een keer terug!

Fijne mensen

Parkeren vonden we waardeloos Ook het binnen komen, boven moesten we wachten maar de behandeling werd goed gedaan en goed tijd voor genomen

Balen

Ik had om 10.00 een afspraak en vond dat fijn omdat ik dan de eerste was. Maar de dokter die mij zou behandelen was te laat. Er werd elke keer gezegt door de assistent, nog 5 minuten...nog 5 minuten. Dat werd dus 10 .25. Waardoor ik een bekeuring heb gehad omdat ik te laat terug was. Had dan gewoon gezegd...30 minuten te laat dan had ik geld erbij gegooid. Dus ben er niet blij om

Zit nu all 5 jaar bij jullie!!! Gewoon Top

Heel tevreden

Heel leuke personeel. De behandelingen vallen goed mee. Dankjewel.

Top!

Heel goed en vriendelijk geholpen!

Oranjesingel 26

6511 NV Nijmegen